- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
arkadaşlar çok merak ediyorum sizin kayınvalideleriniz de sürekli hesabınızı bilin hesabınızı bilin deyip duruyor mu?
Benim ki her telefonda konuşmamız da nasılsın iyi misin faslından sonra başlıyor hesabınızı bilin akıllı olun şimdi birikmezse hiç birikmez der durur
bu sabah yine konuşuyorduk yine aynı şeyler :S
geçenler de eşimle önce kahvaltı yaptık sonra sahilde biraz turladık
fotoğraf çekildik bi kaç tane facebooka koymuş eşim
sanki çok enteresan bir şey yapmışız oluk oluk para harcamışız gibi işte gören telefonda konuşurken siz iyi geziyorsunuz hayat size güzel vs. laf sokup duruyor.
neyse sahilde ki o bir iki fotografı kvdem de görmüş ben ömrümde hiç dışarda yemek yemedim yemem de
öyle olsa biz bu duruma gelemezdikte siz de akıllı olun böyle para birikmez de
eşimde bu tepkilerinden dolayı onlara bir şey duyurmak istemiyor
eğer yemekteysek yürüyüşe çıktık der alışverişe çıkarız hava almaya çıktık der
onların karışmasından bıktığı için eşimde gizliyor herkesin yaptığı basit şeyleri
bilmiyorum belki siz bunda ne var ki diyeceksiniz ama ben çok sıkılıyorum bu tepkilerden
benim hayat felsefemde öyle daire üstüne daire mal üstüne mal yapmak yok
bi ev alayım biraz kenarda param olsun zor günler için yeterli
eşimde bu şekilde düşünüyor
ama ailesi yemeyin içmeyin gezmeyin ot gibi yaşayın mal biriktirin derdindeler
kötü düşünmek istemiyorum bizi düşünüyorlar ondan diyorum ama canım sıkılıyor yine de
Benim ki her telefonda konuşmamız da nasılsın iyi misin faslından sonra başlıyor hesabınızı bilin akıllı olun şimdi birikmezse hiç birikmez der durur
bu sabah yine konuşuyorduk yine aynı şeyler :S
geçenler de eşimle önce kahvaltı yaptık sonra sahilde biraz turladık
fotoğraf çekildik bi kaç tane facebooka koymuş eşim
sanki çok enteresan bir şey yapmışız oluk oluk para harcamışız gibi işte gören telefonda konuşurken siz iyi geziyorsunuz hayat size güzel vs. laf sokup duruyor.
neyse sahilde ki o bir iki fotografı kvdem de görmüş ben ömrümde hiç dışarda yemek yemedim yemem de
öyle olsa biz bu duruma gelemezdikte siz de akıllı olun böyle para birikmez de
eşimde bu tepkilerinden dolayı onlara bir şey duyurmak istemiyor
eğer yemekteysek yürüyüşe çıktık der alışverişe çıkarız hava almaya çıktık der
onların karışmasından bıktığı için eşimde gizliyor herkesin yaptığı basit şeyleri
bilmiyorum belki siz bunda ne var ki diyeceksiniz ama ben çok sıkılıyorum bu tepkilerden
benim hayat felsefemde öyle daire üstüne daire mal üstüne mal yapmak yok
bi ev alayım biraz kenarda param olsun zor günler için yeterli
eşimde bu şekilde düşünüyor
ama ailesi yemeyin içmeyin gezmeyin ot gibi yaşayın mal biriktirin derdindeler
kötü düşünmek istemiyorum bizi düşünüyorlar ondan diyorum ama canım sıkılıyor yine de

Son düzenleme: