- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Ben yapı kredi veya is bankası dusunuyrm.siz açtınız mi halk bankasinaEn az 500 istediler açmak için geçen Halkbank'ta.
Ama bankasına göre değişebilir bilmiyorum
Ben bana getirisi olsun istrym.düzenli her ay veya elimde para oldukça yatiririmdaVadesiz herhangi bir hesap açıp istedigin zaman , istedigin miktarda tutari hesabina yatırabilirsin
Ancak bazı bankalarin hesap isletim ücretleri var yıllık yaklaşk 100 tl yi buluyor bu durumda da birikim amaçlı açtiğın hesaba birde bu parayi ödeyince + bir durum olmuyor malesef.
Tsk ederim arastiracagimFinansbank'in Enpara hesabi var ve hesap isletim ucreti yok orayı arastir istersen
Merhaba arkadaşlar...
Size danışmak istedigim ben hesap açmayı dusunuyrm..amacım b iriktirdigim parayı harcamamak çünkü para bende olunca dayanamiyrm..suan çok az 150 200 tl civarı bi param var bu kış boyu para biriktirmek istiyrm..aslında çeyrek falan almakta mantıklı geliyor ama onuda harcariz..esim birikm yapmasini bilmiyor o yuzden ben küçük caplida olsa yapmak istiyrm..elimdeki parayla vadeli hesap acabilitmiyitm hadi açtım diyelim her ay para yatirmaya mecburmuyim hiç bilgim yok bu konularda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..
Yada biraz daha biriktirip öyle hesap acmaloyom en az bin lira falan yapıp...birde merak ettiğim banka hesap parti veriyor değil mi yani ben istedigim zaman istedigim miktarı bankamatikten yatirabilirim değil miMinimum sınır 500 lira. Ama ödeyeceğiniz hesap işletim ücreti birikiminiziden gidecek. Küçük miktarlar için banka hesabı mantıklı değil.
Yada biraz daha biriktirip öyle hesap acmaloyom en az bin lira falan yapıp...birde merak ettiğim banka hesap parti veriyor değil mi yani ben istedigim zaman istedigim miktarı bankamatikten yatirabilirim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?