hesap meselesi:)

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar...
Size danışmak istedigim ben hesap açmayı dusunuyrm..amacım b iriktirdigim parayı harcamamak çünkü para bende olunca dayanamiyrm..suan çok az 150 200 tl civarı bi param var bu kış boyu para biriktirmek istiyrm..aslında çeyrek falan almakta mantıklı geliyor ama onuda harcariz..esim birikm yapmasini bilmiyor o yuzden ben küçük caplida olsa yapmak istiyrm..elimdeki parayla vadeli hesap acabilitmiyitm hadi açtım diyelim her ay para yatirmaya mecburmuyim hiç bilgim yok bu konularda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..

En az 500 istediler açmak için geçen Halkbank'ta.
Ama bankasına göre değişebilir bilmiyorum

Vadesiz herhangi bir hesap açıp istedigin zaman , istedigin miktarda tutari hesabina yatırabilirsin
Ancak bazı bankalarin hesap isletim ücretleri var yıllık yaklaşk 100 tl yi buluyor bu durumda da birikim amaçlı açtiğın hesaba birde bu parayi ödeyince + bir durum olmuyor malesef.

Vadesiz herhangi bir hesap açıp istedigin zaman , istedigin miktarda tutari hesabina yatırabilirsin
Ancak bazı bankalarin hesap isletim ücretleri var yıllık yaklaşk 100 tl yi buluyor bu durumda da birikim amaçlı açtiğın hesaba birde bu parayi ödeyince + bir durum olmuyor malesef.
Ben bana getirisi olsun istrym.düzenli her ay veya elimde para oldukça yatiririmda

Merhaba arkadaşlar...
Size danışmak istedigim ben hesap açmayı dusunuyrm..amacım b iriktirdigim parayı harcamamak çünkü para bende olunca dayanamiyrm..suan çok az 150 200 tl civarı bi param var bu kış boyu para biriktirmek istiyrm..aslında çeyrek falan almakta mantıklı geliyor ama onuda harcariz..esim birikm yapmasini bilmiyor o yuzden ben küçük caplida olsa yapmak istiyrm..elimdeki parayla vadeli hesap acabilitmiyitm hadi açtım diyelim her ay para yatirmaya mecburmuyim hiç bilgim yok bu konularda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..

Minimum sınır 500 lira. Ama ödeyeceğiniz hesap işletim ücreti birikiminiziden gidecek. Küçük miktarlar için banka hesabı mantıklı değil.

Minimum sınır 500 lira. Ama ödeyeceğiniz hesap işletim ücreti birikiminiziden gidecek. Küçük miktarlar için banka hesabı mantıklı değil.
Yada biraz daha biriktirip öyle hesap acmaloyom en az bin lira falan yapıp...birde merak ettiğim banka hesap parti veriyor değil mi yani ben istedigim zaman istedigim miktarı bankamatikten yatirabilirim değil mi

Mevduata verilen faiz kuş oldu yalnız. Şubesiz bankacılık çözümlerine yönelmenizi tavsiye ederim mesela Enpara, Cepteteb gibi. Bunlar günlük faiz işletiyor fakat 1000 TL'de falan öyle çok bir miktar değil. 1800 küsüre şu an gecelik 41 kuruş veriyor Cepteteb. Öteki bankalar ise hesap işletim ücreti derdindeler. Siz paradan para kazanmak değil de parayı korumak isterseniz altın falan alabilirsiniz. Parayı arttırmak öyle faiz işletmekle çok zor özellikle küçük miktarlar için. 50-100.000 falan olunca kayda değer birşeyler elde edilebiliyor.

Bende cocugum icin yapmistim. Finansbank enpara dan hesap actim. Hesap isletim ucreti yok. Elime para gectikce atiyorum iyi oluyo.

Back
X