Hesap ödeme meselesi nasıl olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dişil enerjisin aşko💖

Haklısın dediklerinde

Angut değilse, pinti değilse öder. Davet eden erkek ödemeli, 1 tabak yemeğin parasını ödeyen adamla zaten işim olmaz. Olur da adam oralı olmazsa kendininkini ödersin ama adamı da çizersin gider😑

Hesap masaya gelirse mutlaka teklif edin yoksa yanlış anlaşılabilirsiniz. Bence hoş olanı şöyle oluyor yanınzda nakit bulundurun mesela hesap geldi toplam tutara bakıp 4 te birini ortaya koyabilirsiniz. Tabi muhtemelen iki erkek paylaşıp ödeyeceklerdir ama siz yine de teklif edin.
Teklif ederken tek tek hesap yapmak itici olduğu için direkt kişi başına düşeni bırakmak mantıklı bence. Tabi 423 tl ise 420 yada 430 bırakılabilir, öyle kuruş hesabı değil ortalama yani😀😀

Canlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.

Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum

Hesabımı kendim mi ödemeliyim ?

Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?

Ne yapmalıyım ?
Ay herkes kendim öderim, kendim öderim diyimce seni tanıştıracaklar diye ssen öde hepsini diyorlar sandım bi an 🙄😁 kendimi öderim demek istemişler temem ben de öyle dicektim; çift bir öder siz de ayrı ayrı makıl olan bence sanki

Canlar evli bi çift beni biriyle tanıştıracak 4 lü oturacakmışız alkollü bir mekanda.

Şimdi şöyle 2 kişi değil 4 kişi olcaz normalde tanıştırmalarda bi kahve içip ayrılıyorduk şimdi alkollü mekan yemek vs 4 kişi olduğu için soruyorum

Yani usul nedir? Öde derseniz öderim zaten hesabımı adam ödese de bi sonrakinde altta kalmam da usul nedir?

Ne yapmalıyım ?
Erkeğin hesabını kadın mı öder saçmalama.Ve tanismada diğer kişiler ne alaka.

Ne yapmalıyım ?
Ödemeyi teklif edin büyük ihtimal erkekler kendi aralarinda yada birisi ödeyecektir ilk tanisma yemeği olduğu için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X