hesap ödetmeyen sevgili

cnm gerçekten çok ince sin
vede haklısın o erkek olarak nezaketini gösteriyor fakat sende
kendini iyi hissetmen için bunu gerektğini anlatabilirsin
zaten bu düşünceni bilirse sana daha da ahayran kalır
çok düşüncelisin çünkü
o 3 ödüyorsa sen 1 ödemelisin ..böylece bu da bir paylaşım olur aranızda sevginizi daha daha da kuvvetlendirir
bende senin gibi rahatsız olurm buyüzden yemek bitiminde 2 dk lavaoboya gitmiş gibi yapar hemen hesabı öderim sonra o kızar falan niye yaptın gibisinden
aşk olsun derim senden kıymetlimi..bidaha lafını etme der hemen ben kızarım ona
böylece cözerim durmru ..bunu dene mıtlaka sevgiler

yalnız merak ettiğim bi durum var ki, kızlar nerden buldunuz böyle adamlarrııı. ay diyorum 3 senelik ilişkimde benim erkek arkadaşım toplasan 3 kere yada 4 kere hesap ödemiştir. üstelik kendime bişi aldığım zaman ona bile laf ederdi para biticek ay sonunda napıcaz diye. kendüsü parasını biriktirirdi zulaya atar hiç bana söylemezdi.cebimde 5 milyon bile yokken onun evde 600 milyon biriktirdiğini bilirim bi 10 milyon bile almazdı yanına. oh iyi olmuş kurtulduğum

bence senin de karşına çıkmıştır ama sen belki şans vermedin, tanımadan reddettin olamaz mı? =)
benim de karşıma mutlaka senin sevgilin gibi çıkmıştır ama ben de aksine iyice tanımadan şans vermedim, bi yanlışını gördüğüm anda zaten reddettim.. o yüzden şu ana kadar çıktığım kişiler gerçekten düzgün erkeklerdi.. (gerçi biri benle çıkarken eski sevgilisiyle görüşmüştü ama o da sonradan değişti, ayrıldım) =))
gerçekten iyi olmuş kurtulduğun da, asıl sen öyle biriyle nasıl 3sene geçirdin :uhm:

evet benim nişanlımda öle çıkarkende öyleydi.
hatta benim arkadaşlarım ve onların erkek arkadaşları biraraya gelip otururuz o zaman bile hesabı kendi öder. diyorum ki ya sadece erkek senmisin o masada izin ver onlar ödesin olmazmış, bayda olsa bayanda olsa masasında oturduğu kişiye hesap ödetmezmiş. bakalım nolcak sonumuz böyle.
hatta ben kendime özel bişey almak istesem bile bana aldırtmaz kendi alır.
ikna da edemiyorum

Back
X