E emircanci Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2024 19 -5 1 30 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi emircanci #1 Merhaba arkadaşlar buradaki hesap nasıl siliniyor yada donuyor kapatılıyor hangisi varsa . Editore ozel mesaj atılmıyor yardimci olacak var mi ?
Merhaba arkadaşlar buradaki hesap nasıl siliniyor yada donuyor kapatılıyor hangisi varsa . Editore ozel mesaj atılmıyor yardimci olacak var mi ?
Lirosa 🧚♀️ Pro Üye 12 Nisan 2016 2.189 9.154 158 24 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi emircanci #2 Curly .!.: Merhaba, Öncelikle kanunlar gereği üyeliğinizi silemezsiniz. Ancak üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettirmek için sırasıyla : Hesabınız sayfasına Forum Seçenekleri linkine tıklamalısınız. Forum seçenekleri sayfasında Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum seçeneğinde Üyelik İptal seçeneğini seçmelisiniz. Kaydet butonuna basmanız yeterli. Bir sonraki saat başında otomatik olarak üyeliğiniz iptal edilecektir. Genişletmek için tıkla...
Curly .!.: Merhaba, Öncelikle kanunlar gereği üyeliğinizi silemezsiniz. Ancak üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettirmek için sırasıyla : Hesabınız sayfasına Forum Seçenekleri linkine tıklamalısınız. Forum seçenekleri sayfasında Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum seçeneğinde Üyelik İptal seçeneğini seçmelisiniz. Kaydet butonuna basmanız yeterli. Bir sonraki saat başında otomatik olarak üyeliğiniz iptal edilecektir. Genişletmek için tıkla...
Lirosa 🧚♀️ Pro Üye 12 Nisan 2016 2.189 9.154 158 24 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi emircanci #3 Ayarlar - Forum Seçenekleri'ne girdikten sonra az aşağıda yazıyor.
E emircanci Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2024 19 -5 1 30 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi emircanci #4 Liros .!.: Ayarlar - Forum Seçenekleri'ne girdikten sonra az aşağıda yazıyor. Eki Görüntüle 3368128 Genişletmek için tıkla... Yaptim ama olmadi beklemem mi gerekiyor
Liros .!.: Ayarlar - Forum Seçenekleri'ne girdikten sonra az aşağıda yazıyor. Eki Görüntüle 3368128 Genişletmek için tıkla... Yaptim ama olmadi beklemem mi gerekiyor
Gudetama Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2021 133 79 48 23 İzmir 23 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi emircanci #5 merhabalar ben de üyeliğimi dondurmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
Gudetama Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2021 133 79 48 23 İzmir 30 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi emircanci #6 moonlite_ .!.: merhabalar ben de üyeliğimi dondurmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı Genişletmek için tıkla... edit: vazgeçtim şansıma soracağım birkaç soru oldu üyeliğimi tekrar aktifleştirebildim neyse ki tahminimden daha çok sevdim burayı
moonlite_ .!.: merhabalar ben de üyeliğimi dondurmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı Genişletmek için tıkla... edit: vazgeçtim şansıma soracağım birkaç soru oldu üyeliğimi tekrar aktifleştirebildim neyse ki tahminimden daha çok sevdim burayı