- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bir paylaşımını gidip birilerine söylüyor. Yani değişik pek anlatamıyorum ama.. Ara bozmak ve ortalığı kızıştırmak için yaptığı netMesela ne yaptı ne gibi art niyet
Sorardım bir daha yapmasın diye sordum da çok yakın zamanda...Arada art niyetli laf taşıyan yani birşeyi sırf sizi kötülemek için söyleyen birine hesap sorar mıydınız? Yoksa Allaha mı havale edeyim. Aramızda bir sorun yoktu ama ikinci defa daha bana karşı art niyetli harekette bulundu.
Çok yakınım değilse görüşmeyi keserim, yakınımsa aileden biriyle mesafe koyarımBir paylaşımını gidip birilerine söylüyor. Yani değişik pek anlatamıyorum ama.. Ara bozmak ve ortalığı kızıştırmak için yaptığı net
Sanırım öyle.. Ama diyorum içimde kalmasa söylesem yaptıklarının.Böyle bir şeyi ilk yaptığında sonsuzluğuna uğurlardım. 2.defa yapması da sizin sabrınız olmuş. Böyle bir karaktere hesap sorsanız ne değişir? Arkanızı dönünce kaldığı yerden devam eder. Insan yerine koymanız hata olur.
O zaman sor kendini yiyeceğine neden böylesin de derdin ne deBir paylaşımını gidip birilerine söylüyor. Yani değişik pek anlatamıyorum ama.. Ara bozmak ve ortalığı kızıştırmak için yaptığı net
Sanırım öyle.. Ama diyorum içimde kalmasa söylesem yaptıklarının.
Hayvanlar laf taşımaz, dedikodu yapmaz ara bozmaz. Papağanım bile hayır dediğimde laftan anlıyordu :) yani insanoğlu kadar kötü bir ırk yok.Aranin bozuldugu kisiyle iletisime gecebiliyorsan gec kuzum durumu anlatirsin,ama laf tasiyan kisiyle konus o duzelirmi bilmem ama sana karsi kendini düzeltir hayvan degilse
İletişimimi keserim muhattaba bile almamArada art niyetli laf taşıyan yani birşeyi sırf sizi kötülemek için söyleyen birine hesap sorar mıydınız? Yoksa Allaha mı havale edeyim. Aramızda bir sorun yoktu ama ikinci defa daha bana karşı art niyetli harekette bulundu.
Hayvanlardan özür diliyorumHayvanlar laf taşımaz, dedikodu yapmaz ara bozmaz. Papağanım bile hayır dediğimde laftan anlıyordu :) yani insanoğlu kadar kötü bir ırk yok.
Bir paylaşımını gidip birilerine söylüyor. Yani değişik pek anlatamıyorum ama.. Ara bozmak ve ortalığı kızıştırmak için yaptığı net
Engellerdim, nedenini sorunca da kaba şekilde söylerdim nedeniniBir paylaşımını gidip birilerine söylüyor. Yani değişik pek anlatamıyorum ama.. Ara bozmak ve ortalığı kızıştırmak için yaptığı net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?