Hesap sormalı mıyım?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Arada art niyetli laf taşıyan yani birşeyi sırf sizi kötülemek için söyleyen birine hesap sorar mıydınız? Yoksa Allaha mı havale edeyim. Aramızda bir sorun yoktu ama ikinci defa daha bana karşı art niyetli harekette bulundu.

Arada art niyetli laf taşıyan yani birşeyi sırf sizi kötülemek için söyleyen birine hesap sorar mıydınız? Yoksa Allaha mı havale edeyim. Aramızda bir sorun yoktu ama ikinci defa daha bana karşı art niyetli harekette bulundu.
Sorardım bir daha yapmasın diye sordum da çok yakın zamanda...

Böyle bir şeyi ilk yaptığında sonsuzluğuna uğurlardım. 2.defa yapması da sizin sabrınız olmuş. Böyle bir karaktere hesap sorsanız ne değişir? Arkanızı dönünce kaldığı yerden devam eder. Insan yerine koymanız hata olur.
Sanırım öyle.. Ama diyorum içimde kalmasa söylesem yaptıklarının.

Aranin bozuldugu kisiyle iletisime gecebiliyorsan gec kuzum durumu anlatirsin,ama laf tasiyan kisiyle konus o duzelirmi bilmem ama sana karsi kendini düzeltir hayvan degilse

Aranin bozuldugu kisiyle iletisime gecebiliyorsan gec kuzum durumu anlatirsin,ama laf tasiyan kisiyle konus o duzelirmi bilmem ama sana karsi kendini düzeltir hayvan degilse
Hayvanlar laf taşımaz, dedikodu yapmaz ara bozmaz. Papağanım bile hayır dediğimde laftan anlıyordu :) yani insanoğlu kadar kötü bir ırk yok.

İletişimimi keserim muhattaba bile almam

Bir paylaşımını gidip birilerine söylüyor. Yani değişik pek anlatamıyorum ama.. Ara bozmak ve ortalığı kızıştırmak için yaptığı net

paylaşım dediğiniz sosyal medya mı

kamuya açık bir alanda paylaşım yapan başkasına götürülmesine katlanır hatta çoğu başkasına gitsin diye yapılır o paylaşımların

bence neden paylaşımımı şuna götürdün denmez

ha birisine sır anlattı ve onu gidip bir başkasına taşıdı iseniz de ağzında bakla ıslanmayanı hayatınızdan çıkarırsınız

hesap sorsam kaç yazar konuşmuş bir kere

tecrübe haneme bu konuyu ekler her önüme gelene bir şeyler anlatmam

Kalitesiz insanı muhatap alıp da sormazdim, ilişkimi keserdim hep. Şimdi düşününce böyle insanlar, kimse bir şey demedigi için buna devam ediyor. Yani susarak biz de vebal alıyoruz, bu eylemin devam etmesine göz yumarak. Belki birçok insan zarar görüyor ve bu hesap bize de sorulacak gibi geliyor. En iyisi, kavga etmeden ve sadece yapıcı olma niyetiyle o kişiye bunu söylemek. "Neden böyle yaptın? Bu beni rahatsız etti. Böyle yaparak kul hakkına giriyorsun, çok ciddi bir şey bu. Üstelik insanların sana saygınlığını yitirirsin" gibi bir konuşma yapılabilir. Bence yıkmak değil de yapmak isteyen insan birçok sorunu çözebilir

Back
X