Hesap Sorunsalı

ılışkılerde o an kımın parası varsa o öder
bızde öyle bı sorun olmuyor çok şükür, sevgılım rahatlıkla parası olmadığı zaman ''aşkım bugün sen ısmarlıyosun'' der bana
yada geçen yaz tatıl masraflarını yarı yarıya ödemıştık, ben otel parasını verdım oda dışarda yedığımız ıçtığımız şeylerın parasını verdı :21:

aslında ılışkının ılk günlerınde zordur bu para mevzusu
sonra bı açılıyorsun :1: tam açılıyorsun :1:

iliskinin boyutuna gore calisip calismama durumuna gore degisir.

esimle konusurken de yemeklere ciktik cafelere gittik genelde teklif ettim ama terrs bakislarinin ustune bir sure sonra teklif de etmez oldum..

bence de kadinin teklif etmesi en azindan nezaketen gerekli, erkegin de odetmemesi gerekli diye dusunuyorum..

(ben de napim arada yemeklerden sonra sakasina adisyon yaziyorum altina da paha bicilemez -odendi yaziyorum yariliyoruz :1:

O adisyona yazma muhabbeti çok iyiymiş yahu :)

Aslında erkek ödemeli bi bayan erkeğin yanında elini cebine atmamalı atsa bile erkek müsade etmemeli. Şimdi devir değişti gerçi kızlar erkeklerden çok hesap öder oldu.

ben bu konuda eski kafalıyım :)))

erkek öder kardeşim hesabı! ne demek kıza hesap ödetmek?:)))

kız yanına cüzdanını bile almamalı...valla ben almazdım doğruya doğru...

yaşlandım mı acep?

eğer ilişkide bazı şeyler aşıldıysa, taraflar birbirlerinin maddi olanaklarını biliyorlarsa farketmez diye düşünüyorum. ama gel gelelim kendi ilişkimde bunu yürütemiyorum :) sözlüme bi kaç kere ödemeyi teklif ettim, bir baktı ki.. daha da sormam :)

Erkek ödemeli nedir yaa.:D Bu kadar kan emici olmamak gerek, kimse benim yediğimi ödemek zorunda değil. Kimde para varsa o öder, hatta bu konuların lafı açılmaz.

Back
X