Kızlar hepinize hayırlı aksamlar.Uzun olursa affedin düşün düşün işin içinden çıkamıyorum ve kafayı yememek icin yardımlarınıza ihtiyacım var...
Ben küçük bir sehirde ailemle yaşiyorum ve üniversiteyi okurken tanıştım onunla.daha önce kimseyle çıkmayı kabul etmemiştim ilk sevgilimdi.cok seviyorum diyodu benide kendine aşık etti..Bigun ailem okudugum sehre ziyarete geldiginde öğrendi karsi cikti ve ayni zamanda yalanlarini yakaladığım için ayrildim(ben kapaliyim ve ailem biraz dar gorusludur ailem karşi cikti)benimle ayni anda baskalariylada gorusuyomus ama arkadasca diye yeminler etti.o kadar kördümki ayrilip aciklama yapsin diye tekrar yazardm yine ayni yalanlari duyunca barismazdim.Ben yüksek lisans öğrencisiydim , o lise mezunu ki bana üniversite mezunuyum diye yalan söylemiş sonra itiraf etmişti .cekinmistir diye düşünüp affettim.
Aldatilma yalan kufur...hepsini sindirdim zamanla unuttum.ilahi adalete inancim cok buyuk Allaha sukur bu bi sinavdi ve Allah beni erken kurtardi. Ama bir yil sonra dönüp beni arkadasiyla kandırmaya calıştı.telefonuma mesaj geldi bir numaradan görüşmek istiyorum ciddi düşünüyorum sizinle diye ve buluşmaya davet etti(tanimadiigm arkadasi).aynı gunlerdede bana mesaj atma hazırlığı yapıyormuş öğrendim ortak arkadaşımızdan ki çok güvenilir ondan önce benim arkadaşımdı.bende saydirdim ve sakin arama beni dedim. Mesaj aticaksa neden bunu yaptı benimi denedi.neden bunu yaptığını o kadar sormak istiyorumki kaç sefer aramak üzereyken vazgectim.biliyorum doğru cevabı almicam belki küfür etcek iyice psikolijm bozulacak.ama hazmedemiyorum.sadece ego degil bu.ben bukadar zayif bi insan degildim ben.istemeye gelenler oluyor ama kimseye guvenemiyorum 2 senedir ve konusmak dahi istemiyorum.sanki orda hesaplasmam gereken bi sey var yoluma devam edebilmek icin. her gece kendi kendime sorup sessizce aglamaktan biktim.herkese supheyle yaklasiyorum.el ele tutusan cift gorunce agliyodum istemsiz tanistigi en degersz basit kiz benmiydim diye aylarca simdi daha iyiyim cok sukur.ki bana cok safsin cok temizsin derdi hep.bana bi yol gosterin nolur. Yazmasini cok bekledim sormak icin ama yazmadi.Karisik oldu ozur dilerim.şimdiden Allah razı olsun.