Heterotopik gebelik ve tedavisi alan arkadaşlar varsa yazabilirler mi?

Edy112

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
1
0
1
30
10000 beta iç gebelik yok dış gebelik yok. 4 dr baktı. Sol tüp kistik yapı benzeri gördüler. Dış gebelik ilaçla müdahalesi yaptılar. Kürtajla patoloji aldılar. 1 hafta sonra beta 80 oldu. Kanama ağrı oldu bi kaç gün. Bitti. Patoloji de hem dış hem iç gebelik bulgusu gördüler. Kendim sağlıkçıyım. Ama çok kafam karıştı.

10000 beta iç gebelik yok dış gebelik yok. 4 dr baktı. Sol tüp kistik yapı benzeri gördüler. Dış gebelik ilaçla müdahalesi yaptılar. Kürtajla patoloji aldılar. 1 hafta sonra beta 80 oldu. Kanama ağrı oldu bi kaç gün. Bitti. Patoloji de hem dış hem iç gebelik bulgusu gördüler. Kendim sağlıkçıyım. Ama çok kafam karıştı.
Bebeğim sonradan sonuç ne oldu şu an bende de heterotopik gebelik var

Bende hetetoropik gebelik yaşadım bebeklerden birini aldılar biri duruyor
Merabalae ben 8 ay once dis gebelik yasadim dis gebelik sonrasi rahimde bir sivi goruntusu kaldi hic gecmedi simdi tekrar hamileyim o siviyi gördükleri icin tekrar oyle bir durum soz konusu olabilcegini düşündüler onun yeni bir durun olmadigini soledim kesem göruldu fakat tuptede bir odakdan suphelendikleri icin tekrar muayneye cagrdilar yarin beni kistik birseyde olablir dediler bilmiyorum hektoropik die biseye imza attim iste olabileck risklerden bahsettiler suan net birsey yok insallah ikinci bir dis gebelik olusmamistir bitanesi normal kese göründu cunku asiri tedirginim dis gebelik sonrasi rahimde sivi goruldumu sizde hic ve hektoropik gebelik yasamissiniz belirtilerinz nelerdi betaniz duzgun artiyormuydu ?

Back
X