Heves mi ???

yellowline

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
1
0
1
Merhaba kızlar yaklaşık 2 senedir birlikte olduğum bir sevgilim var evlilik planları falan yapılıyor -yapılıyor diyorum çünkü yüzüm gülüyor içim kan ağlıyor resmen-.
Böyle söylüyorsan neden birliktesin diye soracaksınız, şöyle anlatayım; ilk bir buçuk sene aşk ve tutku dolu geçti benim için sonrasında bir gençliğim gidiyor moduna girdim, sevgilimi seviyorum ama başka erkeklerden de hoşlanabiliyor sevgilim benden ayrılırsa ne olur diye hayaller kuruyorum.
Gel gelelim bir de üzerine okulumuza devam ederken eve destek olsun diye birlikte başladığımız iş yerinde ben yine birinden hoşlanmaya başladım.
Ayrılayım desem yok olmuyor çünkü hiç bir sebep yok beni o kadar çok seviyor ki ve öyle fedakarlıkları var ki bende ona kıyamadığımdan ayrılamıyorum.Ay yazarken bile salak mıyım neyim dedim bu nasıl ikilemdir
Sizce ne yapabilirim ben bu yaşadıklarım geçici midir değilse en azından benden ayrılmasını soğumasını nasıl sağlarım lütfen yardım edinn

Son düzenleme:

Bu nasıl bir şıpsevdilik biri bana izah etsin
Hakikaten şok oluyorum bazılarına..

Bu kişi ilk sevgiliniz mi? Genelde insan ilk sevgiliye olağanın ötesinde anlam yükleyebiliyor. Sevmediğiniz biriyle evlilik yoluna girip hayatınızı karartmayın.

Eger iliskiniz bahsettigin kadar mikemmmell olsaydi sen baska erkek arayisinda olmazdin.
Esimle 3 yil sevgili kaldim 1 kere bile baska bir erkege karsi ilgi hissetmedim. Halada ilk gunku gibi seviyorum

Bence hayatındaki kişi senin için doğru kişi değil. Çok az erkek arkadaşın olmuş sanırım. Gözün kalmış yani. Bence ayrıl ve yapmak istediğini yap. Tecrüben olduktan sonra şimdiki ilişkinin kıymetini anlarsın. Ama önemli değil hayat işte böyle ters yazıp düz okumaya çalışmak gibi

yazık...
eğer dediğiniz gibiyse zaten evlenseniz bile fazla sürmez
siz sevmediğiniz bir adamla ,sevgiliniz de sevgisini haketmeyen bir kadınla evlenecek çünkü
benim bildiğim biriyle evlilik planı yaparken gençliğim gidiyor diye üzülmek yerine,onunla yaşlanacağım diye mutlu olunur

Baska birinden hoslanabiliyorsan sevgilini gercekten sevmiyorsundur, icin rahat ayrilabilirsin

Yarın bir gün onu cinsel olarak arzulamazsan, işte o vakit evlilik cehenneme döner. İstemediğin biriyle beraber olmamalisin

Suan yaptigin bile aldatma. Fikren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…