Arkadaşlar gerçekten bazen sinirlerim bozuluyor. Bu hafta adetime 6 gün var iken vücudumda hiç olmayan şeyler oldu ve ben gebelik testi yaptım hatta burada paylaşıp fikirde aldım neyse ikisi de silik çıktı sonra adete 5 gün var iken kanda beta 33.37 gördüm şükürler olsun onu da burada paylaştım herkes tebrikler etti ve çok mutlu oldum. Gelelim konuya ay ne güzel hamileyim dememe kalmadan eltim boş olabilir, düşer belki, kimyasaldır, dış gebeliktir, sen bi keseyi gör, kalp atışı var bunım diye diye aklıma hiç olmayacak şeyler soktu yahu bir tebrik et sonra istersen yine uyar. Gerçekten daha sevinemeden sıkıntısını yaşamaya başladım. Gerçekten üzülüyorum

Onun geçtiğimiz aylarda 5 aylık bebeğinin biri karnında öldü diğeri yaşamadı. Ama inanırmısınız günde 1 paket sarma sigara içiyordu, ve keşke düşse falan diyordu. Gerçekten bunları söylüyordu. Ve ben hep diyordum bu çocuklar inşallah sağlıkla dünyaya gelir ama geleceklerini sanmıyorum diye. Hatta ki sancı odasın da bile camdan kendini sarkıtıp sıgara içiyordu. Tüm zorlu süreçlerde yanında oldum elimden gelenin fazlasını yaptım. Ama benim içime düşürdüğü bu sıkıntı... İçimi dökmek istedim... Teşekkür ederim okuyanlar için