Bu Durumu Yaşayan Var Mı

maya24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
25
8
1
27
Merhaba iyi günler arkadaşlar.Daha öncede yazmıştım 28 yaşındayım 20 yaşında üniversite sınavindayken sınavda panik atak geçirdim ve ilaç kullanmaya 8 sene önce başladım küçük yaştan itibaren yaşadığım bir çok acı beni bu hale getirdi her sene yazın ağır depresyona girerim ama bu sefer çok farklı çünkü hiç yaşama sevincim kalmadı içimden yaşamak gelmiyor herşeye olan hevesimi kaybettim .İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor,tüm gün uyuyabilirim o derece beni bu hale getirenler çok acı çektim çok olay yaşadım ve uzun süre evde işsiz kaldım .Artık içimden çalışmak bile gelmiyor çok kötü durumdayim doktorum ilaçlarımı degistirdi etkisi 20 güne anca dedi .Merak ediyorum benim gibi olan var mı yaşamaktan midem bulanıyor artık ama ölmek için de hazır değilim ibadet olarak kabirden korkuyorum tüm bunları düşününce sığmıyorum dünyaya . Benim gibi olan var mı atlattiniz mi

Dünyanin savaş halindeki bir bölgesinde doğsaydınız şu andaki halinizden daha mutlu olabilirdiniz. Sırf bu yüzden kimsenin panik atak mi ne o dediğiniz şeye yakalanmaya hakkı kalmıyor. Zor zamanlar güçlü insanları, güçlü insanlar kolay zamanları, kolay zamanlar zayıf insanlar yetiştirir.

Dünyanin savaş halindeki bir bölgesinde doğsaydınız şu andaki halinizden daha mutlu olabilirdiniz. Sırf bu yüzden kimsenin panik atak mi ne o dediğiniz şeye yakalanmaya hakkı kalmıyor. Zor zamanlar güçlü insanları, güçlü insanlar kolay zamanları, kolay zamanlar zayıf insanlar yetiştirir.
Bütün psikiyatriyi bitirdiniz, nasıl ayamadık bu sözlere zamanında.

Teşekkürler kendi adıma.

Tam olarak alakası nerde ki

Psikoterapi aldınız mı ? Yazları tetiklenmenizin nedeni olmalı. Başa çıkılamayan anılar, olaylar zaman geçse de kaskatı capcanlı kalabiliyor. Terapi alsanız ilaçla beraber daha iyi olur sanki. Ben de depresyon atakları geçirdim, yazları nedense ben de tetikleniyorum. Geçiyor, hiçbir şey olduğu gibi kalmıyor ama işte bu süreçte de kaynağı kurutmadan yapılacak her şey geçici oyalayıcı çözümler olur.

Psikoterapi aldınız mı ? Yazları tetiklenmenizin nedeni olmalı. Başa çıkılamayan anılar, olaylar zaman geçse de kaskatı capcanlı kalabiliyor. Terapi alsanız ilaçla beraber daha iyi olur sanki. Ben de depresyon atakları geçirdim, yazları nedense ben de tetikleniyorum. Geçiyor, hiçbir şey olduğu gibi kalmıyor ama işte bu süreçte de kaynağı kurutmadan yapılacak her şey geçici oyalayıcı çözümler olur.
Terapi aldım ama aynıyım degismiyorum düzelmiyorum

Back
X