- Konu Sahibi bidoluhuzur
-
Merhabalar arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyorum. Yeri geliyor derdinize üzülüp, sevincinize seviniyorum. Benim bin derdim var aslında zor bir hayat yaşıyorum. bir ailem yok yalnızım. Yıllardır tek başıma mücadele veriyorum. İş erkekler olunca mı tıkanırız hep. 4 5 yıla dayanan bir ilişkiden sonra nişanlandık. 5 ay oldu. Bu yaz evlenme planları yapıyorduk. Hevesim kursağımda kaldı. Yalnız başıma ailesi ne bana bi düğün tarihi danışıyor. Ne düğün günü belirliyor. Ne masraflara doğru düzgün karışma taraftarı. Ben de bi heves eşyalarımı seçmek, gelinlik bakmak. düğün hazırlığı yapmak istiyorum. Hatta yıllardır hiç boş durmadım. Bu günümüz için hep çalıştım. Şİmdi emeklerim boşa gidiyor gibi... Ne hayal kurabiliyorum ne plan yapabiliyorum. Nişanlımı çok seviyorum o da benbi seviyor biliyorum ama bişr türlü işlerimiz yoluna girmiyor. Ona da belli edemiyorum. Zor durumdayım lütfen bi akıl verin.
tüm erkek aileleri aynı mı diye düşündüm bi an
hepsi böylemidir bilmiyorum ama içim çok acıyor, sadece bir ailem olsun istiyorum ne lüks bi düğün ne güzel eşyeler hiçbiri değil sadece yanımda olsun aile olalım
Anladığım kadarıyla zor bi yaşamınız var.
Ama yıkılmayıp çaba sarfettiğiniz için tebrik ederim sizi.
Sıkıntınızı nişanlınızla paylaştınız mı? O ne düşünüyor mesela bu konuda?
Canım güzel bı şekilde nısanlına anlatsan yanı ailem olmadığı ıcın ben senin aileni kendi ailem gıbı gördüm ıstıyorumkı hepbırlıkte planlar yapalım kararları ortak alalım ben onların kızı olayım gelınlerı olmayayım fılan desen. Sonuçta ıstedıgın de bu anladığım. Olmazsa kayınvalıdenle görüş ben sızın kızınızın gelınınız degıl hepbırlıkte yapalım anne desen. Sonuçta ortada kavga gurltu dargınlık yok ılımlı yaklaşırlar bence.
çok çekiniyorum onlardan düğün mevzusu açıldımı kp hiç oralı olmuyor sağolsun vazgeçtik desek sevinecek arkalarından konuşmak istemiyorum ama para gidecek diye ödü kopuyor ki her masrafı biz karşılamaya kredi çekmeye razı olmuşken
çok çekiniyorum onlardan düğün mevzusu açıldımı kp hiç oralı olmuyor sağolsun vazgeçtik desek sevinecek arkalarından konuşmak istemiyorum ama para gidecek diye ödü kopuyor ki her masrafı biz karşılamaya kredi çekmeye razı olmuşken
evet konuştuk o da ailesine söz geçiremiyor hem de işi çok garnati değil cesaret edemiyor evlenince işsiz kalırım diye. ama zaten ev kirası masraf ödüyor. ben de ayrı masraf yapıyorum bir yandan da birikim yapmaya çalışıyorum ama olmayacak sonunda ayrılacakmışız gibi hissediyorum korkuyorum
Merhabalar arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyorum. Yeri geliyor derdinize üzülüp, sevincinize seviniyorum. Benim bin derdim var aslında zor bir hayat yaşıyorum. bir ailem yok yalnızım. Yıllardır tek başıma mücadele veriyorum. İş erkekler olunca mı tıkanırız hep. 4 5 yıla dayanan bir ilişkiden sonra nişanlandık. 5 ay oldu. Bu yaz evlenme planları yapıyorduk. Hevesim kursağımda kaldı. Yalnız başıma ailesi ne bana bi düğün tarihi danışıyor. Ne düğün günü belirliyor. Ne masraflara doğru düzgün karışma taraftarı. Ben de bi heves eşyalarımı seçmek, gelinlik bakmak. düğün hazırlığı yapmak istiyorum. Hatta yıllardır hiç boş durmadım. Bu günümüz için hep çalıştım. Şİmdi emeklerim boşa gidiyor gibi... Ne hayal kurabiliyorum ne plan yapabiliyorum. Nişanlımı çok seviyorum o da benbi seviyor biliyorum ama bişr türlü işlerimiz yoluna girmiyor. Ona da belli edemiyorum. Zor durumdayım lütfen bi akıl verin.
her masrafı siz karşılayacaksanız niye kayınpederinden düğün tarihi bekliyorsunuz
canım belli ki yaşadıklarından çok olgun birisin
ailem yok demişsin ama her aile bir olmuyor inan hayatta oldukları halde sahip çıkmayan aileler var o şekilde de daha acı oluyor emin ol
peki hiç akraba yenge yada aile dostu da mı yok
bu durumu seni üzdüğünü nişanlınla konuşsan daha çabuk çözüme ulaşırsın maddi problemleri mi var neyden kaçıyorlar böyle
nişanlınla aran nasıl bu arada
benim cok yakın bır arkadasım var
yaklasık 5 yıldır bırlıkteydıler
en sonunda ıstemeye geldıler yazın söz kesıp nısan yaptılar yaza dogru da evlenmeyı planlıyorlardı
ama nısanı kız tarafı yapmıs
neyse gecen hafta aıleler toplanmıs beyaz esya yatak odası takımını dugunu kız tarafı olarak sız yapın bızım adetlerımıze gore
bunların hepsını karsı taraf yapar demıs erkek tarafı
kızın babası sinirlenmıs herkesın içinde atıcaksın demıs nısanıda böle aıleyle bole adamla evlenme dıyor
nısanı attılar
kız arkadasım evlenıp ayrılmaktansa nısan attım yana yana dıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
herkz bır yere yamanma derdınde
gel geleım o gun bugundur ne oglan aradı ne ozur mesajı ( bıtanem ben senı sevıyorm kusura bakma aılemden dolayı dıye) tık yok
ıkı kısı evlenırken aılelerınde evlendıgını unutmamanızı tekrardan hatırlatırım
Böyle mevzulardan dolayi ayrilik çok saçma birsey ya. Hayir yani, hangi çagda yasiyoruz? Bu ne örf adet meraki, sanki hic 1950 den köyden çikmamis gibi.
Olgun kiz ve erkek, anne babaya yük olmadan önce para biriktirir ve kendi dügününü kendisi yapar. O halde hiç dirdir yok. Gerçekten çok saçma buluyorum 50 yasindaki adamlardan tarih beklemek. Yahu o dügün senin degilmi? O tarih senin için özel olmayacakmi? Neden o tarihi sen belirlemiyorsun? Neden hep yasli basli insanlardan bu dügün meraki bekliyorsun?
Sadece bu örnekte kötü olan o erkegin aramamasi, yoksa ayrilma nedeni çok saçma. Tipki kiz tarafi atiyorum 10 burma bilezik talep ettiginde ve oglan tarafi bunu yapamiyacagini belli ettiginde yüzük atmak gibi.
Böyle mevzulardan dolayi ayrilik çok saçma birsey ya. Hayir yani, hangi çagda yasiyoruz? Bu ne örf adet meraki, sanki hic 1950 den köyden çikmamis gibi.
Olgun kiz ve erkek, anne babaya yük olmadan önce para biriktirir ve kendi dügününü kendisi yapar. O halde hiç dirdir yok. Gerçekten çok saçma buluyorum 50 yasindaki adamlardan tarih beklemek. Yahu o dügün senin degilmi? O tarih senin için özel olmayacakmi? Neden o tarihi sen belirlemiyorsun? Neden hep yasli basli insanlardan bu dügün meraki bekliyorsun?
Sadece bu örnekte kötü olan o erkegin aramamasi, yoksa ayrilma nedeni çok saçma. Tipki kiz tarafi atiyorum 10 burma bilezik talep ettiginde ve oglan tarafi bunu yapamiyacagini belli ettiginde yüzük atmak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?