• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hevesim kaçtı yardım edin ne yapayım ?

sahra haklı üzme kendini...değmez bunun gibisi için üzülmeye...seni durmadan bozması hiç ama hiç hoş değil...bu demektir bunun yapısı böyle ...daha başlangıçta en canım cicim şekerim aşkım döneminizde böyle gereksiz haksız yere durmadan bozarsa ilerde ne yaparsın bilmem tatlım ama buna bir çare bulman lazım...yoksa ilerde çok ama çoooook fazla üzer seni.

hiç mi konuşmuyordunuz ki evlilik konularında merak ettin.. hani zaten konuşuyordunuz da uygun zamanı bulunca edecekti belki.. okul filan durumları varsa okul bitince ederdi mesela.. ama sürekli bozdun süprizimi demesi hiç hoş değil haklısın yani hevesinin kırılmasında.. ama belki böyle der der en sonunda güzel bi süprizle teklif ediverir bakarsın :)
"iyi düşün iyi olsun modunda lacrima :)"kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kusura bakmayın,erkek arkadaşınız hiç benim tarzım değil,ne o öyle çocuğun elinden simidini alır gibi vızıl vızıl ağlamaklı haller,gücenmeler,göndermeler...
ne var yani söylediysen,seviyorsun ki daha fazla dayamayıp olayı hızlandırmışsın.çoğu erkek için evlenme teklifi çok zordur ne yapacaklarını,ne söyliyeceklerini bilemezler,sen ortamı hazırlamışsın ne güzel ,arkadaş bundan yararlanıp ortamı romantik bi hale getireceğine vız vız edip durmuş.bence süpriz yapacaktım demeside külliyen yalan.
evliliğin %80 i mantık üzerine kurulur,sadece aşk evliliği kurtarmaya yetmiyor.sen bence yol yakınken,al karşına konuş onunla açık açık,kafandaki şüpheleri anlat.seni ikna edebilirse ne ala,yoksa:a015:
üzgünüm aslında her şey çok güzel olacak demeliydim senin için ama bu gerçekleri değiştirmiyor, çevremde ve burada öyle çok mutsuz evlilikler gördümki o yüzden evlenmek üzere olan kişilerin 1000 düşünüp 1 karar vermelerini rica ediyorum.lütfen aşkın gözü kör olmasın

Son düzenleme:
hayır biz zaten evlilikten bahsediyorduk..hatta ben pek yorum yapmıyordum..ama erkek arkadasım oturacagımız eve kadar içindeki mobilyalara kadar herşeyi konusuyordu..yok şöyle olucak yok böyle olucak..cok güzel olucak herşey...beyaz eşyalar almalar falan..bende ne biliyim heveslendim ona sordum neden etmiyorsun diye..ama 5 gun sonra benım kafama kakıcagını nerden bileyim..benım burda sucum yok ki..benı o hazırladı bu hale..yoksa ben asla evimiz söyle olsun yok şöyle çeyizim var bile demedim tam tersine ben daha hiç çeyiz yapmadım demiştim..ama inanın cok kırıldım..hevesim kalmadı yeminlen..o kadar da üzülüyorum kii anlatamam..ne yapıcam bilmiyorum...

hayır biz zaten evlilikten bahsediyorduk..hatta ben pek yorum yapmıyordum..ama erkek arkadasım oturacagımız eve kadar içindeki mobilyalara kadar herşeyi konusuyordu..yok şöyle olucak yok böyle olucak..cok güzel olucak herşey...beyaz eşyalar almalar falan..bende ne biliyim heveslendim ona sordum neden etmiyorsun diye..ama 5 gun sonra benım kafama kakıcagını nerden bileyim..benım burda sucum yok ki..benı o hazırladı bu hale..yoksa ben asla evimiz söyle olsun yok şöyle çeyizim var bile demedim tam tersine ben daha hiç çeyiz yapmadım demiştim..ama inanın cok kırıldım..hevesim kalmadı yeminlen..o kadar da üzülüyorum kii anlatamam..ne yapıcam bilmiyorum...

üzülme tatlım senin bir suçun olmadığı gibi soğumuş olmanda son derece insani...

ben olsam bende soğurdum...erkek dediğin kadınını ezmeye aşağılamaya çalışmaz...onere etmeye çalışır...bu ne biçim mız mız birşey...seni kırması üzmesi aşağılaması bir yana mıy mız mız mız olması bir başka kötü ve özellikle de erkeğe hiç mi hiç yakışmayan bir durum...

son mesajın üzerine söylüyorum sen sormakla iyi ettin ben olsam bende sorardım:1hug:

üzülme tatlım senin bir suçun olmadığı gibi soğumuş olmanda son derece insani...

ben olsam bende soğurdum...erkek dediğin kadınını ezmeye aşağılamaya çalışmaz...onere etmeye çalışır...bu ne biçim mız mız birşey...seni kırması üzmesi aşağılaması bir yana mıy mız mız mız olması bir başka kötü ve özellikle de erkeğe hiç mi hiç yakışmayan bir durum...

son mesajın üzerine söylüyorum sen sormakla iyi ettin ben olsam bende sorardım:1hug:

cok teşekkür ederim inan..benı o kadar iyi anlıyorsun ki sanki benım yanımda yaşamıssın gibi herşeyi :D artık üzülmiyicem zaten oda etmeseymiş ben deyince o zaman neden ediyo sonra pişman olucaksa...iş ciddiye binince korkuyolar benden 12 yas buyuk olucak bide ben daha olgunum bari kararlarım net..ne istedigimi biliyorum..artık üzemiyicem kendimi ne olursa olsun ailelerde tanıstı ama öyle ama böyle olucaktı zaten..ilk buluştugumuzda da ben sana evlenme teklifi ettim..içim rahat sen ne zaman istersen o zaman et istersen etme bu teklif benım teklifim diyicem..aptallaşıyorum herhaldekaydirigubbakcemile3

cok teşekkür ederim inan..benı o kadar iyi anlıyorsun ki sanki benım yanımda yaşamıssın gibi herşeyi :D artık üzülmiyicem zaten oda etmeseymiş ben deyince o zaman neden ediyo sonra pişman olucaksa...iş ciddiye binince korkuyolar benden 12 yas buyuk olucak bide ben daha olgunum bari kararlarım net..ne istedigimi biliyorum..artık üzemiyicem kendimi ne olursa olsun ailelerde tanıstı ama öyle ama böyle olucaktı zaten..ilk buluştugumuzda da ben sana evlenme teklifi ettim..içim rahat sen ne zaman istersen o zaman et istersen etme bu teklif benım teklifim diyicem..aptallaşıyorum herhaldekaydirigubbakcemile3

sen ondan çok daha güçlü ayakları yere basan net bir insansın...kendine güven kendini ezdirme....sende psikolojik eziklik yaratmasına asla izin verme:olmaz:

bir daha lafını imasını bile edecek olursa da bence terket onu yolun başında iken....

bence beklemeliydin canım sevgilin bi yerde haklı önce davranıyosun gerçekten ....sende onun hevesini kırmış olmuyomusun?düşün bakalım onun nasıl bir evlenme teklifi hayali vardı ?kendi haline bırak olayları birbirinizi seviyosunuz madem zamanla herşey yolunu bulur boşuna kuruntu yapma evlenmek istemese direk söylerdi oda kırılmış belli üstüne gitme derim ben...

hani nerde kaldılar kadın erkek eşitliği diyen hemcinslerim?

hatta kadın daha üstündür diyenler nerde kaldılar...?

hödüğün teki bir kızcağınızın en güzel hayallerine en güzel zamanlarına mız mızlanarak limon sıkıyor ve kızı haksız buluyoruz...!

Back
X