Hevesim kırıldı :(

raiin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
1.437
1.150
123
35
Kızlar çok duygusala bağladım yine o yüzden yazmak istedim. Şimdi biz sevgilimle aynı yerde staj yapıyoruz ama iş ortamı olduğundan herkesle nasılsak orda onla da öyleyiz. Yüzüne 5 dakika fazla bakamıyorum biri anlayacak diye. Kaç haftadır haftasonu buluşamıyoruz. Ee ben de özledim yani ne biliyim adam akıllı sohbet etmeyi bile özledim, 5 gün aynı yerde çalışıyo olmamıza rağmen. Geçen tartışmıştık geri toparlayınca dedim haftasonları da buluşamıyoruz artık diye kıyamam sana pazar buluşuruz bitanem olur mu uygun musun sen de demişti tamam demiştim. Bugün sabah işi vardı onla uğraştı akşam 4te çıktı abisiyle gece 1de geldi gezdiler falan, yarın buluşuyoruz dimi dedim bitanem çok yoruldum bugün ya yarında sabah işim var biliyorsun öğlende uyuyup dinleniyim hıı dedi. Direk tamam bitanem dedim ama içerledim. Biliyorum şimdi bunda ne var diyceksiniz ama özledim ve duygusalım şuan biliyorum. Opazarlarımı evde geçirmek istemediğimi biliyo. Tüm gün heveslendim yarın buluşcaz diye geç olmadan bi'güzel uykulu uykulu duşumu aldım, ojemi sürdüm. Pazar günü düğüne gitcekti babamlar kardeşimi bana bırakıp, ya ben dışarı çıkıcam bilmem ne diyip cırladım bi'de tamam dediler. Gelmiş bana gece 1buçukta yarın iptal diyo. Hani belki gündüz dese ben de bi'arkadaşımı ayarlar onla görüşürüm.

Hem üzgünken pazar buluşalım diye diyip, tüm gün abisiyle dolaşıp ertesi güne yorgunum demesine içerledim. Hem de benim bi'hayatım yok gibi gecenin bi'köründe söylemesine.

Yani bilmiyorum şuan hastayım bi'de ondan duygusal olup saçmalıyoda olabilirim ama şuan bildiğin üzgünüm okadar da heveslenmiştim ::14:

her işte vardır bir hayır deyin buluşamamanızın vardır bir hikmeti...

gercekten acıdım sana çoookk kötü allah sabır verip beterini göstermesin

cvplara yorumlara bak ya.

sanki siz böyle bişey yaşamadınız dimi ......

gayette hastayım bide demişssn cok iyi anlıyorum neden böyle hissettigni.yaşadımda biçokkez hevesimn kursagmda kaldıgını.yeterince ilgi görmedigimi de degersiz hissetmeyide.

ama biz kadınlar herzaman karşıdakine karşı doluyuz. ve böyle bi konuya mutlaka taş atmalıyız.destekliyorum kk ahalisi bravo...:36:

gercekten acıdım sana çoookk kötü allah sabır verip beterini göstermesin

Konu iki tane açılmış şimdi gördüm. Acımak ne demek acaba? Ben zaten duygusalım şu an diye belirttim, hastayım demişim. Şuan yazdığımı okuyunca da güldüm kendime. Ama asıl ben size acıdım ki bu kadar insanlara karşı nefret dolu bir yapınız var, aşağılar gibi. Allah daha beterini değil de sizin gibi insanları göstermesin bana.

Ne kadar çirkin bir yorum, yazık.

cvplara yorumlara bak ya.

sanki siz böyle bişey yaşamadınız dimi ......

gayette hastayım bide demişssn cok iyi anlıyorum neden böyle hissettigni.yaşadımda biçokkez hevesimn kursagmda kaldıgını.yeterince ilgi görmedigimi de degersiz hissetmeyide.

ama biz kadınlar herzaman karşıdakine karşı doluyuz. ve böyle bi konuya mutlaka taş atmalıyız.destekliyorum kk ahalisi bravo...:36:

Ya arkadaşım boşversene konu iki tane açılmış gir bak orayı da oku. Yok bencil, yok sevgiline güvenme, yok sakın alttan alma. Biri de çıkıp dememiş ki canım dur bi'duygusalsın sevgilini en iyi sen bilirsin fevrii davranıp kırmayın birbirinizi. Burayı dinlesem gidip ayrılmam lazım. Yemin ederim kadın yine kadının düşmanı. Hep bi'yapıcı değil yıkıcı yorum. Resmen nefret ettim siteden. Şimdi de işine gelmedi ya kötüle diycekler iyice sinir edicekler insanı.

madem cevabını biliyorsun, kendini çok iyi tanıyorsun, yorum bekliyorsun ama aksi görüş olunca da yandı gülüm keten helvam...

madem cevabını biliyorsun, kendini çok iyi tanıyorsun, yorum bekliyorsun ama aksi görüş olunca da yandı gülüm keten helvam...

İşine gelmedi diyceğinizi biliyordum. İyi de bu siteye bir çoğumuz zayıf hissettiğimiz anda dertleşme amaçlı yazmıyor muyuz? Ben zaten belirtmişim orda. Ben sadece direk saldırıya geçilmesini anlayamıyorum. Biri yok acıdım demiş, biri Allah sabır versin. Bunu diyene kadar arkadaşım duygusal olduğunun farkındasın dur bi'sakinleş dememiş. Bu yüzden de şimdi işine gelmedi diyorsunuz. Benim demek istediğim çok farklı bir durum ben kötü eleştiri yapana birşey demiyorum eleştiriye açık olmasam buraya yazmam. Ama acıdım vs. gibi yorum yazana da durup teşekkür edemem kusura bakmayın. Zira benim yazdığım konuyla cevaplar çok abes.
Şimdi yorumları dinleyip sevgilimi vuracağım ya da abartmayım gidip ayrılayım:31:

Sevgiline regl döneminde olduğunu ve şımartılmak istediğini söyle. İlgi delisi yap beni assskımmmm, bebişimmmm de :)
o anlar, gerekeni yapar ;)

Yanlış anlaşılmak ve işine gelmedi bak denilmesini istemiyorum arkadaşım ama cidden bazen çok ağır yorumlar geliyor. Diğer tarafın linkini bilerek attım. Sevgiline güvenme diyen bile var. Oyüzden orada uzunca anlattım ve duygusala bağladığım için saçmalamışım dedim. Belki ben çok fazla etkilenip acaba aldatılıyor muyum da benle buluşmadı diye paranoyaya bağlayacağım, belki zor bir dönemdeyim.. Yani bazen burda öyle yorumlar görüyorum ki hayretim şaşıyor. Bir tane yapıcı yorum yapan olmaz mı?

Sanki kimse regl olmuyor, hassas olmuyor, ilgi istemiyor, SAÇMALAMIYOR. Hemen ezelim, kıralım, dolduralım. Üzücü. Lafım sana değil genel olarak tüm yorumları, tüm konuları baz aldım...

Olmaz kardeşim yapıcı yorumu bir kaç kişi yapar gerisi yapmaz.Benden bir tavsiye bir kaç konuyu aç yorumları takip et.
İlk bir kaç yorum olumludur sonrakiler yavaş yavaş olumsuza gider ,üyeler tartışmaya başlar.
Kadınların olduğu yerde bunu da çok yadırgamamak gerek:)
Sen asla olumsuz bir yorum duyduğun da canını sıkma .
Sevgilinle olan durum da ise o muhakkak zaten bütün gün beraberize getiriyordur lafı,oturup güzel güzel izah et mutsuz olduğunu söyle.
Bu arada diğer konuyu okudum ama çok ağır bir yorum göremedim . Güzel kardeşim insanlar senin duymak istediklerini bilemezler ki.Herkez kendi düşüncesini döker.Bunun için hiddetlenme lütfen.

Son düzenleme:
Olmaz kardeşim yapıcı yorumu bir kaç kişi yapar gerisi yapmaz.Benden bir tavsiye bir kaç konuyu aç yorumları takip et.
İlk bir kaç yorum olumludur sonrakiler yavaş yavaş olumsuza gider ,üyeler tartışmaya başlar.
Kadınların olduğu yerde bunu da çok yadırgamamak gerek:)
Sen asla olumsuz bir yorum duyduğun da canını sıkma .
Sevgilinle olan durum da ise o muhakkak zaten bütün gün beraberize getiriyordur lafı,oturup güzel güzel izah et mutsuz olduğunu söyle.

Arkadaşım teşekkür ederim öncelikle, bak link attım son durumu ilgilenirsen bir oku:26: Ben mantıksız bir insan değilim ama akrep burcuyum ve rgli dönemlerinde felaket duygusalım hemen ağlarım, kırılırım ama ertesi gün pişman olurum. Oyüzden sevgiliyi darlamaktansa buraya yazayım rahatlıyım bir iki kişi mantığa davet etsin diye bekledim ama olur mu hemen güvenme, acıdım, bencil, tüü kaka.

Saf, her lafa kanan bi'tip olsam gidip sevgilimle kavga da edebilirdim. Sonra hemen işine gelmedi oluyor. Gelmez tabii insan yorum yaparken iki kere düşünür, beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz belki şuan çok üzüldüm ağlamaktan gözüm şişti. Neyse arada mantıklı yorum geliyor da hemcinslerimin hepsi öyle değilmiş diyorum. Teşekkür ederim.

Güzellik ,hayattan çok büyük beklentilerin var senin .
İnsanı anlamak ,anlatmak zordur.
Yukarıda da dediğim gibi karşındakinin düşüncelerini değiştiremezsin .En fazla görüşmeyi kesebilirsin ,burda sert yorum yapılmasıyla ilgili binlerce konu ,laf edildi.
Bazen bizim sert ,kırıcı dediğimiz sözler aslın da öyle bir gözümüzü açıyor ki.
Sertti,basitti saçmaydı demeden anlamak gerek.
Herkez hayatından çıkardığı dersleri,gözlemlerine dayanarak yazıyor.

Son düzenleme:
Güzellik ,hayattan çok büyük beklentilerin var senin .
İnsanı anlamak ,anlatmak zordur.
Yukarıda da dediğim gibi karşındakinin düşüncelerini değiştiremezsin .En fazla görüşmeyi kesebilirsin ,burda sert yorum yapılmasıyla ilgili binlerce konu ,laf edildi.
Bazen bizim sert ,kırıcı dediğimiz sözler aslın da öyle bir gözümüzü açıyor ki.
Sertti,basitti saçmaydı demeden anlamak gerek.
Herkez hayatından çıkardığı dersleri,gözlemlerine dayanarak yazıyor.

Tabii ki öyle herkes yaşadıklarından ders çıkararak yorumlarda bulunuyor ona kimse bi'şey diyemez. Tecrübe önemlidir. Ama herkes bir değil, o yüzden insanları etkileyecek bir yorum yapılmadan iki kere düşünülmeli bence. Yani dediğim gibi ben çok zayıf bir dönemde olabilirim. Diğer tarafta anlattım sevgilim normalde çok ilgili bir insan niye böyle olduğunu da anlattım orda... Keşke baştan öyle detay verseymişim bende de hata var ama acıdım vs ya da sevgiline güvenme diyebilecek bir durum göremedim ben. Kaldı ki benim de ilk ilişkim değil bu tecrübesiz bir insan değilim en azından. Herkes sakın alttan alma, tamam diyip niye üstünü kapadın demiş. O beni biliyor yani tamam dememe sabah gözünü açar açmaz benim kırıldığımı anlamadan açıklamasını yaptı. Böylesi bana daha değerli geliyor. Dün yorumları okuyunca uzunca mesaj yazıp sonra vazgeçmiştim. Büyük ihtimal haklıyken haksız olacaktım.

Tabii ki aldatıyo olabilir, görüşmek istese zaman yaratırdı denilebilir ama yeri geliyor bizde iptal ediyoruz buluşmayı bayan olarak. Hemen olumsuzu düşünüp saldırıya geçersek ilişki yürümez ki. Yapıcı olan her zaman kazanır ben bunu gördüm hayatta.

Olsun yine de kötü amaçla yazdıklarını düşünmek istemiyorum dediğin gibi herkes tecrübelerinden dolayı öyle yazmıştır, sağolsunlar. Netice olarak ben vaziyeti anladım, moralimde gayet iyi :1:

3.5 aydan fazladır görmüyorum. 111 gün oldu.:31:

5 gün aynı havayı soluman bile ne güzel...Şükret.:34:

biliyor musun ben 7 aydır ki göremiyorum sevgilimi:14:

Back
X