Hevesim kırıldı :(

raiin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
1.437
1.150
123
35
Kızlar çok duygusala bağladım yine o yüzden yazmak istedim. Şimdi biz sevgilimle aynı yerde staj yapıyoruz ama iş ortamı olduğundan herkesle nasılsak orda onla da öyleyiz. Yüzüne 5 dakika fazla bakamıyorum biri anlayacak diye. Kaç haftadır haftasonu buluşamıyoruz. Ee ben de özledim yani ne biliyim adam akıllı sohbet etmeyi bile özledim, 5 gün aynı yerde çalışıyo olmamıza rağmen. Geçen tartışmıştık geri toparlayınca dedim haftasonları da buluşamıyoruz artık diye kıyamam sana pazar buluşuruz bitanem olur mu uygun musun sen de demişti tamam demiştim. Bugün sabah işi vardı onla uğraştı akşam 4te çıktı abisiyle gece 1de geldi gezdiler falan, yarın buluşuyoruz dimi dedim bitanem çok yoruldum bugün ya yarında sabah işim var biliyorsun öğlende uyuyup dinleniyim hıı dedi. Direk tamam bitanem dedim ama içerledim. Biliyorum şimdi bunda ne var diyceksiniz ama özledim ve duygusalım şuan biliyorum. Opazarlarımı evde geçirmek istemediğimi biliyo. Tüm gün heveslendim yarın buluşcaz diye geç olmadan bi'güzel uykulu uykulu duşumu aldım, ojemi sürdüm. Pazar günü düğüne gitcekti babamlar kardeşimi bana bırakıp, ya ben dışarı çıkıcam bilmem ne diyip cırladım bi'de tamam dediler. Gelmiş bana gece 1buçukta yarın iptal diyo. Hani belki gündüz dese ben de bi'arkadaşımı ayarlar onla görüşürüm.

Hem üzgünken pazar buluşalım diye diyip, tüm gün abisiyle dolaşıp ertesi güne yorgunum demesine içerledim. Hem de benim bi'hayatım yok gibi gecenin bi'köründe söylemesine.

Yani bilmiyorum şuan hastayım bi'de ondan duygusal olup saçmalıyo da olabilirim ama şuan bildiğin üzgünüm okadar da heveslenmiştim ::14:

Kızlar çok duygusala bağladım yine o yüzden yazmak istedim. Şimdi biz sevgilimle aynı yerde staj yapıyoruz ama iş ortamı olduğundan herkesle nasılsak orda onla da öyleyiz. Yüzüne 5 dakika fazla bakamıyorum biri anlayacak diye. Kaç haftadır haftasonu buluşamıyoruz. Ee ben de özledim yani ne biliyim adam akıllı sohbet etmeyi bile özledim, 5 gün aynı yerde çalışıyo olmamıza rağmen. Geçen tartışmıştık geri toparlayınca dedim haftasonları da buluşamıyoruz artık diye kıyamam sana pazar buluşuruz bitanem olur mu uygun musun sen de demişti tamam demiştim. Bugün sabah işi vardı onla uğraştı akşam 4te çıktı abisiyle gece 1de geldi gezdiler falan, yarın buluşuyoruz dimi dedim bitanem çok yoruldum bugün ya yarında sabah işim var biliyorsun öğlende uyuyup dinleniyim hıı dedi. Direk tamam bitanem dedim ama içerledim. Biliyorum şimdi bunda ne var diyceksiniz ama özledim ve duygusalım şuan biliyorum. Opazarlarımı evde geçirmek istemediğimi biliyo. Tüm gün heveslendim yarın buluşcaz diye geç olmadan bi'güzel uykulu uykulu duşumu aldım, ojemi sürdüm. Pazar günü düğüne gitcekti babamlar kardeşimi bana bırakıp, ya ben dışarı çıkıcam bilmem ne diyip cırladım bi'de tamam dediler. Gelmiş bana gece 1buçukta yarın iptal diyo. Hani belki gündüz dese ben de bi'arkadaşımı ayarlar onla görüşürüm.

Hem üzgünken pazar buluşalım diye diyip, tüm gün abisiyle dolaşıp ertesi güne yorgunum demesine içerledim. Hem de benim bi'hayatım yok gibi gecenin bi'köründe söylemesine.

Yani bilmiyorum şuan hastayım bi'de ondan duygusal olup saçmalıyo da olabilirim ama şuan bildiğin üzgünüm okadar da heveslenmiştim ::14:

haklısın ben olsam bende üzülürdüm ama kabul etmezdim hemen tamam deyip..

yorgunsa yorgun senden önemli mi?

Bitanem kızma tamam mı, pazartesi iş çıkışı birşeyler yaparız hıı dedi. Zaten akşam 7de çıkıyoruz iki saat eve geç kaldım telaşıyla oturucam 9a kadar oda zaten otur kalk geçip gidicek. Şimdi uzatsam konuyu işinin olduğunu bilip, yorgun olduğu halde anlayışsızlık yapıyo olucam... :14:

Bitanem kızma tamam mı, pazartesi iş çıkışı birşeyler yaparız hıı dedi. Zaten akşam 7de çıkıyoruz iki saat eve geç kaldım telaşıyla oturucam 9a kadar oda zaten otur kalk geçip gidicek. Şimdi uzatsam konuyu işinin olduğunu bilip, yorgun olduğu halde anlayışsızlık yapıyo olucam... :14:

ne işi varmış para mı kazanıyor yoo gezmiş tozmuş...

Yok gündüz çekime gidiyor iş yani biz öğleden sonra buluşacaktık. Ama bugün de iş vardı çıktı abisiyle gezdi yorgunluğu bana denk geldi ona bozuldum. Sanırım aynı yerde staj yapıyoruz nasılsa haftaiçi görücez diye safsakladı:14:

cnmm yerinde kim olsa kırılırdı, bence sevgilinin üstüne fazla gitme ve her dediğine tamam deme ne demek çok yoruldum, deseydin ya bugün görüşeceğimiz belliydi eğer isteseydin gerçekten görüşmeyi görüşürdük deyip telefonlarına cvb vermemeliydin bence :34:

ayrıca sevgilinize güvenmemeniz gerektiğini düşünüyorum :26: işyerinde evet mesafeli olacaksın normal bir iş arkadaşın gibi olacak ama insana bu yetmemeli yani bir sevgililiye yani demek istediğim sizinle görüşmek istediğine emin misiniz bence ara vermelisiniz onu aramaya, msj atmayı bırakın o hep arasın msj yollasın bakalım nerede ne yapacak nasıl gelişecektir. bakmalısınız :34::34:

canım erkeklerin maalesef büyük çoğunluğu fazlaca bencil davranır.Bizler canımızı dişimize takarken onlar daha rahattır yorgunken sadece dünya onların etrafında döner. ama şu da bir gerçek ki yorgunken bende öyle oluyorum gözüm birşeyi görmüyor.stajda belki rahat olabilirsiniz ama iş stresi birşeye benzemez günlerce tembellik yaptığımı bilirim ben.canını sıkan şeyleri belirtmende fayda var.

önceden program yapmışsınız görüşcez diye buna rağmen abisiyle gezmiş..
gerçekten görüşmek isteyen görüşürdü diye düşünüyorum,hemen tamam demek yerine tavrını koysaydın keske

haklısın ben olsam bende üzülürdüm ama kabul etmezdim hemen tamam deyip..

yorgunsa yorgun senden önemli mi?

aynen öyle ayrıca 1 de uyuyup en fazla 6 saat yuyusa seninle iki saat görüşmk için yetmez mi bu ?

hayırrrr hiçte öyle olmayacaksın üstüne git. eğer birde bunun üzerine sana bağırırsa yok anlayışsızsın bilmem ne diye snde bşla artık söyle (affedersin) bn salağım ki zaten görüşmk isitoyrum birde anlayışsıuz oluyorum değer vermesem kaçacak yer arardım.. ii tmm snn istediğin olsun artık böyle stajda görürsün sadece yüzümü söyle ve tawır yap...

Tamam bitanem demeseydin keşke. Seni ekmiş resmen ya. Çok sinir bozucu.
Tavır alman lazım. Ama bu tavrını mutlaka onunla konuşarak belirtmen lazım.
Yani trip atma sakın.
Al karşına de ki ben bu yaptıkların için çok üzüldüm. Neden böyle davrandın vs..
Açık açık konuş. Sevgilin beynini okuyamaz ki. Sen dillendireceksin duygularını ki o da hmmm demek ki yaptığım iyi bir şey değildi deyip kendini düzeltsin.

hepsi aynı bunların ya, erkekler bencil ben onu biliyorum.. olmayanı varsa da bizi bulmaz

Böyle kötü ve olumsuz düşüncelerinizi genelgeçer bir kural gibi nasıl yazabiliyorsunuz ?
Sizin karşınıza bunca zaman bencil erkekler çıkmışsa o sizin sorununuz.
Milletin bilinçaltını kötü bir şekilde etkiliyorsunuz böyle yazarak.
Olmayanı varsa ve sizi de bulmayacağınıza inanıyorsanız bulmayacak zaten.
Çok itici düşünceler bunlar. Olumsuz olumsuz negatif şeylerle dolduruyorsunuz buraları ya. :19::120::120:

Son düzenleme:
öyle bir şey söylese ben de çok üzülürdüm, haklısın ama tatlı dille söyle bence sıkma tatlı canını
ama genel olarak bırak o istesin buluşmayı üstüne düşme sen sorma bile diyorlar ya doğru diyorlar etrafında fır dönsün kaçta buluşuyoruz, ne zaman, nerde, yarın da gel yapsın :1:

Son düzenleme:
Kızlar öncelikle iyi kötü yorum yapan hepinize teşekkür ederim. Ben bi'an duygusallaştım öyle yazdım. Biliyorum hepiniz iyi niyetle yazdınız ama sevgiline güvenme vs. bu durum için yapılacak en ağır yorum gibi geldi... Ama ilişkimi benim anlattığım kadar biliyorsunuz o yüzden siz de haklısınız. Şöyle ki biz zaten aynı bölümde aynı sınıfta okuyoruz, stajda da beraberiz o yüzden zaten normalde buluşma iptal vs çok takılmıyoduk yani biz hep bir aradayız. Abisiyle gezme olayı da abisi çalışıyor biz de gece canlı yayına kalıyoruz işimizden dolayı sabahtan gece 2ye kadar evlerimizde yokuz. O da abisini göremiyor yani keyfi olarak çıkmadı. Dün çok alıngandım bunu yazarken ama sabah uykudan uyanınca dün niye okadar üzüldüm ya diye güldüm ama dediğim gibi malum dönemimdeyim:p

Yani düşününsenize aynı evdeki abisini görmüyo cidden görmüyor ama sabah 9 gece 2 şeklinde ofisteyiz biz, burda benim ablamda hadi çıkalım dese ben de tamam derim direk, zira ben haftaiçi yanındayım. Sabah ben demeden o mesaj attı sevgilim bugünde çekimim var kaça kadar biliyorsun hiç dinlenemeden yarın yine işimiz var, abimde haklı adamın yüzünü göremiyorum aynı evde onunda burda arkadaşı yok biliyorsun(abisi eğitimde askeriyeyle ilgili bişey ve orada çok daralıyor evde de sadece ikisi kalıyor bazen abisi o kadar sıkkın geliyor ki yemeğe gel tek yemiyim ya diye kırılıyor)pazartesi erken çıkarız zaten tüm günler bizim. Ama biliyorum ki sen gece söylememe üzüldün o konuda haklısın ama senden de ses gelmeyince ben sen de yoruldun dinlenmek istiyosun sandım özür dilerim dedi. Ben de yok bitanem biliyorum abini, durumu ama gece değil de erken bi'saatte söyleseydin ben de ona göre bi'plan yapardım dedim. O da haklısın bitanem ya düşünemedim o an dedi.

Şimdi kötü yorum yaptık işine gelmedi gibi algılamayın ama şimdi mantığım yerine gelince hak verdim ki o hatasının nerde olduğunu anladı. Yani benim bi'tamam bitanem dememden üzüldüğümü anladı sağolsun. Yani hep bu şekilde davransa güvenmeme, bencil gibi kelimeleri hak eder de hep böyle değil çok şükür. Ama bir sene hep dipdibe olunca yorgun olduğunda ertelemeye yüzü var yani iki günlük bi'şey değil ve ya aramızda uzun mesafeler yok. Dediğim gibi duygusala bağlamışım, teşekkür ederim hepinize :21:

Ayrıca bu konuşmadan yarım saat sonra aradı çekimde aksilik çıkmış kameramanı tanıyorum onunla ilgili bir durum bi'kaç kere daha böyle olup sinirlenmişti, ama busefer duş alıp çıkıyorum çık hadi diye ve gayet mutlu aradı sevgilim hadi çıkalım diye :)

"aynen öyle ayrıca 1 de uyuyup en fazla 6 saat yuyusa seninle iki saat görüşmk için yetmez mi bu ?" İki saat tabii görüşebilir de sabah çekimi vardı yine erkenden 8 gibi uyanıp tüm gün yollarda çekimde olucaktı:26:

Bence kırılmakta haklısın ben olsam kesinlikle tamam demezdim bu konuda anlayışlı olamazdım herhalde...

Back
X