hevesim kursağımda kaldı

vallahi ben de kaldım öyle.
yurdışına çıkacaktık iyi ki paket tur, uçak bileti filan almamışım diyorum.
bir de ben hamileyim ve gidebileceğim en müsait zamandı.
eşim de en erken bi daha ekimde izin alabileceği için yalan oldu tatilimiz.
biz napalım, siz en azından başka zaman da gidersiniz :)

Yok bizim içinde tatil olayı bitti.Eşimin başka izin alma şansı yok.Artık haftasonları bölük pörçük birşeyler yapmaya çalışacağız.

Önümde konulmuş bir düğün tarihim var, cumartesi gelinlik davetiye bakacaktık, tayin almam gerek, tedavi olmam gerek, şu an hepsi belirsiz. Kısaca evlenemiyorum. :)
İnanın yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
Kurban bayramı zamanında birşeyler bekleniyor, bunun ardına gelen değişiklik iyi olacaktır, şimdi sabır

Memurlar nette izinlerin iptali olayı evlilik,ölüm,analık izni için geçerli değil diyor.Düğünle ilgili belgelerinizle işyerinize başvurun .Memurlar netteki çıktıyıda alın gösterin.

Ben de anne oldum ücretsiz izindeyim. Beni de kapsamıyor. Evlenenleri de. Ocağa kadar böyleymiş. Rapor bile yasaklanmış.

Allah sabır versin sizlere.

biz bile ablamla haftasonu denize gidemedik diye üzüldük. yani kız bütün hafta çalıştı; haftasonunu iple çekiyo. o da öylece geçti.
(buna mı üzüldünüz diyenler olacaktır; darbe girişimindeki üzüntümüzü anlatmıyorum tabi :) )

Allah sabır versin sizlere.

biz bile ablamla haftasonu denize gidemedik diye üzüldük. yani kız bütün hafta çalıştı; haftasonunu iple çekiyo. o da öylece geçti.
(buna mı üzüldünüz diyenler olacaktır; darbe girişimindeki üzüntümüzü anlatmıyorum tabi :) )
O ayrı bu ayrı yıllık iznimizi kullanmakta en doğal hakkımız.

• Beğen
Reactions: KV_
Memurlar nette izinlerin iptali olayı evlilik,ölüm,analık izni için geçerli değil diyor.Düğünle ilgili belgelerinizle işyerinize başvurun .Memurlar netteki çıktıyıda alın gösterin.

evet ama benim kast ettiğim hazırlık sürecinde yapmam gerekenler, düğünden önce ve sonra alacağım bir kaç gün izni problem etmiyorum.
Ayın 31 inde üç aylık bir tedavi süreç bekliyordu, şu an ertelemeyi düşünüyorum
Tayin almam gerek, şu ortamda ağzımı bile açamam
Yani düğün yapmakla herşey bitmiyor keşke tek düze olsaydı, keşke herşey hazır olsaydı, ben nikah kıyar otururdum.

Önümde konulmuş bir düğün tarihim var, cumartesi gelinlik davetiye bakacaktık, tayin almam gerek, tedavi olmam gerek, şu an hepsi belirsiz. Kısaca evlenemiyorum. :)
Kurban bayramı zamanında birşeyler bekleniyor, bunun ardına gelen değişiklik iyi olacaktır, şimdi sabır

evlilik izninizi kullanabilirsiniz muhtemelen.

Emniyet personelinin her yıl kapanıyor..Bu gidemedigimiz 3.tatilimiz.oyle aylar oncede plan yapmayiz birkac gun once yapip cikardik ama 4 yillil evliligimizin 3yili tatil yapamadik izinler hep cikacagimizda kapandi ..yine Otel parasini ucak biletlerini odemisken iptal oldu.otel i hallettik ama thy promosyon nedeniyle iade etmiyor ki promosyon olduğu halde ücrette az değildi..Sağlık olsun vatan sağolsun giden maddi olsun diyoruz..

Bizimde başka önemli işlerimize engel oldu bu darbe meselesi. Benimde moralim bozuldu. İnşallah çok sürmez silinir hemen etkileri.
Valla uzun sürecek gibi. Sanırım bayağı bir personel temizlenecek. Onların açığını da kalanlar kapatacak.. Hele a grubu personel. Hepsi özel olarak seçildi atandı. Şimdi atılacaklar. Kurunun yanında yaş da yanacak. Devlet bu tarikata bağlı olanları işe alma hastalığından vazgeçip liyakata bakmaya başlasa...

evet ama benim kast ettiğim hazırlık sürecinde yapmam gerekenler, düğünden önce ve sonra alacağım bir kaç gün izni problem etmiyorum.
Ayın 31 inde üç aylık bir tedavi süreç bekliyordu, şu an ertelemeyi düşünüyorum
Tayin almam gerek, şu ortamda ağzımı bile açamam
Yani düğün yapmakla herşey bitmiyor keşke tek düze olsaydı, keşke herşey hazır olsaydı, ben nikah kıyar otururdum.
Sağlık olayınız ciddiyse ihmal etmeyin derim.Müdürünüzle konuşun .Sonuçta kimsenin elinde olan sebeplerden değil.Anlayışlı olmaları lazım..Başkasının yaptığının cezasını niye siz çekesiniz.

Benimde sağlıkla bir sürü işim var birazda ondan yıllık iznimi fazla almıştım.Madem hakkım olan yıllık izni vermiyorlar ben de gün içinde halledeceğim. Keyiflerini bekleyemeyeceğim.

Sağlık olayınız ciddiyse ihmal etmeyin derim.Müdürünüzle konuşun .Sonuçta kimsenin elinde olan sebeplerden değil.Anlayışlı olmaları lazım..Başkasının yaptığının cezasını niye siz çekesiniz.

Benimde sağlıkla bir sürü işim var birazda ondan yıllık iznimi fazla almıştım.Madem hakkım olan yıllık izni vermiyorlar ben de gün içinde halledeceğim. Keyiflerini bekleyemeyeceğim.

Burdada elimi aynı tarihte kurumun geçireceği genel teftiş bağlıyor, tek izinli personel olarak çok göze batarım, kararsızım ne olup bitecek zaman gösterecek

Bende merak ettim Kurban bayramında ne olacak?
Valla ben pek hayırlı birşeyler beklemiyorum.Özellikle çalışanlar için kolayca işten atabilirler onun gibi düzenlemeler olabilir. Zaten yıllardır 657 değişsin özelleşsin istiyorlardı .Maaşları bile müdürün insiyatifine bırakacaklardı perfomans diye bir şey çıkartacaklardı.Yalakalık yapana yada aynı siyasi görüştekine çok maaş diğerlerine az maaş.KPSS kalksın adamı olan işe girsin kadro alsın istiyorlardı.

Son düzenleme:
Burdada elimi aynı tarihte kurumun geçireceği genel teftiş bağlıyor, tek izinli personel olarak çok göze batarım, kararsızım ne olup bitecek zaman gösterecek

Evleneceğinizi herkes biliyordur göze çarpacağınızı zannetmem yine de gönlümce olsun herşey ,hazırlıklarla rahat ilgileneyim diyorsanız erteleyebilirsiniz de .Hayırlısı olsun çok sıkmayın canınızı.

Uffff evet ya bizde gidemiyoruz biryere:(

Açılır inşallah tez zamnda

Back
X