heveslenmicekmişim .

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
sürekli konu açıyorum sürekli yorum alıyorum.

biliyorum hepiniz haklısınız. sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum ama yapamıyorum.
sadece sevgimin arkasına sığınıyorum yoksa elle tutulur hiçbi b*k yok.

oruçtan dolayı sürekli uyuo ve benimle ilgilenmiyo. bunu geçenlerde dile getirdim düzgünce oda farketti olanı. elimden geleni yapıcam dedi. ben çalışan bi insanın ve bundan dolayı gün içinde çalışırken onu uyandırmaktan çekiniyorum. işim çıkarsa yazamam konuşamam die. benim için uyanmışken onu bekletmek beni çok üzer çünkü. aynen bunu ona ifade etmiştimde.

neyse. saat 3te uyandır demişti. uyandırmadım. msj attım kıyamıyorum ama 4'te uyandırcam bi saat daha uyu die. tektimde boştumda. herhangi bi bahanemde yoktu; kıyamamamdan başka. ki buda bi gerekçe bana göre.

uyandırdım 4te ve açar açmaz bağırdı. hem benimle ilgilenmiosun diosun hemde uyandırmıosun. işim var diyemiosunda kıyamam die bahane uyduruosun dedi. açıkladım suratıma kapattı.

sonra msj attım. -işim olsa söylerim sonuçta çalışıyorum. ki bunuda anlayabilirsin. boş boş seni beklerken kıyamadım sana işte yanlış yapmışım. benimle ilgilenmen için seni artık ben uyandırmam içinden gelirse ben buralardayım dedim.

oda - biliyorum eski ben oluyum die zorluosun ama boşa heveslenme ben bu ilişkinin başındaki gibi senin bi tarafını kaldıramam dedi.

sadece yazma dedim. yazmadımda yazmadıda.

böyle bi insan çocuğuna yapılcak çok şey var ve bunların hepsini biliyorum. maalesef yapamıyorum. dediğim gibi sevgim önüme geçio. aklımı kullansam 1 dk durmam sıvar koyarım köşeye. kahretsin yapamıyorum. ayrıl diceksiniz ama ben değil o ayrılsın. çünkü inanılmaz vicdan yapıp acı çekiyorum. lütfen başka bi yol, ceza, nebilim bişi varsa gösterin söyleyin. birtek buraya yazabiliyorum.

bana yardım edin :KK43:

Kaçta uyandır dediyse o saatte uyandıracaktın. Fazla düşünüyorsun onu! Önceki konularını okumadım bilmiyorum ama bana fazlasıyla şımartmışsın gibi geldi. "Sen bir saat daha uyu diye bir saat geç kaldırdım" Karşılığında aldığın tavra bak. Madem daha önce böyle olaylar oldu onu ondan fazla düşünmeye kalkma. Ne hak ediyorsa öyle davran.

seni sürekli böyle azarlıyor mu ? belki sadece oruçtan dolayıdır. çünkü ben anneme bile terslenebiliyorum insan çok sinirli oluyor herkes rahat tutamayabiliyor:KK43:

Kaçta uyandır dediyse o saatte uyandıracaktın. Fazla düşünüyorsun onu! Önceki konularını okumadım bilmiyorum ama bana fazlasıyla şımartmışsın gibi geldi. "Sen bir saat daha uyu diye bir saat geç kaldırdım" Karşılığında aldığın tavra bak. Madem daha önce böyle olaylar oldu onu ondan fazla düşünmeye kalkma. Ne hak ediyorsa öyle davran.

seni sürekli böyle azarlıyor mu ? belki sadece oruçtan dolayıdır. çünkü ben anneme bile terslenebiliyorum insan çok sinirli oluyor herkes rahat tutamayabiliyor:KK43:

çok şey hakediyo. hayatından defolup gitmem gibi. ama yeni barıştık sürekli bi terslenmeler peşinde. yanımdayken iyi oluo ama msjlaşma kısmına gelince böyle terslenio bana

Cocukmusunuz sizler?
Niye uyandiriyorsun?
Neden sen uyandiriyorsun?
Uyarınca nasıl ilgileniyor, mesajla mi?
Ne demek senin bi taraflarını kaldiramam?
Eskiden yaptığım gibi demek hakaret değil mi?

siz kendi canınıza acımıyorsunuz biz ne yapalım burda? İnsan kendini düşünmüyorsa dinlemiyorsa kimseyi dinlemez malesef. Diyecek bişey yok başka.
evet hepsinin farkındayım. kendimi düşünmüorum. ama işte olmuo. sevgimin önüne geçemiorumki

Cocukmusunuz sizler?
Niye uyandiriyorsun?
Neden sen uyandiriyorsun?
Uyarınca nasıl ilgileniyor, mesajla mi?
Ne demek senin bi taraflarını kaldiramam?
Eskiden yaptığım gibi demek hakaret değil mi?

kesinlikle büyük hakaret.
demekki ben haketmiorum. boşa debeleniyorum biliorum.
en çok zoruma gidende; ben onun için bişi yapmaya çalışırken o heveslenme dedi bana. bu çok ağırdı ya

siz kendi canınıza acımıyorsunuz biz ne yapalım burda? İnsan kendini düşünmüyorsa dinlemiyorsa kimseyi dinlemez malesef. Diyecek bişey yok başka.
evet hepsinin farkındayım. kendimi düşünmüorum. ama işte olmuo. sevgimin önüne geçemiorumki
Böyle sevgi acınası sevgi. Yani gurursuz sevgi en düşük sevgi. İnsan olduğunuzu hatırlayın köle değilsiniz. Böyle sevgi olmaz.

Böyle adamlarla olmaktan nasıl bir zevk alıyorsunuz valla anlamış değilim.
Bulmuş senin gibi sesi çıkmayan kızı niye ayrılsın ayol.
Bas k.çına tekmeyi neysen kıymetli yani senden kıymetli mi.

s

oda - biliyorum eski ben oluyum die zorluosun ama boşa heveslenme ben bu ilişkinin başındaki gibi senin bi tarafını kaldıramam dedi.

Zamanında ben senin poponu iyi kaldırmışım ki bunları diyebiliyorsun desene :KK62::KK62::KK62:

ne anlarsınız kendinizi küçük düşürtüp,hor görülmekten anlamıyorum.
ananız -babanız sizi elamleme süpürge olun diye mi doğuruyor :KK62:

Anlamadım bişey. Bu kim ki? Eşiniz mi?

Siz işte çalışırken, o evde uyuyor galiba. Ee uyansa napacak ki mesela? Nasıl sizinle ilgilenecek uzaktan? Neyse tuhaf biraz, madem uyandırmaya kıyamayacaktınız, niye uyandırırım dediniz.
Oruçu uykuyla tutanlar da çok ilginç hani...O oruçlu olma halini ne zaman hissediyorlar acaba? iKİ rüya arasında olsa gerek.

X