• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hey gidi Avrupa kadn hey..

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
156
Diğer
Kizlar dün öyle traji komik bir olay yasadimki sizlerle paylasmak istedim....:hulya:

Benim bir alman arkadasim var....gerci arkadasda degil, kizlarimiz ayni yasta okula götürüp getirirken karsilasiyoruz iki laf ediyoruz iste....:delphin:

Bu Bayan bana türk kadinlarina cok aciyorum, hep eziliyorlar, hele o basi kapali kadinlari görüyorum ya icim eriyor, yazik kimbilir neler cekiyorlardir, sizin erkekleriniz cok adi, kadina zerre kadar kiymet vermiyor, hep eziyorlar hepsi maco demisti birgün, ne kadarda hayir hicte öyle degil, belki sen birkac negativ örnek gördün o yüzden böyle düsünüyorsun ama disardaki gördügün resime aldanma....o basi kapali ezik gördügün kadinlarin haberi olmadan esleri tuvalete bile gidemez.....bizde evde kadin patrondur dediysem, hayir hayir bence siz cok eziksiniz diye diretmisti....:kahve:

Dün bu Bayan ve esi bize ugradilar, araba ile ilgili ufak bir alisverisimiz oldu onlarla, bunlar bir anlasmazlik yasadi birden bire adam bizim yanimizda sesini yükselterek öyle hakaretler ettiki kadina agzim acik kaldi resmenakannehir....kavga ettiler adam cekti gitti...benneyaptımki

Kadinla ben dertlesmeye basladik...hep böyle bu adam biktim artik, ondan habersiz 1 Euro harcayamam, birgün evde oturup cocuklara bakmaz, birgün benim icin birseyler yapmaz, disarda herkese iyi olur evde tüm kinini bana kusar, üstüme basima birsey alamam kursu kursuna hesap sorar bana, isten iki dakika gec geleyim, ne oldu dostunmu var diye agzia alinmicak hakaretler söyler...biktim biktim biktim diye aglayip sizladi.....:kahve:

Söyle bir durdum düsündüm.....Hey gidi cagdas modern avrupa kadini hey!!!!! :delphin:

O basi kapali türk kadinina aciyacagina sen önce kendine aci....:hulya:

O basi kapali türk kadinina aciyacagina sen önce kendine aci

bencede. bide bu dediklerinin üstüne senin önünde bu kavgayı etmeleri süper olmuş valla. Allah'ın sopası yok :hulya:

O basi kapali türk kadinina aciyacagina sen önce kendine aci

bencede. bide bu dediklerinin üstüne senin önünde bu kavgayı etmeleri süper olmuş valla. Allah'ın sopası yok :hulya:

Biliyormusun canim, cok kez bunu gözlemledim....:delphin:

Müslüman kadinlarina aciyorlar ama bazilarinin durumu daha beter....:kahve:

Bircogu eslerinin cimriliginden yakinir mesela, Alman erkekleri bizim erkeklerimiz kadar bonkör degildir, hesab kitap tutarlar, kadinlari öyle canlari istedigi zaman kuaföre pediküre maniküre gidemez, üstüne basina alamaz!:hulya:

Ogluna bir külah dondurmayi almayan bir adam gördüm...evin gelir gider hesabi alt üst olur alamam diyor birde cocuga....

Bir türk erkeginin böyle birsey yapacagina hic sanmiyorum....

bunlar kalıplaşmış ön yargılarını bi yıksa artık..heyy allahım yaa..bende italyan biriyle tanışmıştım bana biz sizi peçeli zannediyorduk ama kızlar çok modern türkiyede demiştide. yuhhh dedim be kardeşim yuhhh

gülsümcüm valla bizim bu cevrede o bahsettigin kadinlardan cok fazla
o tip kadinlar öyle konusurlar ama nerde bir türk erkegi görseler yiyecek gibi bakarlar
hele ben yanindayke esime öyle bir bakiyorlarki hepsini yolasim geliyor:mymeka:

gülsümcan hic üzülmedim desem olaya,:delphin:
ee igneyi kendine cuvaldizi baskalarina batir demisler:hulya:
bize acirlar, ayni masada yemek yeyip hesabi ayri öderlerfisfisfis
bize acirlar, (mutlaka izlemissindir tv de) cocuk kimden diye test isterler...
bize acirlar arabalari karilarindan degerlidir vs vs uzayip gider bu liste....
oysa biz bunlarin hemen hic birini yasamayiz ama onlar bize acir sadecekaydirigubbakcemile2

o tip kadinlar öyle konusurlar ama nerde bir türk erkegi görseler yiyecek gibi bakarlar

:roflol::roflol:
iyi tut nan adamini, sahap ol bak. kaparlar yoksam:delphin:

Dogru vallaha canim....sözde türk erkeklerinden nefret ederler, maco ya hepsi...:hulya:

Halbuki cogunun ici gidiyor...türk erkegi bonkör, kadina hesap ödetmez, kadina kadin gibi davranir, aileye cocuga daha cok önem verir....kendi erkeklerinde bu kriterler cok azinlikta

Tabiki bizim erkeklerimiz daha iyi onlarinki kötü diye birsey demek istemiyorum genelleme olmasin, her toplumun iyiside var kötüsüde....ben sadece derininde dedigi gibi bu kaliplasmis ön yargilardan rahatsiz oluyorum....

Dogru vallaha canim....sözde türk erkeklerinden nefret ederler, maco ya hepsi...:hulya:

Halbuki cogunun ici gidiyor...türk erkegi bonkör, kadina hesap ödetmez, kadina kadin gibi davranir, aileye cocuga daha cok önem verir....kendi erkeklerinde bu kriterler cok azinlikta

Tabiki bizim erkeklerimiz daha iyi onlarinki kötü diye birsey demek istemiyorum genelleme olmasin, her toplumun iyiside var kötüsüde....ben sadece derininde dedigi gibi bu kaliplasmis ön yargilardan rahatsiz oluyorum....

hayatim en önemlisi onlar kadinlarini kiskanmiyorlar varmi böyle bisey benim esim beni kiskanmayacak baska bir adam bana kur yaparken o seyredecek bunlar böyleler iste:olmaz:

Erkek erkektir işte hepsi aynı fabrika ürünü gibi Almanı'ı,Rus'u,Türk'ü

Abim hep der ki bu rus erkekleri kadınlarını içip içip dövdüklerinden

rus bayanları çok kıymet biliyor.

Sanırım haklı da kaydirigubbakcemile2

belki de çevresinde gördüğü, duyduğu kötü olaylardan böyle bir çıkarım yapmıştır. mesela eşlerinin başlarını zorla kapattırmak isteyen, baskı yapan, evden çıkartmayan vs. vs. kendini müslüman sayan erkeklere kızgınlığını bu şekilde dile getirmeye çalışmıştır.yanlış ifade etmiştir belki de.

dünyanın her yerinde çoğunlukla kadınlar eziliyor zaten zengini, yoksulu,orta direği,Türkü,Almanı vs.,başı açık olan- kapalı olan,en çok kadın haklarından dem vuran erkekler bile bir yere kadar kadın haklarına riayet ediyorlar yine erkek egosu açığa çıkıyor.

Erkek erkektir işte hepsi aynı fabrika ürünü gibi Almanı'ı,Rus'u,Türk'ü

Abim hep der ki bu rus erkekleri kadınlarını içip içip dövdüklerinden

rus bayanları çok kıymet biliyor.

Sanırım haklı da kaydirigubbakcemile2

doğru bunu ben de çok duydum Rus erkeklerinin büyük çoğunluğu da kadına meta gözüyle bakıyormuş eziyet ediyormuş.

zaten ünlü sözleri de var ya hani çirkin kadın yoktur az votka vardır diye

Müslüman kadınlar hakkında yanıldığında hemfikiriz, ama avrupa erkeği için aynı şeyi söyleyemeceğim, türk erkeği istisnalar hariç anlatılanlar kadar mükemmel değil maalesef. Avrupalı erkekler kadınlara çok fazla değer veriyolar :sinifsinif:

iyi dedin arkadaşım
vallahi anketlere vurulduğunda hiç deiç açıcı değilmiş avrupa kadınların halikendisi türk değilmiymiş eşide türk herhalde adam adetini bırakırmı hiç ama çok saygısızmış herkesin önünde hakaret etmiş

Müslüman kadınlar hakkında yanıldığında hemfikiriz, ama avrupa erkeği için aynı şeyi söyleyemeceğim, türk erkeği istisnalar hariç anlatılanlar kadar mükemmel değil maalesef. Avrupalı erkekler kadınlara çok fazla değer veriyolar :sinifsinif:

iste o görülen tarfi birde görülmeyen tarafi var
ben cok kez karsilastim kadina olmayan hakretler yapan avrupalilari dayak atanimi arasiniz cocuguna eziyet edenimi paranin hesabini kurus kurus hesaplarlar
ama avrupa ülkelerinde bu tip olaylar hep örtbas edildigi icin biz öyle saniyoruz
avrupada kadin siginma evlerinin hinca hinc dolu oldugunu biliyormusunuz

her yerde erkek erkektir.türkü,almanı abdlisi farketmiyor. erkeklerin kadınlara yaptığı, tahakküm etmek,şiddet ülke ayrımı yapmıyor maalesef. ama yabancı kadınların sanki daha bir ayakları yere basıyor ve ekonomik olarak kendi ayakları üstünde durabildiklerinden ,bu davranışlara karşı gelebilecek güçleri var...
ama biz,türk kadınları ATATÜRKÜMÜZÜN, bize verdiği o hakları bilip kullanabilsek ,erkeklerle eşit haklara sahip olduğumuzu (yasalar karşısında),belki haklarımızıda sonuna kadar savunabiliriz.
maalesef,ülkemiz ataerkil bir ülke. genelde erkeğin dediği oluyor. kaba kuvvet maalesef var. bunu inkar etmek mümkün değil. şu kkdaki bir derdim varda olan konular zaten çok şeyi bize gösteriyor...
bizde onlar kadar şiddet yok demek çok isterdim,. ama şiddet benim ülkemde bu kadar çok yaşanırken,demem mümkün değil....
erkek her zaman,benim dediğim olacak demeye devam ediyor... ve kadınlarımızın çoğuda bunu savunuyor. umarım gelecekte ,,her karar ,ailede beraber , ortak karar verilerek alınır. ben erkeğim benim borum öter bu ailede ,düşüncesi,artık ortadan kal
kar.

Son düzenleyen: Moderatör:
iste o görülen tarfi birde görülmeyen tarafi var
ben cok kez karsilastim kadina olmayan hakretler yapan avrupalilari dayak atanimi arasiniz cocuguna eziyet edenimi paranin hesabini kurus kurus hesaplarlar
ama avrupa ülkelerinde bu tip olaylar hep örtbas edildigi icin biz öyle saniyoruz
avrupada kadin siginma evlerinin hinca hinc dolu oldugunu biliyormusunuz

Türk erkeği konusunda da sizlerle hem fikir olmayı o kadar isterdim ki bir türk kadını olarak..
Avrupalılarla evlenmiş çok arkadaşım var, ve yine evli avrupalı erkekler tanıdım. Hepsi eşlerine sonsuz bağlı, sadakatin ne demek olduğunu bilen, eşlerine sevgilerini kapalı kapılar ardında değil herkesin içinde gösteren, kaç senelik olursa olsun eşlerinin gözünün içine bakan, eşi kadar eşinin ailesini de sahiplenmiş, ve hep fedakar, hep alttan alan, eşleri sıkılıp boşanmak istediğinde evliliğini kurtarmak için herşeyi yapan avrupalı erkekler tanıdım. Özellikle arkadaşlarımın eşleri o kadar vericiler ki, yani düşününce bile içim titriyor benim mafoldumben Bunlar iyi örnekler, kötüleri yok mu tabii ki var. Ama genelleme yaparsak bu saydıklarımı yapan-yapabilecek kaç türk, kaç avrupalı erkek var. Türk erkeklerinin de kadınlarına sahip çıkan değer veren sadık insanlar olmalarını çok isterdim :gitme:

Back
X