Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:uhm: hassas bir konu aslında.gündelik bir olay gibi gösterilsede bence öyle değil...her milletin iyiside var kötüsüde var.....dervişin fikri neyse zikride oymuş.ilginçmiş
bunlar kalıplaşmış ön yargılarını bi yıksa artık..heyy allahım yaa..bende italyan biriyle tanışmıştım bana biz sizi peçeli zannediyorduk ama kızlar çok modern türkiyede demiştide. yuhhh dedim be kardeşim yuhhh
Evet özellikle Avrupa bizi öyle yanlış biliyor ki. Bizi burakyla gezen, kadınları sokak ortasında kırbaçlayan, evden çıkartmayan, recm eden bir ülke sanıyorlar. Afganistan İran gibi ki İran'da kadınlar da çalışıyormuş...
Ama mesela Uzak Doğu, Asya, Pakistan, hindistan ve Kuzey Afrika ülkeleri bizi çok seviyor, ben Türkiye'denim dediğimde aa öyle mi ne güzel deyip tatlı tatlı sohpete başlıyorlar :)
Bende bu yüzden konuşabildiğim kadar yabancıyla(Avrupa) konuşuyorum ülkemizi anlatıyorum. Fotoğraflarmı bir gösteriyorum inanamıyorlar, evet Türk kadını işte süslü, bakımlı, makyajlı salına salına dolaşıyoruz diyorum :))
Kadına da nası denk gelmiş öyle.. Arkadaş gitmiş ama kadının kocası da Alman mıymış. Gerçi koca Türk de olsa niye ezdiriyor ki kendini:1rolleyes: