- Konu Sahibi brunettella
-
Ayy ben de ozledim valla ya. Esim beni evden almaya gelirken bi heyecanla hazirlanir suslenirdim.
Gunun sonunda ayrilacagimiz icin olabildigince uzun vakit gecirmeye calisirdik. Eve gece yarisi 12-1 gibi geldigimde bizimkileri uyandirmadan usulca girerdim. Yuzumde sapsal gulumsemeyle esimden gelen mesaji okurddummm.Ayrildiktan sonra da konusurduk daha filan.
cook tatliydi
Süper anlatmışsınEvlilik ve sevgililik dinamikleri çok farklıdır. Sevgililik biraz daha vitrinden o güzel elbiseyi seyredip hayal kurmaktır. Evlilik ise o elbiseyi alıp istediğin zaman giymek. Yine alıp giyince seversin sana yakıştığını görüp görüp mutlu olursun ama onu almadan önce hayal kurma kısmı ayrı heyecanlıdır. Kabaca böyle bir şey. Salak bir benzetme oldu ama teşbihte hata olmaz.
Evlilik ve sevgililik dinamikleri çok farklıdır. Sevgililik biraz daha vitrinden o güzel elbiseyi seyredip hayal kurmaktır. Evlilik ise o elbiseyi alıp istediğin zaman giymek. Yine alıp giyince seversin sana yakıştığını görüp görüp mutlu olursun ama onu almadan önce hayal kurma kısmı ayrı heyecanlıdır. Kabaca böyle bir şey. Salak bir benzetme oldu ama teşbihte hata olmaz.
Evet sen anlatirkene bende bi an daldim eskilere
Suan nasilsiniz?
Süper anlatmışsınaynen katılıyorum
Cok guzel anlatmisinnn
cok tatlisiniz ya super ozet olmus :)Vay be, sabah gelecek diye gece uyuyamadım ve hiçbir güç beni sabah 5 de makyaj yapmaya kaldıramadı:) suslenirdim ve hava aydinlaninca otogara doğru otobüse binerim. O gelince yaşadığım şehir cennet olirdu, evlenicez oh hep yanımda olcak ne güzel derdim. Evlenfik ve şuan horluyor. Heyecan meyecan yok, yemek yiyip çay içiyoruz, çocuğun altını sen değiş modundayiz. Allah herkesi mutlu etsin.
cok tatlisiniz ya super ozet olmus :)
Vay be, sabah gelecek diye gece uyuyamadım ve hiçbir güç beni sabah 5 de makyaj yapmaya kaldıramadı:) suslenirdim ve hava aydinlaninca otogara doğru otobüse binerim. O gelince yaşadığım şehir cennet olirdu, evlenicez oh hep yanımda olcak ne güzel derdim. Evlenfik ve şuan horluyor. Heyecan meyecan yok, yemek yiyip çay içiyoruz, çocuğun altını sen değiş modundayiz. Allah herkesi mutlu etsin.
Zaten sevgiliyle ki o sarilma,gözünün içine bakma gidiyo. Ben bazen bakıyorum ne bakiyon diyo. :))))Aynii bizz, benimkide fena horlar.
Sevgiliyken Asla horlamam derdi beni kandirdi
Rüyamda evleniyorum diye korkmuştum. :/
Soruyu görünce yine şükür bekarım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?