Heycan...

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Iyi aksamlar,

Ben o kipir kipir heycani cok ozluyorum, evliligimiz 3 bucuk sene oldu. Ama bilmiyorum tatile gittik, bal ayina gelenler vardi hotele, cok imrendim. Cok tatlilardi. Bizde oyleydik tabiki. Ama birde suanki halimize bakiyorum aval aval bakiniyoruz birbirimize ve etrafa. Kac gundur dusunuyorum.. neden boyleyiz cok monotonlasti hersey..

Benim hayatimda durdu, ogluma bakiyorum evde.
Ama gecmez boyle hayat..

Varmi boyle dusunen ?

Ayy ben de ozledim valla ya. Esim beni evden almaya gelirken bi heyecanla hazirlanir suslenirdim.
Gunun sonunda ayrilacagimiz icin olabildigince uzun vakit gecirmeye calisirdik. Eve gece yarisi 12-1 gibi geldigimde bizimkileri uyandirmadan usulca girerdim. Yuzumde sapsal gulumsemeyle esimden gelen mesaji okurddummm. Ayrildiktan sonra da konusurduk daha filan.
cook tatliydi

Evlilik ve sevgililik dinamikleri çok farklıdır. Sevgililik biraz daha vitrinden o güzel elbiseyi seyredip hayal kurmaktır. Evlilik ise o elbiseyi alıp istediğin zaman giymek. Yine alıp giyince seversin sana yakıştığını görüp görüp mutlu olursun ama onu almadan önce hayal kurma kısmı ayrı heyecanlıdır. Kabaca böyle bir şey. Salak bir benzetme oldu ama teşbihte hata olmaz.

Evet sen anlatirkene bende bi an daldim eskilere
Suan nasilsiniz?

Süper anlatmışsın aynen katılıyorum

Cok guzel anlatmisinnn

Evet sen anlatirkene bende bi an daldim eskilere
Suan nasilsiniz?

Suan iyiyiz. Yine geziyoruz, plan yapiyoruz vakit oldukca. Keyif aliyorum ben ama tabiki artik beni annemlerin evinden almiyor ve geceleri ayrilmak zorunda kalmiyoruz bu yuzden sabaha kadar mesajlasmiyoruz. Onun tadi bi başkaydi sanki. Ama bunlara takilmamak lazim cunku evlilikte mumkun degil zaten istesende.

Ama mecburen ayri kaldigimizda (is icin sehir disindaysa) yine gece kamerada takilmacalar filan yapiyoruz. Sabah özlem temali şiirli biseyler filan yazar.

Vay be, sabah gelecek diye gece uyuyamadım ve hiçbir güç beni sabah 5 de makyaj yapmaya kaldıramadı:) suslenirdim ve hava aydinlaninca otogara doğru otobüse binerim. O gelince yaşadığım şehir cennet olirdu, evlenicez oh hep yanımda olcak ne güzel derdim. Evlenfik ve şuan horluyor. Heyecan meyecan yok, yemek yiyip çay içiyoruz, çocuğun altını sen değiş modundayiz. Allah herkesi mutlu etsin.

cok tatlisiniz ya super ozet olmus :)

Aynii bizz, benimkide fena horlar.

Sevgiliyken Asla horlamam derdi beni kandirdi

Evli olupta evliliği öveni henüz görmedim de bu insanlar neden seri şekilde evleniyor? Yaz geldi geleli gittiğim kaçıncı düğün,nikah yeter yahu.

Ben hala ilk günki gibi eşimi özlüyorum, eve gelmesini bekliyorum. Gördüğümde heyecanlanıyorum. O da aynı şekilde.
O heyecan bizde bitmedi çünkü monotonlaşmaktan nefret ediyoruz ikimiz de. Hayatımıza her gün yeni şeyler katmaya çalıştık. Bu yüzden her geçen gün daha da sevdik, seviyoruz birbirimizi.
Şu an oğlum yanımda horluyor, eşim de öbür yanımda horluyor. Ve çok mutluyum bu sesleri duyduğum için. Çok şükür diyorum. Benim için huzur bu.
Allah can sağlığı versin.

Balayından dönerlen uçakta yine bir balayı çifti dikkatimi çekmişti.
Ne bir temasta bulundular ne de konuştular.
9 saat boyunca kendi hallerinde takıldılar.
Sadece çıkarlar uğruna yapılmış bir evlilik, ne kadar üzücü, kızın daha gelin çiçeği kurumadı ama gördüğü muameleye bak deyip çok üzüldüm onun adına.
Bense kucaklarda taşındığım bir balayı geçirmiştim.
O an eşim ise dizime yatmış, uyuyordu.
İnşallah böyle olmayız derken, geçenlerde bebekleri ailemize bırakıp yalnız dışarı çıktığımızda aynı onlar gibi salak salak bir çevreye bir de telefona baktığımızı farkettim.
Biz de tükenmişiz dedim ve hemen kendimi değiştirdim.
Daha çok kahkaha atmaya başladım, bıcır bıcır gençlik hallerime geri döndüm, her gün çocuklardan ve yorgunluğumdan yakınırdım bunları kestim.
Eşimdeki değişimi de gözlemliyorum.
Hayatın akışına öyle bir kapılıyoruz ki, bazen durup bu anlara geri gelemeyeceğimizi unutuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…