Heycanım yok oluyor

Üzülüyor birkaç kere küstü kendisine..Çok saygılı ve ağırbaşlı olduğu için sanırım etkili olamıyor. Ben en başında takmıyordum ama istenmemek çok kötü bir hismiş

Ben acikcasi esimin ailesi ile dügünden önce pek görüsmedim. Görüsmedim derken isteme felan, nisan oldu tabi ama ondan haric dügün hazirkilari felan hep kendimiz yaptik. Hic öyle pahaliya felan kacmadik. Kimseye bohca felan yapmadik. Tek esim bana, bende esime yaptik o kadar. Öyle bayrama elbiseydi felan da hic olmadi, gerek de yok. Biz yuvamizi kendimiz kurduk kimseyi de katistirmiyorum. Yapmiyorlarsa asil kendi ogullarina yapmiyorlar size degil. Nisanliniz ile sorununuz yoksa mesafenizi koruyun ve birbirinize odaklanin

Haklısınız tabi ki en güzeli böyle ..evlendiniz mi bilmiyorum ama iki genç insan evlenirse nasıl altın takıldığı gibi ailelerinin yardımı bir gelenek haline gelmiş.Manevi desteği insan görmeyince maddi de gözüne batıyor aslında herşey batıyor😕
Sizin huzurunuz yerinde olsun o yeter, gerisini hiç umursamayın :) İmkanlarınız dahilinde her şeyi kendiniz yapın. Böylesi daha güzel, hem kimsenin söz hakkı da olmaz. Ben evlenmedim daha zamanı var ama hiçbir şey istemediğimi şimdiden belirttim. Bence asıl sorun kayınvalidenizin karakteri :) Bu yüzden her şeyi gözünüze batıyor haklı olarak. Hiç umursamayın sadece kendi ilişkinize ve gelecekteki güzel günlerinize odaklanın. Canınızı sıkmaya değmez

Ben acikcasi esimin ailesi ile dügünden önce pek görüsmedim. Görüsmedim derken isteme felan, nisan oldu tabi ama ondan haric dügün hazirkilari felan hep kendimiz yaptik. Hic öyle pahaliya felan kacmadik. Kimseye bohca felan yapmadik. Tek esim bana, bende esime yaptik o kadar. Öyle bayrama elbiseydi felan da hic olmadi, gerek de yok. Biz yuvamizi kendimiz kurduk kimseyi de katistirmiyorum. Yapmiyorlarsa asil kendi ogullarina yapmiyorlar size degil. Nisanliniz ile sorununuz yoksa mesafenizi koruyun ve birbirinize odaklanin
Tavsiyesiniz için teşekkür ederim.
Size de mutluluklar diliyorum

Herkes herkesi sevmek, ilgi göstermek zorunda değil. Bunu kabul ederseniz daha mutlu olursunuz.

Maddi kısma gelince, evlenmeye karar veren insanlar maddi hazırlıklarını yapmış olmalılar. Gelenekler demişsiniz ancak eminim birçok gelenek vardır uygulamayıp göz ardı ettiğiniz.

Herkes herkesi sevmek, ilgi göstermek zorunda değil. Bunu kabul ederseniz daha mutlu olursunuz.

Maddi kısma gelince, evlenmeye karar veren insanlar maddi hazırlıklarını yapmış olmalılar. Gelenekler demişsiniz ancak eminim birçok gelenek vardır uygulamayıp göz ardı ettiğiniz.
Yorumunuza saygı duyuyorum.Teşekkürler

Bakın çok masum seviyorsunuz, ailesi size soğuk davranıyor

Evlilik ertesi evlerine gittiğinizde kapıyı açtıklarında size düşman gibi bakan

Anne çay istemesin dediğinde cevap vermeyen

Oğluyla başbaşa kaldığında hakkınızda konuşan

Ailecek otururken herkese gülen size ters ters bakan

Hamilelik haberinize sevinmeyen

Çocuğunuzu sevmeyen

Sorunuza cevap vermeyen

Size küçük gören bir hayat seçiyor olabilirsiniz

Lütfen düğünü siz erteleyin

Ve onlar düğün istiyoruz diyene kadar bekleyin

Bu sırada girdiğiniz kaosu düşünün ve vazgeçecek gücünüz varmı deneyin

Ben yeni gelin travması geçiren tayfadan değilim.Ben 4 tane değil de neden 3 bilezik demiyorum.Biraz güleryüz ya..Oğlunun çok sevdiği kızı merak bile etmiyor.Benimle 2 dk fazla konuşmuyor telefonda.Ben bunlarla ömür geçireceğim.Malesef Yoldan dönemem nişanlımı seviyorum
Niye konuşmalı?
Neden gönlünüzü hoş tutmalı?
Kötülük mü yapıyor, rencide mi ediyor ya da aksi bir şey yoksa aranılan kv işte.
Daha ne...

Niye konuşmalı?
Neden gönlünüzü hoş tutmalı?
Kötülük mü yapıyor, rencide mi ediyor ya da aksi bir şey yoksa aranılan kv işte.
Daha ne...
Konu ben değilim biliyorum.Oğullarına vermedikleri saygıdan dolayı.Kendinizi kandırmayın kim değer görmeyi sevilmeyi sevmez ki? Ben ne yapmam gerekir onu duymak istiyorum.içimi dökmek istiyorum.Malesef hassas bir yapım var ve kavgacıyım kendimi frenlemek istiyorum

Konu ben değilim biliyorum.Oğullarına vermedikleri saygıdan dolayı.Kendinizi kandırmayın kim değer görmeyi sevilmeyi sevmez ki? Ben ne yapmam gerekir onu duymak istiyorum.içimi dökmek istiyorum.Malesef hassas bir yapım var ve kavgacıyım kendimi frenlemek istiyorum
Size göre saygısızlar.
Buradaki kıstas siz misiniz peki?
Nişanlınızın ailesinden bahsediyorsunuz, herhalde sizin ölçütünüze göre bunu yapmayacaklar.

Tam da çocuklarım o yaşa geldiğinde bir zahmet her işini kendi halletsin isterim, evlenecek adam olduysa tüm sorumluluğunu almalı, sırtını dayamayacak bana.
Ben istemem sevilmek, hiç kv demle özel günler hariç tlf konuşmam olmaz, nişanlıyken de olmadı.
Çocuğumun karısı da ancak çocuğumun karısı olarak kalır, annecilik oynamanın manası hiç yok.
Sizin istediğiniz şekilde ilerlemek zorunda değil ilişkiniz, sevgi pıtırcığı bir kadın olmayabilir.

Bakın çok masum seviyorsunuz, ailesi size soğuk davranıyor

Evlilik ertesi evlerine gittiğinizde kapıyı açtıklarında size düşman gibi bakan

Anne çay istemesin dediğinde cevap vermeyen

Oğluyla başbaşa kaldığında hakkınızda konuşan

Ailecek otururken herkese gülen size ters ters bakan

Hamilelik haberinize sevinmeyen

Çocuğunuzu sevmeyen

Sorunuza cevap vermeyen

Size küçük gören bir hayat seçiyor olabilirsiniz

Lütfen düğünü siz erteleyin

Ve onlar düğün istiyoruz diyene kadar bekleyin

Bu sırada girdiğiniz kaosu düşünün ve vazgeçecek gücünüz varmı deneyin
Yoldan dönemem başka birini sevemem.Eğer gerçekten sevmeseydim vazgeçerdim .Hiçbirimiz prenses kalmıyormuşuz.Evlenirken kendimizden biçok şeyden vazgeçiyoruz.

Size göre saygısızlar.
Buradaki kıstas siz misiniz peki?
Nişanlınızın ailesinden bahsediyorsunuz, herhalde sizin ölçütünüze göre bunu yapmayacaklar.

Tam da çocuklarım o yaşa geldiğinde bir zahmet her işini kendi halletsin isterim, evlenecek adam olduysa tüm sorumluluğunu almalı, sırtını dayamayacak bana.
Ben istemem sevilmek, hiç kv demle özel günler hariç tlf konuşmam olmaz, nişanlıyken de olmadı.
Çocuğumun karısı da ancak çocuğumun karısı olarak kalır, annecilik oynamanın manası hiç yok.
Sizin istediğiniz şekilde ilerlemek zorunda değil ilişkiniz, sevgi pıtırcığı bir kadın olmayabilir.
bu duruma alışmam lazım..başka önerileriniz olursa lütfen söyleyin

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Birazcık birşeyler olsun ne bilim var saysin istiyorsunuz. Aynı şekilde bende nişanlı iken sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım aramalara ben de taktım. Ev kurduk hiçbir şekilde napiyorsunuz bir ihtiyacınız var mı demedi eşimin tarafi. Eşimin amcasının kızının eski pijaması varmış kayınvalideme vermis kesip biciyormus. O da o pijamaji bana vermiş. Bana olmadı senin olsun diyerek sonradan öğrendim. Sordum hicbirsey söylemedi neden olarak. Ev kurdum bilmem kimin eski pijamasıni vermiş bana. Daha sonra borcam ve marketteki su bardaklarindan alıp getirmiş. Tek aldıkları bu. Yeğeni evlendiğinde alıp çarşıya ne istersen al deyip ev hediyesi almış diğerine ütü ve masasını almış. İnsan üzülüyor. Yoksaymayi öğrenmen lazım, insanlar değişmez sana böyle davranacaklar ekstra beklentiye girmeyin. En güzel tarafı herşeyi siz yaptığınız için sizin eviniz için yorum yapma hakkı olmayacak, eşimin babası evlenmeden önce biriktirdiğim parayla eşimin KYK kredisi ödememi defalarca söyledi kuruş destek olmayıp kendi paramla ne yapacağımi bile söyledi. Duymazdan geldim. Oluyor böyle şeyler, takmayi bırakmadan huzura ermiyor insan.

bu duruma alışmam lazım..başka önerileriniz olursa lütfen söyleyin
Saygı sınırınızı koruyun ve onların eşinizi yetiştiren insanlar olduğunu unutmayın.
Eşinizin bir rahatsızlığı, şikayeti ya da kırgınlığı yok ise asla böyle şeyleri dile getrmeyin.
Evlendikten sonra da bayram seyran, özel gün görüşmesi, daha fazlası yapmayın.

Ha işte o zaman mıçmıç olmaya çalışırlarsa aynı mesafeyi siz koyarsınız ve durumu eşinize ‘zamanında manevi olarak ısınamadık, ilişki bozulmaması adına böyle olmak gerekli’ dersiniz.

kv üvey mi orasını pek anlamadım. eğer öyleyse belki sizi tam anlamıyla gelin olarak görmüyor olabilir.
manevi destek bekliyor olabilirsiniz ama herkesin yapısı farklıdır, siz nişanlınızdan memnunsanız gereken mesafeyi koyarsınız. kimse istemek istediğini sonuna kadar belli etmek zorunda değil sonuçta. bence kafanıza takmayın, nişanlılık döneminde herkes yaşar bu tarz şeyler

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Birazcık birşeyler olsun ne bilim var saysin istiyorsunuz. Aynı şekilde bende nişanlı iken sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım aramalara ben de taktım. Ev kurduk hiçbir şekilde napiyorsunuz bir ihtiyacınız var mı demedi eşimin tarafi. Eşimin amcasının kızının eski pijaması varmış kayınvalideme vermis kesip biciyormus. O da o pijamaji bana vermiş. Bana olmadı senin olsun diyerek sonradan öğrendim. Sordum hicbirsey söylemedi neden olarak. Ev kurdum bilmem kimin eski pijamasıni vermiş bana. Daha sonra borcam ve marketteki su bardaklarindan alıp getirmiş. Tek aldıkları bu. Yeğeni evlendiğinde alıp çarşıya ne istersen al deyip ev hediyesi almış diğerine ütü ve masasını almış. İnsan üzülüyor. Yoksaymayi öğrenmen lazım, insanlar değişmez sana böyle davranacaklar ekstra beklentiye girmeyin. En güzel tarafı herşeyi siz yaptığınız için sizin eviniz için yorum yapma hakkı olmayacak, eşimin babası evlenmeden önce biriktirdiğim parayla eşimin KYK kredisi ödememi defalarca söyledi kuruş destek olmayıp kendi paramla ne yapacağımi bile söyledi. Duymazdan geldim. Oluyor böyle şeyler, takmayi bırakmadan huzura ermiyor insan.
haklısınız doğru yere odaklanmak lazımmış.Size de eşinizle mutluluklar diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun

Back
X