Heyecan duyacağim birşey?

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.831
147.912
798
Heyecan duyacağım birşeyler arıyorum. Birşey olmalı ama ne bilmiyorum.
Yani tam anlatamıyorum ama böyle bir aksiyon ihtiyacım var.
Delice birşey.. Sonra huzur..
Evlendigimden beri cok aksiyonlu birsey olmadı. (Aksiyondan kastim gezmek tozmakta degil)
Yani nebileyim işte bekarken, gezmelerden eve sabah dönmek bile heyecanliydi. Artik degil tabi-.- Anlatabildiğimden emin değilim.

Evliligin doğasında yokki heyecan, halk arasında böyle çılgın tiplere evlenince durulur diyorlar ya boşuna değil.

Çalış derim ben. Üret. Kendini iyi hissedersin. Yeni bir ortama girer arkadaş edinirsin. Bir boşluktasın şu an en iysi bir ise vermek kendini. Aksi takdirde yamaç paraşütü yapsan bile işe yarayacağını sanmam

Özür özür başka bir kullanıcı ile karıştırdım ben sizi sanırsam:)

Ay siz biber gazı sıkmıştınız esinize degil mi:) korku ve kaçış evleri var ona gidebilirsiniz. Bi saat falan gayet heyecanlı geçiyor. tek kişilik uçak pilotaj eğitimlerine katılabilirsiniz. Cook az parayla hic bilmediğiniz bi şehire gidebilirsiniz.

Heyecan duyacağım birşeyler arıyorum. Birşey olmalı ama ne bilmiyorum.
Yani tam anlatamıyorum ama böyle bir aksiyon ihtiyacım var.
Delice birşey.. Sonra huzur..
Evlendigimden beri cok aksiyonlu birsey olmadı. (Aksiyondan kastim gezmek tozmakta degil)
Yani nebileyim işte bekarken, gezmelerden eve sabah dönmek bile heyecanliydi. Artik degil tabi-.- Anlatabildiğimden emin değilim.

Tatile çıkın, motor kullanmayı biliyorsanız tatilinizi o şekilde gezerek yapabilirsiniz. Yada yelkenli, dalış, gibi sizin için ne yeni olursa öyle bir şey öğrenebilirsiniz.

Eğer maddi imkanlarınız el vermiyorsa arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelin, tabu, sessiz sinema falan oynayın. Eskiden nasıl vakit geciryorsaniz biraz o şekilde vakit geçirin. heyecanli olmasa da değişiklik bu isteğinizi biraz azaltabilir.

Şu sıralar şu kaçış oyunları çok moda. Grupla gidiyorsunuz, bir dairenin içinde ipuçları vs var, cikmaya calisiyorsunuz
Denenebilir :)
Ya yakın zamanda bir illusion gösterisi vasa o da enteresan olabiliyor :)

Evlilik böyle ışte. İnsanın bütün ışığını söndürüyor. Ah keşke 2 yil öncesine dönsem, kıyamete kadar bekar yasardim. Ne eşimle ne kv falan hiç de bi problemim yok aslında. Ama eş olmak, anne olmak çok zormuş. Evlilik bok gibi. Sıkıcı. :işsiz:

Formula 1 pistinde araba sürmek bence.

Motosiklet kullaniyorum zaten.
Araba kullanmakta heyecan verici gelmez pistte bile olsa. :/

Eğlenceli arkadaşlar bulup onlara takılmak.

Arkadaşlık konusunda iyi degilim. Hem soguk duruyorum hemde arkadas olsam bile isime gelmeyince insanlari sallamiyorum bi bakiyorsun gunlerce ulasamiyorlar bi bakiyorsun ben yaziyorum haliyle insanlar işi dusunce ariyor olarak algiliyorlar. Oyuzden ugrasamam onunlada. :/

Evliligin doğasında yokki heyecan, halk arasında böyle çılgın tiplere evlenince durulur diyorlar ya boşuna değil.

Durulmak degilde yeni birseyler ariyorum galiba..

Çok huzurlu bi evliliğiniz var zannımca :))

Yoo kavgada oluyor. Kavgasiz evlilik mi olur :D

Tatile çıkın, motor kullanmayı biliyorsanız tatilinizi o şekilde gezerek yapabilirsiniz. Yada yelkenli, dalış, gibi sizin için ne yeni olursa öyle bir şey öğrenebilirsiniz.

Eğer maddi imkanlarınız el vermiyorsa arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelin, tabu, sessiz sinema falan oynayın. Eskiden nasıl vakit geciryorsaniz biraz o şekilde vakit geçirin. heyecanli olmasa da değişiklik bu isteğinizi biraz azaltabilir.

Şu sıralar şu kaçış oyunları çok moda. Grupla gidiyorsunuz, bir dairenin içinde ipuçları vs var, cikmaya calisiyorsunuz
Denenebilir :)
Ya yakın zamanda bir illusion gösterisi vasa o da enteresan olabiliyor :)

Motosikletle 5 sehir gezdik zaten kamplarda yaptik bircok bilgisatar oyunu ve kutu oyununu oynadim zaten. -.- degisik birseyler ariyorum :/ Eskiden heyecanli olanlar zamanla heyecanli olmuyor

Yoo kavgada oluyor. Kavgasiz evlilik mi olur :KK70:[/QUOTE]
Hep paraşütle atlamak istemişimdir.. bir de bungee jumping adrenalin tavan :))) ama eşimin ödü patlıyo hele paraşüt diye tutturmuştum bi defa kilom tutmadığı için çıkamadım kuleye adam havada asılı kalırsın bi de senle uğraşmayalım demişti :))
Fiziksel şartlar uyuyosa deneyin derim

Degisik bisey ariyosan tavsiye ettiklerimi yap

Yoo kavgada oluyor. Kavgasiz evlilik mi olur :KK70:
Hep paraşütle atlamak istemişimdir.. bir de bungee jumping adrenalin tavan :))) ama eşimin ödü patlıyo hele paraşüt diye tutturmuştum bi defa kilom tutmadığı için çıkamadım kuleye adam havada asılı kalırsın bi de senle uğraşmayalım demişti :))
Fiziksel şartlar uyuyosa deneyin derim[/QUOTE]

Esimle birlikte yapmak istiyorum ama esimin belinde hafif sakatligi var bungee yapamaz. Parasutte kilo problemse muhtemelen bende yapamam cunku 47 kiloyum.
Ev kacis oyunu belki denenenilir :D

Ay siz biber gazı sıkmıştınız esinize degil mi:) korku ve kaçış evleri var ona gidebilirsiniz. Bi saat falan gayet heyecanlı geçiyor. tek kişilik uçak pilotaj eğitimlerine katılabilirsiniz. Cook az parayla hic bilmediğiniz bi şehire gidebilirsiniz.

Evet bibergazi sikmistim ev baya karismisti :D haha :D ev kacus iyi fikir aslinda adam toplayabilsek paintball da dusunmuyor degilim.

Back
X