- Konu Sahibi sekerportakalii
-
Önceki konumdanda bildiğiniz üzere 2 yıllık bir ilişkim var yaklaşık. Her şey güzel fakat sanki heyecan kalmadı bizde. Hani buluşmadan bir gün önce yerimde duramazdim,içim kıpır kıpır olurdu. Onun da heyecanlandığını hissederdim ama simdi öyle değil. Bu cok monoton olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum da. Böyle biraz farklı bir şeyler olsun istiyorum,anlatamıyorum da tam sanırım. Hayatımızda ikimizinde ortak uğraşacağı güzel şeyler olsun istiyorum.Ya da minik suprizler. Ilginç muhabbetler.. Konuşacak konumuz bile kalmadı gibi. Bir araya geliyoruz susuyoruz veya havadan sudan konusuyoruz. Tekrar söyleyeyim 22 yasindayiz. Sizce bunun bir çözümü var midir? neler onerirsiniz? Gerçekten bu yüzden mutsuzum. Beni anlayabilen arkadaşlara ve yorum yapacak arkadaşlara cok teşekkür ediyorum..
sana tavsiyem su olur canım, gorusme sıklıgınızı azaltın .yanı kendınızı ozlemeye fırsat verin gercekten işe yarıyo
peki aranız cokmu iyidir yanı ne sıklıkla kavga edersinizAslında 1.5-2 haftada gorusmedigimiz oluyor,nedense bu süre kısa olmasına rağmen bana uzun gibi geliyor. Fakat değişen bir şey yine olmuyor,yine konuşacak konumuz olmuyor. Ama bunu tekrar deneyeceğim,bir süre ozleteyim bakalım kendimi:)) Teşekkür ediyorum..
Aslında kavga bile denilemez,ufak tefek tartışıyoruz. o da benim kiskancligimdan oluyor. Evet hala cok seviyorum fakat her şeyin aynı gitmesinden sıkıldım gibi
ben sıkıldıgım zaman kavga cıkarırım ilginç ama yapıyorum bazen bunu.uzun sure mesaj atmam.sonra gozlerim hep onu arar ..ve bız uzaklardayız en buyuk avantajımızda bu.aynı sehırde olmak sıkıyo bıraz sanırım..
eskı heyecan bı cok kişide olmaz dert etme..
ama butun heycanını kaybedersen işte o zaman korkmaya başlayabilirsin
Her zamankinden farkli yerlere gitseniz, lunapark mesela, bulundugunuz sehirdeki degisik yerler. Ben cok eskiden sevgilimin bas harfleriyle baslayan sarkilarla dolu cd yapmistim, onun sevdigiturden, boyle degisik hediyeler yapabilirsiniz. Simdi ornek dusunuyorum ama farkettim ki, esimle ben de cok monotonuz ;(
Ayrı şehirlerde olup ta ilişkisini güzel bir şekilde sürdürebilenlere gerçekten cok imreniyorum. Doğru söyluyorsun,gerçekten sizinki bir avantaj. Suan ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum,bende tüm heyecanimin gitmesinden cok korkuyorum. Mesela bana arada suprizler yapsa,değişik bir şeyler bu sorun kalmayacak gibi. Her neyse sevdiceğinle bir ömür mutluluklar sana:))
ooooo canım benım sız 2senede sevgılılık hayatında boyle olduysanız evlenınce ayrı odalarda yasarsınız gıbıme geldı
kızlar konuyu dağıtmak istemem ama sevgiliye mp3almak içini sevdiği şarkılarla doldurtup hediyeetmek çokmu çocuksu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?