Heyecan kalmadı,her şey çok monoton.

sekerportakalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
222
0
26
Eskişehir
Önceki konumdanda bildiğiniz üzere 2 yıllık bir ilişkim var yaklaşık. Her şey güzel fakat sanki heyecan kalmadı bizde. Hani buluşmadan bir gün önce yerimde duramazdim,içim kıpır kıpır olurdu. Onun da heyecanlandığını hissederdim ama simdi öyle değil. Bu cok monoton olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum da. Böyle biraz farklı bir şeyler olsun istiyorum,anlatamıyorum da tam sanırım. Hayatımızda ikimizinde ortak uğraşacağı güzel şeyler olsun istiyorum.Ya da minik suprizler. Ilginç muhabbetler.. Konuşacak konumuz bile kalmadı gibi. Bir araya geliyoruz susuyoruz veya havadan sudan konusuyoruz. Tekrar söyleyeyim 22 yasindayiz. Sizce bunun bir çözümü var midir? neler onerirsiniz? Gerçekten bu yüzden mutsuzum. Beni anlayabilen arkadaşlara ve yorum yapacak arkadaşlara cok teşekkür ediyorum..

sana tavsiyem su olur canım, gorusme sıklıgınızı azaltın .yanı kendınızı ozlemeye fırsat verin gercekten işe yarıyo

Son düzenleme:

sana tavsiyem su olur canım, gorusme sıklıgınızı azaltın .yanı kendınızı ozlemeye fırsat verin gercekten işe yarıyo

Aslında 1.5-2 haftada gorusmedigimiz oluyor,nedense bu süre kısa olmasına rağmen bana uzun gibi geliyor. Fakat değişen bir şey yine olmuyor,yine konuşacak konumuz olmuyor. Ama bunu tekrar deneyeceğim,bir süre ozleteyim bakalım kendimi:)) Teşekkür ediyorum..

peki aranız cokmu iyidir yanı ne sıklıkla kavga edersiniz

Aslında kavga bile denilemez,ufak tefek tartışıyoruz. o da benim kiskancligimdan oluyor. Evet hala cok seviyorum fakat her şeyin aynı gitmesinden sıkıldım gibi

ben sıkıldıgım zaman kavga cıkarırım ilginç ama yapıyorum bazen bunu.uzun sure mesaj atmam.sonra gozlerim hep onu arar ..ve bız uzaklardayız en buyuk avantajımızda bu.aynı sehırde olmak sıkıyo bıraz sanırım..
eskı heyecan bı cok kişide olmaz dert etme..
ama butun heycanını kaybedersen işte o zaman korkmaya başlayabilirsin

Her zamankinden farkli yerlere gitseniz, lunapark mesela, bulundugunuz sehirdeki degisik yerler. Ben cok eskiden sevgilimin bas harfleriyle baslayan sarkilarla dolu cd yapmistim, onun sevdigiturden, boyle degisik hediyeler yapabilirsiniz. Simdi ornek dusunuyorum ama farkettim ki, esimle ben de cok monotonuz ;(

Ayrı şehirlerde olup ta ilişkisini güzel bir şekilde sürdürebilenlere gerçekten cok imreniyorum. Doğru söyluyorsun,gerçekten sizinki bir avantaj. Suan ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum,bende tüm heyecanimin gitmesinden cok korkuyorum. Mesela bana arada suprizler yapsa,değişik bir şeyler bu sorun kalmayacak gibi. Her neyse sevdiceğinle bir ömür mutluluklar sana:))

Lunapark gibi yerleri sevdigimden bir cok kez gitmisligimiz var,fakat ilişki ilerledikçe yapilabilecek şeylerde önceki zamanlarda yasandigindan tükeniyor. Hediye yapmayı falan dusunuyorum açıkçası ama onunda cabalamasini istiyorum,tek taraflı olmasın istiyorum. Tüm ilişki ve evliliklerin genel sorunu da bu sanırım;monotonluk ne yapsak...

tesekkurler canım sizede :)

ooooo canım benım sız 2senede sevgılılık hayatında boyle olduysanız evlenınce ayrı odalarda yasarsınız gıbıme geldı

beraber yapabileceginiz bir aktiviteye baslasaniz. dans, spor gibi. ikinize ait yepyeni bir ortam olusturabilirsiniz.

Böyle durumlarda bir süre sonra paylaşacak birşeyinizin kalmaması getiriyor monotonluğu.paylaşacak derken kastettiğim duygusal seyler değil.Örnekle açıklamam gerekirse;
Rush diye bir grup vardı adını duyardım da dinlemişliğim yoktu.Bir akşam nette bakınırken bu grup hakkında bir belgesele denk geldim eşimle izledik.Grubu baya begendik.Ben nette sürekli bu grubun şarkılarına konserlerine bakındım beğendiklerimi eşimle paylaştım,akşamları beraber dinledik.Şu şarkısı bu klibi derken o grup 2-3 ay oyaladı bizi hatta eşim yılbası hediyesi olarak grubun en begendğim albümünün kapagını tişörte bastırıp hediye etmişti.Böyle örnekleri coğaltabiliriz.Paylaşacak birşeyleriniz olmadığı sürece,kendi meraklarınız,kendi zevkleriniz olmadığı sürece ilişkiler özünde hep sıkıcıdır.Lunapark a gitmek,süprizler,hediyeler vs vs hep günü kurtarır ilişkiyi değil.

Son düzenleme:
ne yapman gerektiği değilde ne yapmaman ile ilgili fikrimi söylemek istiyorum canım yukarıda bir arkadaş çok güzel demiş "hediye, sürpriz günü kurtarır" aynen öyle üstelik sen yaparsan karşı taraf yapmazsa (ki yapmaz.. yapsada sen 10yapıyorsan o 1-2 ya yapar ya yapmaz) sen bu kez heyecan gittinin üstüne hayal kırıklığıda yaşamaya başlarsın o nedenle bu konuya çok takılma bence ilk başlarda nasıldınız mesela nelerden konuşuyodunuz ne değişmiş olabilir?eskiden konuşlarınızı hatırla ona göre bir bak canımayrıca ilk zamanlardaki görüşmek için can atmanla şu anki can atmaman arasındaki farkın olmasını gayet doğal karşılıyorum ben, hayat monoton zaten ve ben böyle olmasını çok seviyorum çünkü her sabah aynı uyanabiliyorum, ailemi görebiliyorum, sağlıkla işlerimi yapabiliyorum bunlar ne kadar güzel monotonluklar o nedenle çok kafana takılıp üzülme canım

kızlar konuyu dağıtmak istemem ama sevgiliye mp3almak içini sevdiği şarkılarla doldurtup hediyeetmek çokmu çocuksu??

Hayır bence mp3 alıp boş boş verirsen "duygusuz" bir hediye olacaktır :)

Konuya gelirsek; canım bizim de 1 yıl oldu aynı bölümde, aynı sınıftayız. Düşün her günümüz yanyana, yeri geliyo haftasonunu bile beraber geçiriyoruz. Bizde de buluşcaz diye ilk günlerdeki gibi heycan kalmıyo haliyle. Ama hala birbirimizi durakta beklerken ilk gördüğümüz an gözgöze gelir gelmez içten bi'gülümseriz Ama öyle zaten ilk başlarınızla kıyaslarsan üzülürsün, sonuçta başlarda birbirinizi yeni yeni tanıyodunuz. Şimdi çekincek bi'şeyiniz bile yok. Düşünsene ilk aylar bi'çoğumuz sevgilinin yanında yemek yerken bile çekiniyo oluyoruz şimdi kendime bakıyorum doymadım ya diye bıdıbıdı yapıyorum bi'de

Çok sevgili gibi olmayın. Mesela biz her şeyden konuşuyoruz. Ben futboldan hiç anlamam o bana futbol anlatıyo mesela geçen takım tutuyosun kadroyu sayamıyosun ezberle sorcam diyodu. Bunun gibi yani, eğer ona hem sevgilin hem de en iyi dostun, en yakının gibi göremezsen bi'süre sonra iletişim kopuyor, yoksa konuşcak bi'şeyin kalmaması mümkün mü :)

Arada mesela o uyurken mail yaz, girince görsün falan. Bunlar günü kurtarmakla kalmaz duygularını dile getirdiğin için taze de tutar.

Olaylı bir insan olduğumdan pek monotonluk bir ilişkimiz olmasa da sıkıldığını hissettiğimde uyguladığım bir kaç şey vardır.. Mesela bulunduğunuz şehirde hiç gitmediğiniz bir semte gidebilirsiniz, küçük kartlarla sürprizler hazırlamıştım bir kere de çok hoşuna gitmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…