Heyecan ve kaygı meselesi

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
KIzlar ben bu heyecan ve kaygı olayından çok şey kaybediyorum galiba...

Bir erkekle görüşmek olsun hyecanlanıyorum kaygılanıyorum olmuyor...

Asıl merak ettiğim ise iş görüşmem de heycanlanıyorum ve kaygılanıyorum.Mesala çok kısa süreliğine şehir dışına çıkmam gerekiyoru ben hiç tek başıma şehir dışına çıkmadım bugüne kadar göürşmede bu konuyu ailemle görüşmem gerektiğini söyledim ve heyacanlandım ilk başta bu konular değerlendirme de ne gibi etki yaratır .

Öncelikle bu heyecan ve kaygı duygusunun üzerine gitmelisin canım. Bunun için hiç doktora gittinmi? Muhtemelen geçmişte yaşadığın olumsuzluklar, hayal kırıklıkları sende bu tarz duyguların yaşanmasına sebep olmuş. Sürekli huzursuzluk hali kötü birşey. Bir dönem bendede vardı, atlattım çok şükür.

İş görüşmene gelince, bazı iş yerleri ayak bağı olmayan, heryere yollayan eleman ister. Bu tarz işe yatkın değilsen, daha kendine uygun işlere bakmanı öneririm. Çünkü herkes yapamaz, devamlı şehir dışına çıkmayı, heleki yeni bir işse..

Öncelikle bu heyecan ve kaygı duygusunun üzerine gitmelisin canım. Bunun için hiç doktora gittinmi? Muhtemelen geçmişte yaşadığın olumsuzluklar, hayal kırıklıkları sende bu tarz duyguların yaşanmasına sebep olmuş. Sürekli huzursuzluk hali kötü birşey. Bir dönem bendede vardı, atlattım çok şükür.

İş görüşmene gelince, bazı iş yerleri ayak bağı olmayan, heryere yollayan eleman ister. Bu tarz işe yatkın değilsen, daha kendine uygun işlere bakmanı öneririm. Çünkü herkes yapamaz, devamlı şehir dışına çıkmayı, heleki yeni bir işse..

Evet canım geçmişteki yaşantılar eskiden daha kötüydü azaldı gittikçe ama halen köstek olmaya devam ediyor geçer umarım .Kısa sürelik şehir dışı halletiğimide söyledim ama şimdi cevap bekliyorum .Bu konuda nasıl değerlendirebilirim diye kendimi yiyiorum.E bide başta yaşadığım heyecan durumum.

Bence ailenin hatası. Daha hiç şehir dışına yalnız çıkmadım diyorsun.
Ailen biraz bunları düşünüp müsade etmeliydi diye düşünüyorum.
Sonra da çocuklarımız neden özgüvensiz !

Bence ailenin hatası. Daha hiç şehir dışına yalnız çıkmadım diyorsun.
Ailen biraz bunları düşünüp müsade etmeliydi diye düşünüyorum.
Sonra da çocuklarımız neden özgüvensiz !

Umarım seçilmem de olumsuz etki yaratmaz hep aynı sorun

KIzlar ben bu heyecan ve kaygı olayından çok şey kaybediyorum galiba...

Bir erkekle görüşmek olsun hyecanlanıyorum kaygılanıyorum olmuyor...

Asıl merak ettiğim ise iş görüşmem de heycanlanıyorum ve kaygılanıyorum.Mesala çok kısa süreliğine şehir dışına çıkmam gerekiyoru ben hiç tek başıma şehir dışına çıkmadım bugüne kadar göürşmede bu konuyu ailemle görüşmem gerektiğini söyledim ve heyacanlandım ilk başta bu konular değerlendirme de ne gibi etki yaratır .

ailen seni yetiştirirken özgüven eksikliği yaratarak büyütmüş ve hata yapmışlar bana göre ama bir şkilde açılmalısın

Back
X