Merhabalar. Bir sorunum var ve bazen insan tanımadığı kişilerin fikrini de almak ister, çünkü çevredeki söylenenler hep aynıdır. Benim 5 aydır bir ilişkim var. Arkadaşımın tanıştırması ile başladı bu ilişki. Arkadaşımın akrabası. İlk gördüğümde çok beğendim, çok heyecanlandım. İlk tanıştığımızda vakit nasıl geçti anlamadım (7 saat yan yana kalmışız.)Hayata bakış açımız, düşüncelerimiz vs hep aynıydı. Kendisi 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım. Şimdiye kadar olan ilişkilerimde çok kırıldım ve üzüldüm. Hep yanlış insanlar, boşa verilen değer, emek. Çok hassas biriyim, üzüntüden hasta bile oldum her defasında. İlişkilerde hissiyat çok önemli benim için bir seyler hissetmek, içinin kıpır kıpır olması, heyecan. Başta hisseder gibiydim ama zamanla rutine bağladı. Yani zaman geçtikçe sanki evliyiz de artık rutine bağladı gibi oldu ki bu ilişki daha 5 aylık. Sevgilim biraz feminen, hareketleri konuşması. Bu başta garip geldi ama zamanla alıştım. Aslında onu seviyorum ama hiçbir heyecan, aşk yok. Mantıken doğru insan ama duygularım öyle demiyor. Şimdiye kadar hep duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Bu sefer ne yapacağımı bilemiyorum. Beni hiç öpmedi, her seyi çok ağırdan alıyor. Bunu onunla konuştum, üzmek kırmak istemediğinden ve her seyin zamanında yasanmasını istediğinden böyle davrandığını söyledi. Böyle söyleyince mutlu oldum. Ama o kadar renksiz bir ilişki ki bu çünkü insan hissetmek istiyor bazen bazı seyleri. Kafam karmakarışık. Bir akıl verirseniz sevinirim. Ne yapmalıyım ben?