Heyecan

dogru oldugunu sanmıorum heyecan olarakta görmüorum..eşinize veya sevgilinize yaptıgınız saygısızlık ve aldatmaktan başka bişey olmaz..ve sonuçları kötü durumlara kadar götürebilir ufacık bi heyecan herşeyin bitmesine neden olur...ve sizde yaptıgınızla kalırsınız hiçbişey saklı kalmazç..

sanırım anladım..
aldatmak diyorsunuz..

sanalda yada reelde ikiside aynıdır benim gözümde...

sanalla başlarsınız bir bakmışsınız ki gerçek dünyadada devam ediyorsunuz.

benim sanaldan tandığım bir arkadaşım var sanalda tanıştı adamla otele bile gitti..

bilmiyorum... sonunu siz düşünün.

ne heyecanıı yaaa :kızgın:
fazla heyecan iyi değildirr :mymeka:(akıllı bi insannsan zatenn sanalda heyecan aramaya yönelmezsin )
sonraa hıkk hıkkk derrr kalpten gidersinnn :dilcikar:(o sanalda yaşadığın heycanlar bigün senin ve sevgilinin karşısına çıkarsa elindeki kaybettiğinde anlarsın ne aptallıklar yaptığını -tatlicadiarzu- )

heyecan yasamak ıstemıs olursun nasılsa sanal ortam dıyerek, ama reel e de dönüşür ilişki, fiziksel temasda mutlaka oluşur.sonra ben kocamı da sevıyorum bu adamı da sevıyorum ne yapayım dıye topic acılır.

olan o kocana olur ,yanı aldatılına,ne karısık yazdım yahu akannehir

heyecan=aldatmak....bayan için erkek için aynıdır benim gözümde ...kimi diyor sevgilimden eşimden göremediğim yakınlığı sevgiyi sanalda yaşıyorum:bbo:
bu bahane değildir olmamalıda...bir kereden birşey olmaz heyecan yaşamak için derken bu farklı bir boyuta farklı isteklere dönüşüşür ve içinden çıkılmaz bir hal alır....
sonunda bu heyecanı yaşayan kişilere değil aldatılan üzülen saf yerine koyulan kişilere üzülürüm...
olan onlara olur çünkü....

evli yada bekar, sizce sanalda heyecan yaşamak ne kadar doğru?...

siz evlisiniz sanırım..

ama sadece evlilik cüzdanında geçerli bir evlilik.. böyle heyecan aradığınıza göre..

kadın erkek farketmez... düzen bozulmakta... allah yardımcımız olsun..

aldatmak iki kelime, bir enter e kaldı...

ne diyelim..:delphin:

heyecan derken sadece duygusal anlamda,mesela mahrum bırakılmışlık, duygu eksikliği ,anlaşılamama,ve belkide biz kadınların duymak istediklerimizi başkasından da olsa duyduğumuzda sevinme anlamında diyorum. sumak arkadaşımızın dediği gibi gün gelip bi kalpte 2 aşk olurmu sizce yada gerçek hayatada taşınırmı bu???düşüncelerinizi bekliyorumm..

bekar insan için bir şey diyemem tabi sevgilisi yoksa aldatmak sadece biriyle beraber olmak değil ki başka birine aşkla bakmak onla farklı seviyede muhabbet etmek falan filan... aldatmaktır bu yazık ki aldatan insan sadece karşısındakini aldatmaz en çok ta kendisini aldatır kendisini harcar pirince giderken eldeki bulgurdan olmak atasözüde cabası. ilişkileri basitleştirmemek lazım saygı duymak lazım. hele ki evliyse yüzlerce kişi önünde sadakat yemini eden bi insanın aldatması ne kadar insanı kandırdığını göstermez mi... yanlış arkadaşım çok yanlış. hayatında biri varsa her heyecanı onla yaşamayı öğrenmemiz lazım yok olmuyorsa yolunu çizmek lazım

sonunda kendiniz üzülürsünüz..
yol yakınken dönün.. böyle bir durum varsa tabi..
yoksa es geçin dediklerimi..

evliyken kesinlikle olmamalı bence sanaldada olsa aldatmanın her türlüsü kötüdürgerçek hayatta da olabilir olamaz demiyorum ama iyi biri olduğuna nasıl emin olacaksın
neler duyuyoruz neler okuyoruz
herkes senin gibi kullanmıyor bu sanal alemi
herkes aynı yapıda düşünmüyor
kısacası herkes iyi niyetli değil
o yüzden bu durum snn içinse dikkat et derim

gecenlerde sevgilim moralimi acaip bozdu.. beni çok üzdü... saçma sapan şeylere sinirlenmiş ve bunu aklı sıra benden çıkarmaya çalıştı... ben de girdim netten biriyle yazıştım bütün sinirim geçti.. sadece sohbet ettik, sohbeti de çok güzeldi baya güldürdü beni kafam dağıldı.. o sıra sevgilim msj attı seni seviyorum diye cvp vermedim. hemen aradi.. o sayede msndeki konusmayı sonlardırdım.. yoksa ne olurdu bilemicem.. valla ben ilgisizliğe sevgisizliğe gelemem.. anında içimde bişiler kopar, aldatmaya karsıyım ama ilgisiz bırakılırsam oturup da sinirden kendimi yiyeceğime girer kız erkek fark etmez birileriyle yazısırım.. bunda kötü olan bişi de yok.. ben seviyemi bildikten sonra herkesle konusurum.. ama dediim gibi amacım heyecan aramak deil de kafa dağıtmak daha çok.. cinsiyet önemli değil yeter ki kafam dağılsın..

duygusal biri değilsen ve evli değilsen neden olmasın
ama erkekler sanala niçin takılıyor?
amiyane söyleyeceğim kusura bakmayın: kız düşürmek ve onunla eğlenmek için
gerçek olan hiç bir şeyi yazmıyorlar hepsi yalan
duygusal biri değilsen sen de yalanlar yazıp dalganı geçebilirsin
yoksa yapma benceyasakkelime

sevgilisi olan bir insan,
ya da evli olan bir insan
chatte,sanalda bir şeyler arıyorsa yazık...

yanlışı doğrusu yok.
yanlış doğru diye değerlendirilecek bir şey de değil.
aldatmadır bu. aldatma bile değil. bitmiş ilişkinin bitiminin resmiyete dönüşmesi.

Back
X