Heyecana geldim...... İste benim çeyizlerim

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
Merhaba hanımlar

Beni tanıyan ve tanımayanlar icin kendim hakinda kısa bı özet geçirim (daha sonra yanlış anlaşmalar olmasin)
Ben yurtdışında yaşayan ama kocası Türkiye'de okuyan evli bir kadınım. 2011 Temmuz ayında kina yakmis ve düğünümü yapmış ama bazı nedenlerden dolayı (yurtdışı evlilik kanun yüzünden) resmi nikahı yapamamış ve bu yaz yani 2012 Temmuz'da resmi olarakta evlenmiş biriyim

Kocişim suan Türkiye'de olduğu icin doğal olarak ev kurmadık. Allah kısmet ederse subart ayında kocam yanıma gelicek ve besmeleyle evimizi kurcaz

Bekariken annemin bana aldığı çeyizleri hepsini ihtiyacı olanlara vermiştim çünkü evlenene kadar yeni esiyalar çıkar ve bende olanlarında modası gider diye...

Herneyse uzatmim ben artık yavas yavas Şubat'ta kadar çeyizler alıyorum... Acelem yok çarşıda hosuma giden olan seyleri alıyorum.
Suan pek bisi almadim aldıklarımda bı kaç tane ama iste heyecana geldim
Resimlerini çekip eklicem buraya--- hem aldıklarımın hemde almak istediklerim esiyalari

Not; yeni evleneceklere, evlenmiş ama evini yenilemek isteyenlere Yada bekar ama ev eşyası sevenlere fikir olur belki

bunlari aldim fakat bodrumda sakladigim icin resimlerini canli cekemedim, bende netten bulup cektim

kahveyi cokkk severim

mikrodalgam

misafirlik catal bicak takimim

tam bize gore tencerelerim

bunlarda almak istediklerim....... listem:126:

gunluk kullanim icin porcelenlerim

mutfakta havlu vs asmak icin

tuvalet/banyom icin kapi yazisi
ve kagitlari saklamak icin kutu
ve rafam

kus istiyorum ama suan alamam ama kafesini hazirlicam

buda takvim, biraz farkli cok begendim, ben takvim diye kullanmak istemiyorum onun yerine ozel gunlerin tarifini yazmak icin kullanacam

mumlari seviyorum

bu duvar saatine bayildim

buna da bayildim yaaa

kullanisli...tam bana gore

dondurmayi cokkk severim ve bunu kesinlikle alicam

çok güzeller canım aşkla kullanın inş

Allah eşine kavuştursun tez vakitte inş mutluluklar dilerim :123:

ben bunlari eklemistim ama silinmis:26:
neyse yine eklerim bende

bunlar seker ve kahve sutu icin

bu koca fincanda soslarim icin

sallama cay ve misir/cips icin tabagim

bir kisilik ufak firin borcamim, biri bana biri kocama

tatlilarim icin,, bayilirim tatli yapmaya

surahim ve bardaklarim suslu puslu sevmiyorum bunlar sade ama marka tam bana gore

gunluk calat bicak takimim

elektirikli esiyalarim: ekmek kizartmam, tost makinem, yumurta haslama ve su isiticim

ask saksilarim, mum icinde kullana bilirim

ciceklere bayiliyorum,,, saksim ve evimizin ilk cicek kalemi

bebislerim yaaaa

oglusumuz pinok

resimlere bayiliyorum

simdilik bu kadar daha eve tasinmama cokkkk var ama yavas yavas alacagim koltuklarimi masami vs. secmeye basliyorum karar verince eklerim

Eklentiler

• $IMG_3986.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…