Heyecandan ölecem galiba

umay umay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
270
62
43
32
Benim bir derdim vardi sevgilim 6ay uzaklastirma almisti bugün kurul tekrar toplanip karar verecekti şuan o kadar heyecanliyim ve stresliyim ki resmen okula gidip sonucu beklemek istiyorum :( kizlarrrr dua edin insallah gelir sevgilim yoksa bir dönem boyunca yanimda olmayacak kendi memleketinde olacak :(

Benim bir derdim vardi sevgilim 6ay uzaklastirma almisti bugün kurul tekrar toplanip karar verecekti şuan o kadar heyecanliyim ve stresliyim ki resmen okula gidip sonucu beklemek istiyorum :KK43: kizlarrrr dua edin insallah gelir sevgilim yoksa bir dönem boyunca yanimda olmayacak kendi memleketinde olacak :KK43:

neden ceza aldı ki, öğrencimisiniz ikinizde

Evet canim ikimizde öğrenciyiz kopya cektigi icin ki kopya cekmiyordu zaten kopya cekmis olsaydi bu kadar ugrasip itiraz falan yapmazdik

Kopya çekmediyse nasıl uzaklaştırma aldı ki çekmiş işte çekmeyen insana mı çekti dediler üniversitedesiniz herhalde ki orada çok zor böyle bir yanlışlık olması. Artık orası kurula kalmış yapacak bir şey yok.

Kopya çekmediyse nasıl uzaklaştırma aldı ki çekmiş işte çekmeyen insana mı çekti dediler üniversitedesiniz herhalde ki orada çok zor böyle bir yanlışlık olması. Artık orası kurula kalmış yapacak bir şey yok.
Canim durumu ben sana aciklayim herkeste telefonda resimler olur notlarim artik not paylasma sekli öyle. Herneyse sinav esnasinda telefonu caldigi icin eline almis kapatmak icin hoca kopya cekiyosun diye kahidi alip telefona el koymus . Odasina gitti hocanin durumu anlatti her derse ait not var diyehocada tamam sen sifreyi ver ben bir sey yapmiyacam dedi ama kopya muamelesi gösterdi ve kurula verdi. İtiraz ettik iste olmadi huhuki uola basvurulacak. Sonucta bi hak söz konusu.

Anlamadım ben..
Karar dediğiniz ne kararı?
Altı ay ceza değil mi?
Adli tatil bitti bu arada..

:KK64::KK64::KK64:Banada biraz çekmiş gibi geldi ama neyse
daha önceden herhangi bir sorunu olmamışsa olumlu bir sonuç alabilir sanırım.

Kopya cekmek istemeyen hangi ogrenci sinavda o riski alip telefonu kurcalar? Neyse size onerim kurulu oyle hukuki yonden cozeriz falan gibi soylemlerle daha cok kizdirmamaniz. Iyice takarlar. Yumusak basli olmak daha cok isinize yarar.

Anlamadım ben..
Karar dediğiniz ne kararı?
Altı ay ceza değil mi?
Adli tatil bitti bu arada..
Canim suan itiraz ettigimiz icin tekrar kurul toplandi. Adli tatil bitti ama simdi sonucu bekliyoruz ona göre olumsuz cevap gelirse hukuki islem olacak

Kopya cekmek istemeyen hangi ogrenci sinavda o riski alip telefonu kurcalar? Neyse size onerim kurulu oyle hukuki yonden cozeriz falan gibi soylemlerle daha cok kizdirmamaniz. Iyice takarlar. Yumusak basli olmak daha cok isinize yarar.
Telefon calinca kapatmis sadece bu üniversiyede olan şeyler sadece sevgilimin biraz iyi niyetine geldi yoksa telefonu vermeyede birdi o zaman sadece kinama alip olay kapanirdi

Evet canim ikimizde öğrenciyiz kopya cektigi icin ki kopya cekmiyordu zaten kopya cekmis olsaydi bu kadar ugrasip itiraz falan yapmazdik
sizi üzmek istemem ama 6ay ceza isteniyorsa kopya çekildiğinden eminlerdir ve büyük ihtimalle birden fazla sınavda organizasyon kurmuş olduğu düşünülüyordur.

Ne ara basladı sınavlarda kopya çekti ceza aldı

Telefon calinca kapatmis sadece bu üniversiyede olan şeyler sadece sevgilimin biraz iyi niyetine geldi yoksa telefonu vermeyede birdi o zaman sadece kinama alip olay kapanirdi
Iyi de o sirada ekranda o notlar acik degilse birsey yapamazlar. Ekranda yoksa telefonu kurcalayamazlar not bulmak için. Oyle birsey mi oldu? Yoksa asistan geldiginde notlar mi vardi ekranda?

Back
X