Heyecandan ölecem galiba

6ay aldi bugün aciklandi :KK43: kopya cekmis olsaydi inan icim yanmayacakti ama pisi pisine gitti :KK43: bööö yanima gelemiyecekkkkkk
O hangi uni yahu?ben deli gibi kopya cektim hicte yakalanmadim ama en manyak hocamiz bile yakaladiginda en fazla bir hafta uzaklastirma vermisti benim bildigim ilk yakalanista uyari veriliyo ki bizde kolay kolay uyari bile verilmez ikincide uzaklastirma veriliyo diye biliyorum ben demekki sevgilinizin ilk kopya cekisi degil o_O

Canım kusura bakma da her mesajında hak etmedi, kopya çekmedi diye ısrarla bağrınıyorsun.
Yanında mıydın? Değildin.
İnsan bazen kendine bile inanamazken sen büyük bir ısrarla ve eminlikle hayır! o yapmadı asla yapmaz! diyorsun.
Belki de ilahi adalet budur, sen burada ısrarla yapmadı diye bağrınırken o yaptığı için hakkı ile ceza almıştır.
Telefonunda sınava ilişkin ders notları var ve çok garip o yakalanıyor, elbet bakmamıştır belki fakat belki diye bir kelime türetilmiş iken bu denli iddaalı olmanda şaşırtıcı ve samimi değil.

Sevgiler.

Canım kusura bakma da her mesajında hak etmedi, kopya çekmedi diye ısrarla bağrınıyorsun.
Yanında mıydın? Değildin.
İnsan bazen kendine bile inanamazken sen büyük bir ısrarla ve eminlikle hayır! o yapmadı asla yapmaz! diyorsun.
Belki de ilahi adalet budur, sen burada ısrarla yapmadı diye bağrınırken o yaptığı için hakkı ile ceza almıştır.
Telefonunda sınava ilişkin ders notları var ve çok garip o yakalanıyor, elbet bakmamıştır belki fakat belki diye bir kelime türetilmiş iken bu denli iddaalı olmanda şaşırtıcı ve samimi değil.

Sevgiler.
insan durumun içinde olunca daha net anlıyor. Güven farklı bir durum ki eminim çekip yakalansaydı olay adliyeye kadar gitmezdi sonuçta 2.5 bin liraz gibi bi para söz konusu. çektim hatalıyım der susar. niyetim de kimseye samimi görünmek değil zaten saygılar....

iyi dilekleriniz içinde teşekkürler arkadaşlar. inşallah kimsenin başına bu tarz şeyler gelmez.

Ben şunu anlamıyorum konunun başından beri yanımda olamayacak diye vurgulayıp üzülüyorsunuz. Bence eğer gerçekten haklıysa sevgiliniz 6 ayı boşu boşuna gitti okulundan kaldı diye üzülmeniz daha yerinde olur.

Gecmis olsun oncelikle. Su an baya bi tirstim. Normalde hic kopya cekmeyi beceremeyen biriyim. Hemen kizarip belli ederim bir suc isledigimi. 2 senedir veremedigim dersin finalinde deli gibi kopya cektim hocanin gozunun icine bakarak. Hoca da tolerans tanidi sanirim. Hic onemsemedi. Cok sagolsun su an bir kere daha sukrettim :P

Çektiyse çekti canim ne var. Her ogrenci cekmistir. Seninki yakalanmis niye cekmedi diyosun :KK53:

Ben buraya oturup derdimi yaziyorum emin olmadigim konuda da gelip konu acmam yine de herkese tesekkürler destekleri ve yorumlari icin.

Ben şunu anlamıyorum konunun başından beri yanımda olamayacak diye vurgulayıp üzülüyorsunuz. Bence eğer gerçekten haklıysa sevgiliniz 6 ayı boşu boşuna gitti okulundan kaldı diye üzülmeniz daha yerinde olur.
. Hakli olarak ilk basta yanimda olamayisina üzülüyorum

Konu sahibi sevgilisinden ayri kalcagi icin uzuluyor destek ve dua bekliyor. Kim kopye cekmedi ya da yeltenmedi arkadaslar. Burada yargilamak bize mi duser. Arkadas guveniyor sonuna kadar bunu bile sorgulayan beyinlerimiz var. Insani konu actigina pisman ediyorsunuz. Arkadas ayri kalacaginin sikintisini yazmis.konu acarken de kopya dan bahsetmemis. Cekmis veya cekmemis kime ne... ben de cok kopye cektim . Kim ogrenci olupta cekmedi arkadaslar.

Back
X