- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.545
- 598
Telefon da konusurken çok sukunet içindeydim o ruh halimi devam ettırsem sanki daha güçlü görünücem gibi
Disarda bir yerde buluşsaniz o kadar aglama moduna girmezsiniz. Bir cafe gibi yer tercih edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefon da konusurken çok sukunet içindeydim o ruh halimi devam ettırsem sanki daha güçlü görünücem gibi
Zaten dışarda buluşucazDisarda bir yerde buluşsaniz o kadar aglama moduna girmezsiniz. Bir cafe gibi yer tercih edin
Seviyorsan ağla nolacak bırak içinde ne varsa görsün erkekler içi dışı bir olan kadınlara güvenir bu arada konu neydi ki tartistinizŞimdi biz sevgilimle tartıştık ve ayrılma aşamasına gelmiştik en son....
Yarın geliyor....
Güçlü durmam lazım biliyorum...
Muhtemelen yollarımızı ayırıcaz da ya benim musluklar ühü ühü diye açılırsa kendimi çok kötü hissederim...
ay ne yapıcam bilmiyorum özenli mi gitmeliyim bir de....
yarını atlatmak istiyorum sinirden ya kendimi kaybedersem en azından ayrılsak bile düzgün ayrılalım devam etsek bile de birbirimizi anlayarak devam edelim
ay bana gelıyorlar....
Ne yapmalıyım??)
Konu benim okulum yüzünden az görüşmemiz kendisinin de içinde tuttuğu şeyler varmış e benimde varmış bir döküldük pir döküldükSeviyorsan ağla nolacak bırak içinde ne varsa görsün erkekler içi dışı bir olan kadınlara güvenir bu arada konu neydi ki tartistiniz
Benım umrumda sizin olmayabilir gayette umrumda her ilişkimden gayet guzel ayrıldımAy şu bana yakışanı yapıp gitmek istiyorum bla bla vs kafalari da nasıl fake bal gibi barışmaya gidiyorsunuz işte ayrilacak adam telini bile açmaz ayrilmisim arkamdan ne konuştuğu çok umrumdaydi
Hahahahah kesin kaldığım yere gelirSaçma sapan bişey uydur. Ayakkabımin teki kayboldu gelemem de. Kıvransin sinirden.
Ya çok acımasızim. Ben olsam böyle yapardım
Şimdi biz sevgilimle tartıştık ve ayrılma aşamasına gelmiştik en son....
Yarın geliyor....
Güçlü durmam lazım biliyorum...
Muhtemelen yollarımızı ayırıcaz da ya benim musluklar ühü ühü diye açılırsa kendimi çok kötü hissederim...
ay ne yapıcam bilmiyorum özenli mi gitmeliyim bir de....
yarını atlatmak istiyorum sinirden ya kendimi kaybedersem en azından ayrılsak bile düzgün ayrılalım devam etsek bile de birbirimizi anlayarak devam edelim
ay bana gelıyorlar....
Ne yapmalıyım??)