Heyecandan uyuyamıyorummmm

Şimdi biz sevgilimle tartıştık ve ayrılma aşamasına gelmiştik en son....
Yarın geliyor....
Güçlü durmam lazım biliyorum...

Muhtemelen yollarımızı ayırıcaz da ya benim musluklar ühü ühü diye açılırsa kendimi çok kötü hissederim...

ay ne yapıcam bilmiyorum özenli mi gitmeliyim bir de....

yarını atlatmak istiyorum sinirden ya kendimi kaybedersem en azından ayrılsak bile düzgün ayrılalım devam etsek bile de birbirimizi anlayarak devam edelim

ay bana gelıyorlar....
Ne yapmalıyım??)
Seviyorsan ağla nolacak bırak içinde ne varsa görsün erkekler içi dışı bir olan kadınlara güvenir bu arada konu neydi ki tartistiniz

Seviyorsan ağla nolacak bırak içinde ne varsa görsün erkekler içi dışı bir olan kadınlara güvenir bu arada konu neydi ki tartistiniz
Konu benim okulum yüzünden az görüşmemiz kendisinin de içinde tuttuğu şeyler varmış e benimde varmış bir döküldük pir döküldük

Aman ne süslencen giy kotunu giy saçını da tepeden topla oldu bitti
Süslenmen ilişkideki sorunları çözmeyecek neticede

Ay şu bana yakışanı yapıp gitmek istiyorum bla bla vs kafalari da nasıl fake bal gibi barışmaya gidiyorsunuz işte ayrilacak adam telini bile açmaz ayrilmisim arkamdan ne konuştuğu çok umrumdaydi
Benım umrumda sizin olmayabilir gayette umrumda her ilişkimden gayet guzel ayrıldım
Barışmaya gitsem telefonda çok kez barışabilirdim sizin düşünceniz tabiki

Saçma sapan bişey uydur. Ayakkabımin teki kayboldu gelemem de. Kıvransin sinirden.
Ya çok acımasızim. Ben olsam böyle yapardım

Süslenme dozunu iyi ayarlamalısın. Ne onun için özel hazırlanmış gibi ne de ondan ayrı kalınca salmış gibi.

Bu işler planlı olmuyor. 17 sene evvel ilk aşkımla son görüşmeye giderken kendime “Gerekirse yalvar ama ayrılma” diye telkin veriyordum.
Karşısına geçince yaptıkları canlandı gözümde. O diz çöküp evlilik teklifi etti, ben kalkıp arkama bakmadan yürüdüm. Yeni yeni anlıyorum hayatta hiçbir şey ölümüne sevinmeye ya da üzülmeye değmiyor.

Ben konu başlığını görünce istemeye geliyorlar sandım yada ilk buluşma, ama her ne olursa sakın durusunuzdan ödün vermeyin

Şimdi biz sevgilimle tartıştık ve ayrılma aşamasına gelmiştik en son....
Yarın geliyor....
Güçlü durmam lazım biliyorum...

Muhtemelen yollarımızı ayırıcaz da ya benim musluklar ühü ühü diye açılırsa kendimi çok kötü hissederim...

ay ne yapıcam bilmiyorum özenli mi gitmeliyim bir de....

yarını atlatmak istiyorum sinirden ya kendimi kaybedersem en azından ayrılsak bile düzgün ayrılalım devam etsek bile de birbirimizi anlayarak devam edelim

ay bana gelıyorlar....
Ne yapmalıyım??)

Bugün ayrıntıları bekliyoruz :D Ne oldu? Nasıl geçti ?

Back
X