• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecanım ve telaşım dorukta

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Merhaba hatunlar
Haftaya salı günü sevgilimin ailesi tanışmaya iftara geliyor....
Eee haliyle benim için çok önemli misafirler
Menüde kararsızlık yaşıyorum

Karşı taraf sebzeyi sevmez yani öyle yemekten saymazlar pek:26:
Et ağırlıklı bi menü lazım bana...
Bişeyler düşündük annemle ama anlaşamıyoruz:44:

benim aklımda
mercimek yada yayla çorbası
zeytinyağlı sarma
gül böregi
arnavut cigeri
salata
pilav
yoğurtlu 2 çeşit meze var kızlar

şimdi bunlarda sorun var mı?
yeter mi yetmez mi
ayrıca biraz kalabalık olacağımız için annem 2 çeşit ana yemek yapalım diyor
islim kebabı
piliç topkapı( pilavın yanına olur mu bilmiyorum)
sebzeli tavuk rulo
krep kebabı
hünkar beğendi
karnıyarık
izmir köfte
aklımdaki yemekler bunlar
önerebileceğiniz bir yemek varsa harika olur ayrıca tatlı
şöyle çikolata sosuyla süslenebilecek hem kolay hem göze hitap eden final sonuçta:31:

herkes kırmızı et yiyorsa tavuklu birşey yapmayın hem et hem tavuk sofrada hoş durmaz bence.

Eğer sevgilin doguluysa onların sevdiği yemekleri önerebilirim. Doğu insanları ete daha duskundurler de..

ozaman hem kolay hem lezzetli ali nazik kebabını öneririm, yayla çorbası olsa iyi olur çünkü etli yemekler bu havalarda yayla çorbası rahatlatabilir.

pilavınızı kuş üzümlü yapabilirsiniz.

Menünüz güzel bence.
çok teşekkür ederim
evet pilav kuş üzümlü olabilir daha önce sevdiklerinden bahsetmişti
önerebilceğiniz tatlı var mı:26:
Eğer sevgilin doguluysa onların sevdiği yemekleri önerebilirim. Doğu insanları ete daha duskundurler de..

evet canım doğulular ete düşkün halleride bu yüzden sanırım:44:

Mercimek çorbası
Et sote
pilav
Fırında kremalı patates
salata
börek
patlıcan salatası
yogurtlu havuç
zeytin yağlı barbunya
sarma
tatlı

Bu menü ile memnun olmayan 1 kişi tanımadım ;)

Mercimek çorbası
Et sote
pilav
Fırında kremalı patates
salata
börek
patlıcan salatası
yogurtlu havuç
zeytin yağlı barbunya
sarma
tatlı

Bu menü ile memnun olmayan 1 kişi tanımadım ;)

et sote olur aslında
ama ben böyle sunumu göz doldurcak bişey arıyorum
tatlı olarak ne önerirsiniz:23:

Canım piliç topkapı iç pilavlı zaten pilav yanına olmaz eğer et şepmeyen varsa tavuk pirzola at fırına sebzeli et yemeği olarak islim kebabı hünkar beğendi yada bol etli bi güveç. Ayrıca arnavut çiğerinide iyi düşünmüşsün bi de çorba olarak mercimek yapmayın bence yaz için uygun değil bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohohohoyt van ha bana cokkk yakın. O zaman ben sana onların agizlarinin sularını akitacak yemekleri söyleyeyim. Toptopik, dolmeyi gundiran ve tırşik yapılışı çok kolaydır. Yanına bi de girar yaparsınız çorba olarak soğuk soğuk içerler. Bi de salata yaparsınız Ohhh bak gör nasıl yiyorlar ;-)

armutlu patlıcan kebabı var bir yap bayılırlar kız hemen gelin diye alır giderler seni:1::1:

Canım piliç topkapı iç pilavlı zaten pilav yanına olmaz eğer et şepmeyen varsa tavuk pirzola at fırına sebzeli et yemeği olarak islim kebabı hünkar beğendi yada bol etli bi güveç. Ayrıca arnavut çiğerinide iyi düşünmüşsün bi de çorba olarak mercimek yapmayın bence yaz için uygun değil bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
islim kebabıyla tavuk sarma var aklımda canım yayla çorbası olur mu serin serin içsinler:18:

Ohohohoyt van ha bana cokkk yakın. O zaman ben sana onların agizlarinin sularını akitacak yemekleri söyleyeyim. Toptopik, dolmeyi gundiran ve tırşik yapılışı çok kolaydır. Yanına bi de girar yaparsınız çorba olarak soğuk soğuk içerler. Bi de salata yaparsınız Ohhh bak gör nasıl yiyorlar ;-)
yalnız ben bu yemekleri ilk kez duyuyorum:53: yapabilr iyim
benim menü olmaz mı ki:44:
armutlu patlıcan kebabı var bir yap bayılırlar kız hemen gelin diye alır giderler seni:1::1:

bunuda listeme ekliyimm tatlı var mı bildiğin:1:

et sote olur aslında
ama ben böyle sunumu göz doldurcak bişey arıyorum
tatlı olarak ne önerirsiniz:23:

Doğulu insana et soteyi verin, gözüde karnıda doyar :) Tabağa pilav, fırında patates, et soteyi koyduktan sonra arzularına göre diğer saydıklarımdan tabaklarına eklediklerinde zaten yeterince dolu olacaktır.

Tatlı olarakta kadayıf yapabilirsiniz. Yok eger kendileri baklava alıp geleceklerse bunu birlikte olduğunuz insana önceden uygun bir dille sorarsınız, sizde bisküvili sütlü bir tatlı yapabilirsiniz, Hem hafif olur.

islim kebabıyla tavuk sarma var aklımda canım yayla çorbası olur mu serin serin içsinler:18:

bunuda listeme ekliyimm tatlı var mı bildiğin:1:

tabiki de künefe ama yemekler ağır olur hafif birşey olsun dersen sadrazam lokumu yap tatlım

Doğulu insana et soteyi verin, gözüde karnıda doyar :) Tabağa pilav, fırında patates, et soteyi koyduktan sonra arzularına göre diğer saydıklarımdan tabaklarına eklediklerinde zaten yeterince dolu olacaktır.

Tatlı olarakta kadayıf yapabilirsiniz. Yok eger kendileri baklava alıp geleceklerse bunu birlikte olduğunuz insana önceden uygun bir dille sorarsınız, sizde bisküvili sütlü bir tatlı yapabilirsiniz, Hem hafif olur.
gerçi doğru söylüyorsunuz fırında pates yerine püre olur mu ki:44:
tatlı alırlar büyük olasılıkla:31:

Seçimleriniz gayet güzel tatlı olarak çikolata sosuyla süslenen profiterol olabilir.Ama ağır mı olur bilemem.

bilmem ki çayın yanında profiterol:26:

:1:

Yapabilirsin tabiki de çok kolay yahu. İnternetten aratirsan tariflerini bulur yaparsın. Ya senin menu de olur olur tabi ama ne biliyim biz dogulular bazı şeyleri pek begenemiyoruz. Yani bu saydiklariniz basit kacabilir ayrıca tabiki misafir umduğunu değil bulduğunu yermis. Sen şimdiden kendini yemeklerine alistir. Sevinirler de bence ;-)

Hangi şehirdesiniz merak ettim :)

Back
X