heyecanımı yenemiyorum ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Kızlar ben bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirm mücadele ediyorum ama sıyrılamıyorum, yeni biriyle konuşurken,karşı cinsle, derste konu anlatırken soru sorarken,bir yere yetişemediğimde ve iş görüşmelerinde ellerim bile titriyor hele içimi biri sıkıyor doğal yöntemlerle bunu nasıl başarabilirim ?Pek çok konuda başarısız olamama sebep oluyor.Yüreğime biri oturuyor sanki.. Böyle hissedeniniz varmıydı ?Nolur bir kurtuluş yolu

Son düzenleme:
daha önce hiç sevgilin olmadı mı yada normal erkek arkadaşların

hayır tam anlamıyla olmadı sevgilim tanışmalarım görüşmelerim oldu ama gerisi gelmedi işte karşılarında saçmaladığım için ,normal erkek arkadaşlarım ooldu beni çok iyi analyan rahat iletişim kurabildiğim kendisinden emin olduğum

hayır tam anlamıyla olmadı sevgilim tanışmalarım görüşmelerim oldu ama gerisi gelmedi işte karşılarında saçmaladığım için ,normal erkek arkadaşlarım ooldu beni çok iyi analyan rahat iletişim kurabildiğim kendisinden emin olduğum

bnce bu durumun bundan kaynaklanıyo onları farklı görüyosun oysa uzun süreli bi ilişki yaşasan erkklern her davranışlarını öğrenysn başka yerlerde heycan yapmazsın böyle ama heyecan yapcak bişey yok rahat ol hem bütün erkekler rahat kasıntı olmayan kızlardan hoşlanıyolar

kimse mükemmel değil ki karşındakini kendinden farklı görüp heyecanlanasın, ben yendim neyseki bu gibi korkularımı
ben de ilk ilişkimde çok heycanlanmıştım, onun karşısında ne yaparım nasıl konusurum diyordum ki sonradan ''ay ben bunla mı konusuyorum'' diyip tekmeyi basmıştım :1: Bazen birine duydugun hayranlıgın, heyecanın bitmesi için tanışmak yetiyor.
:ssz:

.

Son düzenleme:
bnce bu durumun bundan kaynaklanıyo onları farklı görüyosun oysa uzun süreli bi ilişki yaşasan erkklern her davranışlarını öğrenysn başka yerlerde heycan yapmazsın böyle ama heyecan yapcak bişey yok rahat ol hem bütün erkekler rahat kasıntı olmayan kızlardan hoşlanıyolar

işte o yüzden kaybediyorum yaa..ergenliğimde geçirdiğim özgüvensizlik kazanmamam sebep olan durumlar ama nasıl yenerim bilmiyorum bu durumu anlayışla geçirmemi sağlayacak biri olsa ama bu zamanda zor

Heyecan yapmanin nedenleri

1. hata yapmak istemiyorsun (abuk sabuk konusmak gibi)
2.hep yanlis anlasildigini düsünüyorsun
3. karsidakine kendini 100 % perfect göstermek istiyosun (özgüven sorunu yasadigin icin)

Yukarida yazdigim 3 SIk seni heyecana itiyor. Bence de rahat ol seni seven hatalarinla seni oldugun gibi sevsin. 1 olmazsa 1 digeri birgün elbette seni oldugun gibi kabul eden biri cikacaktir.

canım seni çok iyi anlıyorum bnde zamanında neler denemiştim...:27: doktora git bnce yada sakinleştirici bitki çayları var (sarı kantaron gibi) onları bi dene

Back
X