Heyecanımın bitmesi..

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
723
266
103
31
Sevgilimle ayni ısyerinde çalışıyorduk. Eskiden böyle aşırı heyecanliydik şimdi ise bomboş. Ne bilim surekli konusurduk falan buluşurduk. Sonra o isten ayrıldı. Cok yogun calsitigi bi yere girdi. 30 dkda bi cevap yazar iste asiri yorgun olur gorusemeyiz falan. Pandemiden dolayi hos gorussek nolur her yer kaapli. Sorun şu bende eski heyecan yok. Ve tüm gün kafamda kurup duruyorum. Modum düşüyor falan. Ben nasıl takmamayi öğreneceğim.

Iliskiler belli bir zamandan sonra rutin bir hâl alır, monotonlaşır. Evlilikte de bu böyle. Belirli bir sorun ya da sevgilinizde bir değişiklik yoksa bence düsünmeyin, zaten bu dönem herkes için çok zor geçiyor ve hepimiz için ruhen yorucu. Bu şekilde düşünün bence.

Bu bütün ilişkiler de böyle bir süre sonra ilk günki gibi olmuyor hiç bir ilişki.
Eğer sorun yaptığın başka bir konu varsa onu bilemem ama sadece buysa kafandaki sorun bundan ayrılıp başkasıyla birlikte olsan yine aynı şekilde ilk zamanki heyecan bir süre sonra monotonlasacak..

Kimle olursa olsun bir zaman sonra bu seviyeye geliyorsun. Ben 1 buçuk yıl nişanlı kaldım ve uzaktaydık aramak dahi içimden gelmiyordu bazen konusmaktan sıkılıyordum. Birkac kez sevmiyormuyum diye düşündüm Ama alakası yokmuş simdi düzeldi.(durumun farkında olmak önemli . gerçekten sevgi yoksa,o başka)

Hayir baska hic bi sorunumuz yok mesajlarida aşkımli cannimli falan ama ben ilgiyii asiri seven biriyim buda beni yıpratıyor demekki.

Evliligi yazin düşünüyoruz bakalim zaten yan yana muhtesemiz de sorun uzaklik

Ay ay benn aşırı hayal dünyasında yaşıyorum demekki

Pandemi uzak ilişkileri baya etkiledi buradan çok okuyorum bir an önce bitsin

30 dk mı? Bn de mesaj atıyorum 30 dk da snca yanıtlıyor anladım. 30 dk da 1 mesajlasıyosunuz öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…