- 14 Mart 2016
- 723
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Iliskiler belli bir zamandan sonra rutin bir hâl alır, monotonlaşır. Evlilikte de bu böyle. Belirli bir sorun ya da sevgilinizde bir değişiklik yoksa bence düsünmeyin, zaten bu dönem herkes için çok zor geçiyor ve hepimiz için ruhen yorucu. Bu şekilde düşünün bence.Sevgilimle ayni ısyerinde çalışıyorduk. Eskiden böyle aşırı heyecanliydik şimdi ise bomboş. Ne bilim surekli konusurduk falan buluşurduk. Sonra o isten ayrıldı. Cok yogun calsitigi bi yere girdi. 30 dkda bi cevap yazar iste asiri yorgun olur gorusemeyiz falan. Pandemiden dolayi hos gorussek nolur her yer kaapli. Sorun şu bende eski heyecan yok. Ve tüm gün kafamda kurup duruyorum. Modum düşüyor falan. Ben nasıl takmamayi öğreneceğim.
Hayir baska hic bi sorunumuz yok mesajlarida aşkımli cannimli falan ama ben ilgiyii asiri seven biriyim buda beni yıpratıyor demekki.Iliskiler belli bir zamandan sonra rutin bir hâl alır, monotonlaşır. Evlilikte de bu böyle. Belirli bir sorun ya da sevgilinizde bir değişiklik yoksa bence düsünmeyin, zaten bu dönem herkes için çok zor geçiyor ve hepimiz için ruhen yorucu. Bu şekilde düşünün bence.
Evliligi yazin düşünüyoruz bakalim zaten yan yana muhtesemiz de sorun uzaklikKimle olursa olsun bir zaman sonra bu seviyeye geliyorsun. Ben 1 buçuk yıl nişanlı kaldım ve uzaktaydık aramak dahi içimden gelmiyordu bazen konusmaktan sıkılıyordum. Birkac kez sevmiyormuyum diye düşündüm Ama alakası yokmuş simdi düzeldi.(durumun farkında olmak önemli . gerçekten sevgi yoksa,o başka)
Ay ay benn aşırı hayal dünyasında yaşıyorum demekkiBu bütün ilişkiler de böyle bir süre sonra ilk günki gibi olmuyor hiç bir ilişki.
Eğer sorun yaptığın başka bir konu varsa onu bilemem ama sadece buysa kafandaki sorun bundan ayrılıp başkasıyla birlikte olsan yine aynı şekilde ilk zamanki heyecan bir süre sonra monotonlasacak..
Uzaklık çok büyük sorun yaratıyor gerçekten. Yaşamasam bilemezdimEvliligi yazin düşünüyoruz bakalim zaten yan yana muhtesemiz de sorun uzaklik
30 dk da bir mi cevap yazıyor
biri benden böyle bir şey beklese ayrılırım adamı öp de başına koy valla
Evet tam da sorun bu sanırım evlensekte .kurtulsamUzak oldugunuz içinde kuruntu yapıyor olabilirsiniz
Gerçekten de öyle. Zaten pandemiden her yer kapali oturacak yer yok Istanbulda. Bulussak dahi hava buz.Uzaklık çok büyük sorun yaratıyor gerçekten. Yaşamasam bilemezdim
Pandemi uzak ilişkileri baya etkiledi buradan çok okuyorum bir an önce bitsin
biri beni sürekli ara mesaj at ilgi göster diye darlasa ayrılırdım.oldu bu yuzden ilişki bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?