heyecanlı bekleyiş

pamukkedi93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
79
22
3
Merhabalar ilk defa konu acıyorum bu sayfaya yenı katıldım , Sorum şu:
Gögüslerimde agrı acı vardı şüphelendım hamılelık için test yaptım ama tek cızgı cıktı demek kı ben yanlıs yanlıs hıssettım dedım.
Bu belırtıden ıkı hafta sonra adet zamanım geldı ama olmadım dun dayanamayıp cubuklu gebelık testinden yaptım hemen cıft cızgı belırdı.
bugun doktora gıttım ultrosanda baktı ama daha kese olusmamıs hamılelığini anlamak ıcın kan testı yapalım dedı artık pazartesı gununü berklıycem ama yıne de merak edıyorum acaba ters bır durum var mıdır dıye bu konuda tecrubelerınızi paylasırsanız cok memnun olurum, sevgiler..

Benim de adetime 6 gün kala yaptirdigim kan testinde negatif cikti. Sonra adetim 1 gun gecti ki asla sasmaz, gidip test yaptim cift cizgi cikti. Simdi 30.haftadayiz :)
İnsallah saglikli bir gebeliktir ve saglikla kucaginiza alirsiniz sizde..

Benim de adetime 6 gün kala yaptirdigim kan testinde negatif cikti. Sonra adetim 1 gun gecti ki asla sasmaz, gidip test yaptim cift cizgi cikti. Simdi 30.haftadayiz :)

Muhtemelen 4 haftalık filandır gebelil varsa belki biraz daha küçük kesenin görünmemesi olabilir 6 haftalık ken daha iyi görünüyo bi sorun yoktur inşallah benim adetimi 3 gün geçince çjkmıştı hastaneye gitti kan tahlilinde çıktı ama ultrasonda görülmemişti

ben de kendimi bu ay hamile zannetmiştim :(
adet olmama 5 gün kala pembe leke gelmeye başladı 5 gün boyunca.. ben de kesin bu yerleşme kanaması demiştim çünkü diğer adetim bittikten 12 gün sonra gelmeye başlamıştı. bu kadar erken adet olamam demiştim. adet günüme bir gün kala test yaptım negatif çıktı. herhalde daha belli olmuyor dedim. kendimi inandırmıştım niyeyse.. salı günü kanama başlayınca baya üzüldüm.

size hayırlı olsun inşallah her şey yolundadır

İnşallah tesekkur ederım sizde sag salım alırsınız bebeğınızı kucağınıza:)

Muhtemelen 4 haftalık filandır gebelil varsa belki biraz daha küçük kesenin görünmemesi olabilir 6 haftalık ken daha iyi görünüyo bi sorun yoktur inşallah benim adetimi 3 gün geçince çjkmıştı hastaneye gitti kan tahlilinde çıktı ama ultrasonda görülmemişti
Tesekkur ederım heyecanla beklıycem inşallah :)

ben de kendimi bu ay hamile zannetmiştim :KK43:
adet olmama 5 gün kala pembe leke gelmeye başladı 5 gün boyunca.. ben de kesin bu yerleşme kanaması demiştim çünkü diğer adetim bittikten 12 gün sonra gelmeye başlamıştı. bu kadar erken adet olamam demiştim. adet günüme bir gün kala test yaptım negatif çıktı. herhalde daha belli olmuyor dedim. kendimi inandırmıştım niyeyse.. salı günü kanama başlayınca baya üzüldüm.

size hayırlı olsun inşallah her şey yolundadır
7 aydır beklıyodum bende canım belkı neden olmuyo demem ıcın erken davrandım ama ınsan ıster ıstemez olumsuz düşünebiliyor Insallah yakın zamanda guzel haberlerini alırız :)

Back
X