Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine duygulandım son sözenilu kırbacı basacaksın diye çekindim ama ben seni anladım ya. ruslar genel anlamda çocuk yaşta çok güzel eğitim alıyorlar tanidiklarimin arasında -kadınlardan bahsediyorum- dans edemeyen az da olsa piyano falan çalmayan yok.
şöyle düşün sen orada çocukları eğlendirmek için oradasın zaten. mükemmel bisey yetişkinlere sunulur ama bu bir üniversite mezuniyeti değil.
hata yapacağını sanmıyorum ama ola ki yaparsan da bosver. kızın için oradasın zaten, o geriye dönüp bakınca annem şu adımda hata yapmıştı demeyecek. benim için geldi diyecek.
Ahahah çok doğru dediniz. Aklıma kızımın gösterileri geldi bende sadece kızıma bakıyorum. Hatta videolarını atıyorlar o videolarda arkadan birileri geçse veya öğretmenler çocukları düzeltse bile onları görmüyorum. Onları kızımla izlerken kızım gösteriyor "bak öğretmenim şu arkadaşımın yanında duruyor onunla oynuyor çünkü o yapamıyor" falan diyor da öyle farkediyorum.Yine beni konudan engelleyip azarlama ihtimalini göze alarak yaziyorum.
Mezuniyet sizin degil cocugun, kimse asıl olarak izi izlemeye gelmiyor oraya umurlarinda olmayacak nasil dans ettiginiz herkesin gozu kendi cocugunda vs olur. Ayrica hangi milletin önünde dans edeceginizin ne önemi var?
Kızın için oradasın, orada bir şeyleri dört dörtlük yapman gerekmiyor, inan oradaki kimsenin senden ve diğer ebeveynlerden böyle bir beklentisi yok. Önemli olan böyle bir günde kızını boynu bükük bırakmaman, hayatı boyunca unutamayacağı güzel bir anı olarak kalacak. Eğlenmene bak, kasma kendini, çok güzel heyecanlar bunlar.
Mesela buradaki kız çocuğu o günü ve babasını ölse unutamaz.
Neden anlamak istemiyorsunuz?bize sahne veriliyor biz dans ediyoruz herkes oturuyor bizi izliyor biz dans ediyoruz o anda siz yerinde oturmuş çocuğuna mı bakar yoksa sahnede dansedenlere mi?offf sabah yaklaşıyor şanslar dileyin İnşaAllah aksillik olmaz .ama bir yanlışım oldu kendime elbise sipariş etmedim eskilerden birimi giyeceğimAhahah çok doğru dediniz. Aklıma kızımın gösterileri geldi bende sadece kızıma bakıyorum. Hatta videolarını atıyorlar o videolarda arkadan birileri geçse veya öğretmenler çocukları düzeltse bile onları görmüyorum. Onları kızımla izlerken kızım gösteriyor "bak öğretmenim şu arkadaşımın yanında duruyor onunla oynuyor çünkü o yapamıyor" falan diyor da öyle farkediyorum.
Konu sahibi heyecanlanman normal ben olsam bende heyecan yapardım ama emin ol kimse sizi, sizin tahmin ettiğiniz gibi incelemez. Yani anneler incelemez kendimden biliyorum.