• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyet raporu hakem hastane

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.535
208
Kızlar merhaba. 18 saatlik uzun bir seyahatin ardından yoğun baş dönmesi mide bukantısıyla nöroloji polk basvurdum. Doktor bey Bi kaç test yaptı 20 günlük istirahatim için 3 hekim onaylı Bi rapor düzenledi. Bugun kendi hastaneme gönderdim.
Hakem hastaneye gönderilecek vs falan dedi Bi taraftan şaşırdım Bi taraftan üzüldüm ayağa kalkamıyorum recete mi falan gönderdim yine de yok şöyle yok böyle.
Sorum şu heyet raporu alıp hakem hastane de problem yasayan oldu mu? Çok şaşkın ve gerginim kavga edicem edicek halim yok

Sanırım sağlık çalışanısınız.

Yolculuk kaynaklı ise nörolojik bulgular geçmiş olacağı için sıkıntı yaşayabilirsiniz, raporunuz iptal edilip hakkınızda soruşturma açılabilir.

Ama bir dokturun başka bir dokturu zora sokmamak adına olumsuz karar vereceğini düşünmüyorum açıkçası..

Sanırım sağlık çalışanısınız.

Yolculuk kaynaklı ise nörolojik bulgular geçmiş olacağı için sıkıntı yaşayabilirsiniz, raporunuz iptal edilip hakkınızda soruşturma açılabilir.

Ama bir dokturun başka bir dokturu zora sokmamak adına olumsuz kara vereceğini düşünmüyorum açıkçası
KBB yle görüşmem gerektiğini kristal oynaması olduğunu düşündüğünü söyledi. İlaçları kullanıyorum kbbye randevu aldım. Hakem hastane heyet raporunu bozmaz falan deniliyor ama bilemiyorum bir de bu dert cıktı basıma resmen

Kızlar merhaba. 18 saatlik uzun bir seyahatin ardından yoğun baş dönmesi mide bukantısıyla nöroloji polk basvurdum. Doktor bey Bi kaç test yaptı 20 günlük istirahatim için 3 hekim onaylı Bi rapor düzenledi. Bugun kendi hastaneme gönderdim.
Hakem hastaneye gönderilecek vs falan dedi Bi taraftan şaşırdım Bi taraftan üzüldüm ayağa kalkamıyorum recete mi falan gönderdim yine de yok şöyle yok böyle.
Sorum şu heyet raporu alıp hakem hastane de problem yasayan oldu mu? Çok şaşkın ve gerginim kavga edicem edicek halim yok
Geçmiş olsun , konu hakkında bilgim yok fakat heyet raporunun kolay kolay verilmediğini biliyorum .

KBB yle görüşmem gerektiğini kristal oynaması olduğunu düşündüğünü söyledi. İlaçları kullanıyorum kbbye randevu aldım. Hakem hastane heyet raporunu bozmaz falan deniliyor ama bilemiyorum bir de bu dert cıktı basıma resmen
Sağlık sektöründe çalışırken kurum amirim diğer doktorların da amiriydi, rapor alırken doktor ile anlaşıyorduk, bana soracaktır, şöyle söyleyeceğim, sende böyle söyle diye...

Hakem hastaneye göndermezdi ama hem raporu veren doktoru hem alan personeli arayıp didiklerdi...

Sakinliğinizi korumanızı tavsiye ederim

Sağlık sektöründe çalışırken kurum amirim diğer doktorların da amiriydi, rapor alırken doktor ile anlaşıyorduk, bana soracaktır, şöyle söyleyeceğim, sende böyle söyle diye...

Hakem hastaneye göndermezdi ama hem raporu veren doktoru hem alan personeli arayıp didiklerdi...

Sakinliğinizi korumanızı tavsiye ederim
Umarım sağ salim atlatırım işten men edilme durumu vs var denildi korktum acıkcası

Vertigo olabilir atak geçiriyorsunuz dur geçmiş olsun bende de var nasıl lanet birşey anlatamam
Heyet raporuna gerek varmı bilemedim KBB halleder bence

Gercekten istesem kapı kapı gezsem veren olmaz. Verilince de böyle dert oluyu
Çok eskiden migren hastalığım için çağrı merkezınde calıstıgım donemde almıstım heyet raporu , 10 dan fazla dr gezdım hepsınden ayrı ayrı onay aldım en sonra doktorların toplandıgı gunu bekledık cok ugrastırıcıydı kolay kolay vermıyorlar

Ben de sağlıkcıyım gözümden ciddi bir ameliyat olmustum.müdürlük heyete gönderdi gittim zaten gözüm görmüyor giderken onayladılar sıkıntı cıkmadı cektiğim eziyete yazık

Bende sağlıkçıyım üç ay üst üste heyet raporu kullandım birer aylık olarak yani üç ay. Bir problem yaşamadım ama benimki erken doğum riskiydi. Şuan pandemiden dolayı heyet raporlarının incelendiğini duymuştum prosedür yani birşey çıkacağını sanmıyorum 20 günden

Bende sağlıkçıyım üç ay üst üste heyet raporu kullandım birer aylık olarak yani üç ay. Bir problem yaşamadım ama benimki erken doğum riskiydi. Şuan pandemiden dolayı heyet raporlarının incelendiğini duymuştum prosedür yani birşey çıkacağını sanmıyorum 20 günden
Hamileliğim de ben de yadamıştım kolaylıklar diliyorum. Umarım Bi sıkıntı cıkmaz

Hakem hastanesi mi onayladı. Ameliyat olmussun neyin tatavası bu ya
Aynen hakem hastanede 4 5 bransa gözüktüm göz harici kimse muayene etmedi zaten göz hekiminin görüşü uygundur demişlerdi gözcü baktı raporu onayladı.sonra kuruldan kararı verip gerekli yerlere gönderdik demişlerdi

Back
X