- 6 Ocak 2013
- 49
- 16
- 88
- Konu Sahibi escapefrom
-
arkadaslar ogretmenım..hamıleyım ancak kanamadan dolayı dusuk tehlıkem var...2haftadı raporluydum okula gtmedım dolayısıyla dersler bos gectı...dersler bos gecsın ıstemıyorum ıdareye sordum ogretmen talep edemez mısınız dıye,ancak okulun dedıgıne gore 1aylık rapor alırsan ancak mıllı egıtımden ogretmen talep edebılırız dıyor. bu durumda heyet raporu almam gerekecekmıs..nasıl alınıyor hıc alan var mı?
ben de sana katılıyorum canım. doğum öncesi izinlerim tatile denk geldiğinden sonrasına aktaramıyorum bu nedenle doğum sonrası heyet raporu almayı ben de düşünüyorum. 2 aylık bebeği kime güvenip emanet edersin ki. haram falan diyenlerin tuzu kuru demek ki bol keseden atıyorlar.özel hastanelerden alınıyorsa en azından kendi doktorumuzla konuşuruz... bi forum sitesinde doğum sonrası alınan heyet raporu haramdır diye bi yazı okudum şoka girdim.. insanlar memleketlerinden uzak yerlerde çalışıyor, bakıcı bulana kadar heyet raporu almanın nesi haram anlamadım..hakkaride doğuranlar var, anası babası yok, napsın, ücretsiz izin alsa çocuğa neyle bakacak? neyse :) heyet raporu için de dürüstçe dert anlatmak en doğrusu...
mrb dogum iznime daha 3 hafta var ve ben doğum iznim baslamadan önce rapor aldm bu raporlar toplamda 20 yi gececegi icin sonrasında 7 günlük de olsa heyet raporu almam gerek bitlis te yasıyorum ve suan istanbuldayım annemin yanına geldm acaba istanbulda nereden alabilirim
Kadin doguma git dusuk tehlikenin oldugunu soyle servisle koye falan gidiyorsan heyet verirlerarkadaslar ogretmenım..hamıleyım ancak kanamadan dolayı dusuk tehlıkem var...2haftadı raporluydum okula gtmedım dolayısıyla dersler bos gectı...dersler bos gecsın ıstemıyorum ıdareye sordum ogretmen talep edemez mısınız dıye,ancak okulun dedıgıne gore 1aylık rapor alırsan ancak mıllı egıtımden ogretmen talep edebılırız dıyor. bu durumda heyet raporu almam gerekecekmıs..nasıl alınıyor hıc alan var mı?
önlerdirne y izin ya da rapor sonrası alınabilirIl disinda heyet raporu alinmaz isterlerse soruşturma acarlar. Hatta normal 1 gunluk rapor bile il disindan alinmaz arkadaşlar. Ancak bulunduğunuz ilin bir hastanesinden baska bir ile sevk istersiniz ancak o sekilde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?