- 30 Ocak 2014
- 4.740
- 9.773
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Salı ve Çarşamba günü varmış. Hiç prosedür hakkında bilgim yokHeyete girmeyeli çok oldu ama sanki belli bir günleri oluyordu diye hatırlıyorum. Bir sürü heyete girecek kişi oradan oraya geziyordu. Bunlar ama en az 4 5 yıl öncesinin deneyimi.
Teşekkür ediyorum sorarım ordaHer hastanede sağlık kurulu birimi olur oraya gidersin önce elinde evrakınla onlar bilgilendirirler istenilen heyetin ayrıntısına göre. Devlet hastanelerine gitmek gerekir genelde.
Aynı hala o zaman sistem. Gidince danışmaya söylerseniz sizi yönlendirirler zaten. Herkes o günlerde gidiyor olacak. Muayenelerden sonra evrakları almak belli bir zaman veriyorlar gidip alıyorsunuz en son.Salı ve Çarşamba günü varmış. Hiç prosedür hakkında bilgim yok
Muayene için randevu almak lazım mı aç karnına gidiliyor demiAynı hala o zaman sistem. Gidince danışmaya söylerseniz sizi yönlendirirler zaten. Herkes o günlerde gidiyor olacak. Muayenelerden sonra evrakları almak belli bir zaman veriyorlar gidip alıyorsunuz en son.
Muayene için randevu alınmıyordur bence. Bir sürü doktora gideceksiniz çünkü. Aç tok işini bilmiyorum amaMuayene için randevu almak lazım mı aç karnına gidiliyor demi
Merhabalar herkesehastane için iş başvurusunda bulunmuştum. Yalnız heyete girmem gerekiyormuş. Bilgisi olan var mı bu konuda? Randevu falan almak gerekiyor mu,prosedür nasıl işliyor bilgisi olan var mı?
Hastane başvurumu değerlendirecek heyetşimdi iş başvurusunun mahiyeti memur mu olacaksınız
yani yurdun her yerinde görev yapabilir şeklinde heyet raporu mu istiyor
yoksa sizin hastanede başvurunuzu değerlendirmek için olan bir heyet mi bu
yani sağlık kurulu raporu mu alacaksınız heyet önünde mülakat mı olacak
heyete girmen gerekiyor bir söz mü bir yazı mı
birisi söyledi ise arayıp sorun, yazıyorsa tam ne yazdığını buraya da yazın
Dahiliye falan diyor aç karnına sanırımMuayene için randevu alınmıyordur bence. Bir sürü doktora gideceksiniz çünkü. Aç tok işini bilmiyorum ama
Hastane başvurumu değerlendirecek heyet
Yalan söylüyorum demek ki özür dilerim mahcup oldum hanımefendi size karşı affedin lütfen. Prosedürü biliyorum halbuki buraya yazmamalıydımbu yorumunuz ile alttaki çelişiyor
sonuçta başvuruyu değerlendireceklerse aç karın ile ilgisi ne
sağlık kurulu raporu genel bir rapordur daha çok göz, kulak vs gibi iletişim ile ilgili organlar, genel cerrahi vs içerir, kan değerleri düşük mü diye kontrol edilmez (özel bir engele dair rapor alınmıyorsa)
Yalan söylüyorum demek ki özür dilerim mahcup oldum hanımefendi size karşı affedin lütfen. Prosedürü biliyorum halbuki buraya yazmamalıydım
Öyle mi? Neye göre tutarlı değil? Yardımcı olmaktan ziyade bilmediğim bişey hakkında fikir yürüttüm “kesin şöyledir” demedimyalan söylüyorsunuz mu dedim
hiç hoş değil üslubunuz
biz burada size yardımcı olmaya çalışıyoruz
işe alacak heyet mi sağlık kurulu raporu mu diye sordum ki bilemediğinizi düşünüp ayrıntılı olarak da anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?