heykeltraslik

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
sizden tavsiye istiyorum bi okuzle çıkıyorum 2 sene oldu ben yontamadim sinirlerine hakim olamiyor biseye kixinca sinirini benden cikariyo normalde beni seviyo biliyorum iyi de bi insan ben onu cok cok cokk seviyorum simdi sotuyorum size bu okuz nasil adam olut var mi aramizda iyi heykeltradlar odundan adam yapmışlar nasil basardiniz?

Konu başlığı beni güldürse de içerik üzdü.
Kadınlar olarak en sık yaptığımız hata birilerini değiştireceğimize inanmamız. Adam kendisi sorunun farkında değilse ve değişmeyi istemiyorsa İMKANI YOK değişmez.
Zaten o değişmek istese siz buraya konu açmazdınız. Çocuk olsa şekillendirilebilir de yetişkin insanlar değişimi ancak kendileri gerçekleştirebilir. Bu erkeği kadın yontar algısı çok yanlış, çok kadının hayatı mahvoluyor bu algı yüzünden.

öküzler adam olmuyor cnm maalesef yontacağım derken huniyi kafana geçirdiğinle kalırsın bende de bir öküz cinsi var yontamadım ben ne yazık ki

troll deyince de kızıyorsunuz.
evladım 2 saat önce benim için açtığın konuda ayrıldık dememiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…