Heyyo

Bukamyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
85
22
38
30
Kizlar Hamileliğimin beşinci hafta da oluşunu takip ettiğim bir uygulama sayesinde düşünüyorum korona olduğu için eşim hastaneye götürmek istemiyor 🤔 napacagimi sasirdim

Kizlar Hamileliğimin beşinci hafta da oluşunu takip ettiğim bir uygulama sayesinde düşünüyorum korona olduğu için eşim hastaneye götürmek istemiyor 🤔 napacagimi sasirdim
Hic kan testi vs yaptirmadin mi? Degerlerin duzenli artiyor mu biliyomusun. 5 haftada isen kese gorunur bir suru olumsuz ihtimal var suan bnde 5.haftanin icindeyim Keseyi gorduk bu hafta kalp atisi icin gidecem
Keseyi gorene kadar dis gebelik kimyasal gebelik ihtimalleri var e kalp atisini alana dek bos gebelik ihtimali var. Maskeni tak tedbirini al git nolacak hic mi cikmiyosunuz disariya. Sen cikmiyosan eain disardan getirebilir hastaligi sana. Ayrica baslaman gereken vitaminler vs var gitmelisin kontrole

Eğer bir ağrın sızın yoksa 6 hafyaua kadar bekleyebılırsınız..
Ben ilk gebeliğimde böyle yaptım direk kalp atışını duydum . Keseydi boş mu dolu mu endişesi yaşamadım .
ama tekrar ediyorum . Bir ağrı sızınınz yoksa .
ama korona var diye gitmeemezlik uapmayın .
doktora bir kere gittiğinizde en az ayda bir görmek isteyecek zaten .
korunun .
bakın ben şuan evde karantinadayım eşim pozitif .
ve sizinle aynı haftalarda hamileyim .
karantina bitimi kontrole gidicem .
Sağlıkla kavusun ♥️

Birde muhakkak folik asite başlaman lazım .
ihmal etme

Çok teşekkür ederim annemle de görüştüm o da aynı sizin gibi söylüyor hemen doktora gitmenin gerekli olmadığını ters giden bi durum olursa kendini belli edeceğini..özellikle sizin gibi daha önce anne olmuş tecrübeli kişilerin yorumları beni mutlu ediyor

• Beğen
Reactions: H E
Eğer bir ağrın sızın yoksa 6 hafyaua kadar bekleyebılırsınız..
Ben ilk gebeliğimde böyle yaptım direk kalp atışını duydum . Keseydi boş mu dolu mu endişesi yaşamadım .
ama tekrar ediyorum . Bir ağrı sızınınz yoksa .
ama korona var diye gitmeemezlik uapmayın .
doktora bir kere gittiğinizde en az ayda bir görmek isteyecek zaten .
korunun .
bakın ben şuan evde karantinadayım eşim pozitif .
ve sizinle aynı haftalarda hamileyim .
karantina bitimi kontrole gidicem .
Sağlıkla kavusun ♥
Birde muhakkak folik asite başlaman lazım .
ihmal etme
Folik asit kullaniyorum bir aydır

Gülüm git bi kontrolünü yaptır .
Allah korusun Dış gebelik olur başka bşy olur
Hastalansan doktora gitmeyecek misin

Çok teşekkür ederim annemle de görüştüm o da aynı sizin gibi söylüyor hemen doktora gitmenin gerekli olmadığını ters giden bi durum olursa kendini belli edeceğini..özellikle sizin gibi daha önce anne olmuş tecrübeli kişilerin yorumları beni mutlu ediyor
Ama lütfen en ufak ağrıda gidin olur mu ?
allah korusun dıl gebelik riski olabılrı ve bu ölümcül sonuçlar doğurabılır .
Benım kızımdan önce bi kaybım var onda biraz bilinçlendim .
evet insan hemn gitmek görmek istiyor .
ama doktorumun direk kendisi eğer iyyiysen 2 hafta sonra gel diye .
çünkü ilk geneliğimde 4+4 te gittim x
Rahim kalınlaşmam güzelid .
5+4te gittim bebek + keseyi gördül
6+5 te gittim maalesef beebeğin kalp atışları yoktu .
8. haftaya kadar bekledim sonra rahımde kanaama alanı oluşunca kürtaj oldum .

o günden sonra tekrar genelik olursa 6 hafta civarı gelmemin daha doğru olduğu .
ama gelmeden önce sağlık ocağından test yaptırmamı istedi .
ve muhakak vitamin almamı .
lütfen kendiinizi dinleyin . Sağlıklı beslenin ve elinizden geldiğince ağır kaldırmayın♥️

Değilim 😟 ama adetim 10 gün gecti her zaman gününde olur ve üç farklı idrar testi yaptım pozitif çıktı 5.hafta olduğunu da takip ettiğim bir uygulama söylüyor adet tarihine göre
bence doktora gitmelisiniz. ben sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde o haftadaydım ve kontrollerimi hiç aksatmadım.

Back
X