Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic kan testi vs yaptirmadin mi? Degerlerin duzenli artiyor mu biliyomusun. 5 haftada isen kese gorunur bir suru olumsuz ihtimal var suan bnde 5.haftanin icindeyim Keseyi gorduk bu hafta kalp atisi icin gidecemKizlar Hamileliğimin beşinci hafta da oluşunu takip ettiğim bir uygulama sayesinde düşünüyorum korona olduğu için eşim hastaneye götürmek istemiyornapacagimi sasirdim
Nasıl yani ? Mecbur gidip kontroller olman lağzımKizlar Hamileliğimin beşinci hafta da oluşunu takip ettiğim bir uygulama sayesinde düşünüyorum korona olduğu için eşim hastaneye götürmek istemiyornapacagimi sasirdim
Eğer bir ağrın sızın yoksa 6 hafyaua kadar bekleyebılırsınız..
Ben ilk gebeliğimde böyle yaptım direk kalp atışını duydum . Keseydi boş mu dolu mu endişesi yaşamadım .
ama tekrar ediyorum . Bir ağrı sızınınz yoksa .
ama korona var diye gitmeemezlik uapmayın .
doktora bir kere gittiğinizde en az ayda bir görmek isteyecek zaten .
korunun .
bakın ben şuan evde karantinadayım eşim pozitif .
ve sizinle aynı haftalarda hamileyim .
karantina bitimi kontrole gidicem .
Sağlıkla kavusun ♥
Folik asit kullaniyorum bir aydırBirde muhakkak folik asite başlaman lazım .
ihmal etme
Değilimhamile olduğunuzdan nasıl eminsiniz peki?
Ama lütfen en ufak ağrıda gidin olur mu ?Çok teşekkür ederim annemle de görüştüm o da aynı sizin gibi söylüyor hemen doktora gitmenin gerekli olmadığını ters giden bi durum olursa kendini belli edeceğini..özellikle sizin gibi daha önce anne olmuş tecrübeli kişilerin yorumları beni mutlu ediyor
bence doktora gitmelisiniz. ben sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde o haftadaydım ve kontrollerimi hiç aksatmadım.Değilimama adetim 10 gün gecti her zaman gününde olur ve üç farklı idrar testi yaptım pozitif çıktı 5.hafta olduğunu da takip ettiğim bir uygulama söylüyor adet tarihine göre
O kadar haklısınızGülüm git bi kontrolünü yaptır .
Allah korusun Dış gebelik olur başka bşy olur
Hastalansan doktora gitmeyecek misin
Teşekkürlerbence doktora gitmelisiniz. ben sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde o haftadaydım ve kontrollerimi hiç aksatmadım.