- 18 Kasım 2016
- 182
- 148
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak degerinz kac peki
Doktora gitmedim kan değerine batırdım pozitif olunca dedim 6. Hafta dolsun öyle giderim çünkü bu sefer değer katlanır mu kese varmı yokmu telaşı oluyorDoktor soylemedi mi yüksek diye
Bende öyle okudum başka bişi olmasında ikiz isterim o da tam belirleyici değil tabiGenellikle çok yüksek olana ikiz diyolar ama tam olarak bilmiyorum tabi
Ya dedim belki reglden hemen sonra hamile kalmışımdir . Çoğul gebelikte olsa sevinirim tabi ama boş gebelik dış gebelik vs korkutuyor beni6. Haftada 15000 değer ilk kez duyuyorum. Üçüz olmasın![]()
Teşekkürler giderim bakalım zaten kese filan anca bu hafta gorulur o zmn netlesirCnm cok yuksek geldi ya bence doktora git bi
6 kasımda Adet oldum 2 gün az geldi sonra 2 gün damla şeklinde. Aralık reglime 10 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı o yüzden üstüne görme değildir dedim ama bilmiyorumbelki üzerine görmüş olabilir adeti oda var
tam adet günü olmamış ki ama 2 gün gün kanama olmuş sadece bence o zaman da vardı gebelik idrar testi yanıltıcı oluyor canım her zaman doğruyu göstermiyor6 kasımda Adet oldum 2 gün az geldi sonra 2 gün damla şeklinde. Aralık reglime 10 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı o yüzden üstüne görme değildir dedim ama bilmiyorum
Olabilir zaten bnde değerime baktığımda 6 haftalik görünüyo çok az kişide yüksek degr gördümtam adet günü olmamış ki ama 2 gün gün kanama olmuş sadece bence o zaman da vardı gebelik idrar testi yanıltıcı oluyor canım her zaman doğruyu göstermiyor
hayırlı olsun bebeşin canım bana da da et olur muuuOlabilir zaten bnde değerime baktığımda 6 haftalik görünüyo çok az kişide yüksek degr gördüm
Ederim .inşallah sende ve diger anne adayları da tez zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsınız bebeklerinizihayırlı olsun bebeşin canım bana da da et olur muuu![]()
İnşallah gidersem haber veririmCanım beta bu değerdeyken kese mutlaka görünür zaten. Sen vakit kaybetme doktora git. Umarım her şey istediğin gibi olur![]()