HGS CEZASI

Ya sistemde arıza varmış hatta bakan bile açıklama yapmıştı bu hataları çözeceğiz mecliste kanun tasarısı da verildi. Kiralama şirketi itiraz edip bizim parayi da yiyecekler diye moralim bozuldu enayi durumuna dusmeyi sevmiyorum. Onlara kalacağına devlete kalsın o para.
Canim.sormak.istediklerini sor dedim ama.sormamissin

Ya sistemde arıza varmış hatta bakan bile açıklama yapmıştı bu hataları çözeceğiz mecliste kanun tasarısı da verildi. Kiralama şirketi itiraz edip bizim parayi da yiyecekler diye moralim bozuldu enayi durumuna dusmeyi sevmiyorum. Onlara kalacağına devlete kalsın o para.

Canim benim su an.yapman gereken 444 11 17 aramak su an cok yogun ulasamayabilirsin 7 24 hatta. Gecede 3 gibide arayabilirsin.durumunu izah et fakat ordaki musteri hizmetleri cok yeni.net bilgi veremeyebilirler. Dilek hanim.var.onla gorusmek.istyorum de yardimci olur size

Bize de 2014 yılının cezası gelmişti. Çok ilginç yani, üstünden 1,5 sene geciyor ve pat diye ceza geliyor, üstelik o arabayı sattık yine 2014 ağustosta. Cezalar düşürülecek diye bir söylenti var ama emin değilim.

Aynısı oldu bize de 2014 Ağustos ayının cezası geçen Aralık ayında geldi. Ortada araba yok satıldı üstünden 1,5sene geçmiş yeni geldi. Bizde ödemedik duruyor. Ne olacak bilmiyorum.

Biz gecerken yesil yandi ve sorun yoktu okumadiysa devletle sizin aranizda diye cevap verin.Siz aramayin onlari belki gercekten bazi seyleri uzeriniza yikmak istiyo olabilirler tereddutlu davranmayin.
Siz gecerkende sorun olduysa belgede az itiraz gelsin diye artik saat tarih her ani yaziyolar onlari size yollamalarini isteyin.Ama yesil yandiysa sizlik bi durum yok.Zaten onun sesini duyardiniz.

Cezalar düşecek doğru bir de parayi peşin yatırınca %25 indirim varmış. Ama adamlar bize söylemiyor. bunu netten okudum ve iyice gıcık oldum adamlara art niyet aradım.

Size cezayı yolladılar mı? Sözlü mü ifade ettiler sadece?

Arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim. Eşim trafik polisi arkadaşlarını devreye soktu ve senedimizi aldı. Aslında tüm suç eşimde. Senedi 3 ay sonra yırtip atıyoruz demişler ve vermemisler eşime. Tabi ellerinde boş senedimiz varmış paşa paşa bize ait olmayan borcu odeteceklerdi. Çok sukur hallettik. Tekrar tesekkurler

Back
X