Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberleşelim olurmu benim ikinci adetim oldu bugünBende geçen ay çekimdim ilk adetimi gördüm hsg sonra. Banada doktorum dedi 2-3 ay kendiliğinden olur diye
İnşallah hepimiz kalırızÇektireli 10 ay oldu kalamadım daha gözle görünür büyük bi sorun da yok
Yaaa hala umut var demekki6 ay sonra![]()
Eşte sıkıntı var mı sperm tahlilleri nasılKızlar 2ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı ama doktorum yinede fazla ilaç gönderdim dedi bu üç ayı iyi değerlendir olur dedi bu aydan çok umutluydum fakat bugün adet oldum sizler kaçıncı ayda oldunuz hala umut varmı sizce 2ay gitti kaldı bir ay
Hayır yok ben 1buçuk sene önce bir gebelik yaşadım normal yolla ama kap atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında gebe kalamadım doktorda rahim filmi istedi iki ay önce çektirdim ama 2kere adet gördüm işte umudum kalmıyor gibiydi burdada birsürü tecrübeli insan var sormak istedimEşte sıkıntı var mı sperm tahlilleri nasıl
Ben sadece folikasit kullanıyorumBende bi umut hep bakıyorum inşallah bizde burdan olumlu güzel haberlerimizi yazarız
Siz veya eşiniz takviye kullanıyor mu
Genetik araştırıldı mı ilk aylarda ki düşükler genel de şiddetli genetik bozukluğundan oluyor bende ilk haftalarda kese gördükten sonra ikizlerimi kaybettim eşiniz detaylı incelensin morfoloji ileri hız sperm dna hasarı çok önemli bunlar düşük sebepleri tüp bebek düşündünüz müHayır yok ben 1buçuk sene önce bir gebelik yaşadım normal yolla ama kap atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında gebe kalamadım doktorda rahim filmi istedi iki ay önce çektirdim ama 2kere adet gördüm işte umudum kalmıyor gibiydi burdada birsürü tecrübeli insan var sormak istedim
Hayır tüp bebek düşünmedik hani doktorumuz da genetik teste gerek duymadı korunmayı bıraktımızın 2.ayı oldu ama kalp atışı oluşmadı sonrasında gebe kalamadım doktorda işte rahim filmi önerdiGenetik araştırıldı mı ilk aylarda ki düşükler genel de şiddetli genetik bozukluğundan oluyor bende ilk haftalarda kese gördükten sonra ikizlerimi kaybettim eşiniz detaylı incelensin morfoloji ileri hız sperm dna hasarı çok önemli bunlar düşük sebepleri tüp bebek düşündünüz mü
Yani sürekli olup düştüğü zaman genetik test öneriyorlar galiba ben kürtajdan sonra gebe kalamıyorumGenetik araştırıldı mı ilk aylarda ki düşükler genel de şiddetli genetik bozukluğundan oluyor bende ilk haftalarda kese gördükten sonra ikizlerimi kaybettim eşiniz detaylı incelensin morfoloji ileri hız sperm dna hasarı çok önemli bunlar düşük sebepleri tüp bebek düşündünüz mü
Bence doktora gidin o sizi yönlendirir zatenHayır tüp bebek düşünmedik hani doktorumuz da genetik teste gerek duymadı korunmayı bıraktımızın 2.ayı oldu ama kalp atışı oluşmadı sonrasında gebe kalamadım doktorda işte rahim filmi önerdi
Doktora sıkıntı yok olur diyorBence doktora gidin o sizi yönlendirir zaten
Öyle diye diye zaten insanları oyalıyorlar sonra olmuyor tüp bebek diyorlarDoktora sıkıntı yok olur diyor
Birde özele gidiyoruz yaniÖyle diye diye zaten insanları oyalıyorlar sonra olmuyor tüp bebek diyorlar