Hgs

hipokrat

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
702
99
13
Benim testlerimin hepsi mevcut eşimde şehir dışında gelince test verecek ama o geldiği zaman biz memlekete gidicez. Yaşadığım yerde hgs çeken yer yok özeller çok pahalı kızlar eşimin testi olmadan başka işin devlet hastanesi hgs çeker mi bana yani sprem testi zorunlumu

Yok canım zorunlu değil sanırım çünkü ben geçen ay çektircektim öyle birşey demediler ama eşinde versin mutlaka

Peki ilerleyiş nasıl biliyormusunuz benim geçen aydan hormonlarım elimde bidaha isterler mi
Hormonu sonra yap dedi bana ama çekilemedim önceden yapmanız gereken bişi yok sanırım adet bitimi yapıyorlar 1 hafta süre içinde ilişki de yasaktı sanırım birkaç gün siz başvurunca hastaneye sorun mutlaka

hsg cektırdım ben basta ucuz dıye (ısım vermıyım sımdı ) bı hastanede cektırdım o kadr dandıktı ki. adam hıc bı anı yakalayamamıs sorunları goremedık kayan ısık fotosu gıbıydı. sonra daha duzgun bı ozelde yaptırdım sukur.. devlette cogu sey iyi ve ypılıyor ama yonlendırme sevk falan kendılerı halledıcekler sen once randevu almalısın. kadn dogumdan randevu alıp gıtmen lazım sorman lazım. sperm ıcın de urolojıden randevu alcak eşin. tup bebek falansa konuyla hıc bı bılgım alakam yok malesef.

Hgs değil hsg. Hgs ile alakalı ne konu açılmış diye girdim baktım megerse hsg imiş.

Yok tüp değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…