Hi grmediin birine ak olmak ? :(

sanal alemde tanismaya karsi degilim ama senin yasin kücük canim hem görmedigin birini canin kadar sevemezsin senin su an aradigin sadece onunla konusma aliskanligi sevgi olabilicegini hic sanmiyorum birini sevebilmek icin az cok bir seyler paylasman lazim unutursun insallah ciktigim dedigin insanin elinden tutar sinemaya cafeye gidersin gözlerine bakarsin hem sadece kameradan degil... kamera resim insani yaniltabilir hem o insan termi kokuyor parfümü nasil ?nasil öpüsüyor yolda yürürken elini tutarmi seni baskalarindan korurmu, birlikte oldugunuz zaman birbirinize uyuyormusunuz, bunlari hic bilmeden sen o kisiyi sevemezsin umarim karsina iyi biri cikar ve sende gercek sevgiyi tadarsin bosver aglama hic görmedigin biri icin aglamaya deymez unutursun hemde sende zerresi bile kalmaz inan bana....

teşekkr ederim yoruumn için ama paylaştıklarımla sevdim zaten ben onu.neden hep yaşın küçük diyorsunuz?akıl yaşda değil bştadır.zaten yaşım küçük olsaydı suan sırf beni "sevmedi" diyee intikamını tüm erkklerden almaya calışmazmıydım? hani günübirlik sevgili edinenlerin hep böyle bir acısı olmuştur ya aynen öyle!
neden sevemem peki? yada aynı şehirde olsak parfümünü bilsem elimi tutacağını bilsem ne kadar çok severdim? işte benim aşkım karşılık bekleyen bir aşk değil..
sırf beni sevsin diye değil..o olduğu için seviyorum onu..beni sevmeme ihtimaliini bile bile...karşılık beklemiyorum...beklesydim karşılıksız aşk acısı çekiyorum derdim..

lütfen beni anlayınnnn böyleee benm sevgime terss yorumlar yapmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :(

kardeşim diyorum yaşın benden epey küçük..

adamı hiç görmüyorsun..

elimde olsa yanına gitmezmiydim diyorsun..

ve adam seni hep gizliden arıyor..

sen bu adamın evli yada küçük kızları kandıran bir sapık olabileceğini hiç düşündün mü?

anlattığın şeyler bunu gösteriyor.. sakın ha sakın.. büyük beladan kurtulmuşsun.. allah seni korumuş..
:olmaz:
beni düşündüğün için teşekkür ederim ablacım ama adam değil senin yaşına göre bire delikanlı :)
evet gizliden arıyor güya kendi aradığını belli etmiycek arayınca konusmuyor yani nasıl desem
bununlaa ilk ilişkilrimiz bittiğinde msnnde hep benimm resmimle onn resmi ve ismm yazılıydı ve ask acısı ceken sözler vrdı o sıralar gizliden arar ben efendm demeden kapatmaz sesimi duyana kadar beklerdi...sesimi duymk için arar bnde onun sesinide duyarım diye acardım...buydu araması ..bigün yne konuscaktık telden önce gizliden aradı snra hemen numarasını acıga aldı yani böyleydii off offf artık beni arayacak bilddiği numaramda yokk :(

tatlım sana yorum yapmak istiyorum ama duyacakların irrite edebilir o yüzden biraz yüzeysel anlatıcam.
senin aşkına inanıyorum, o da muhtemelen bir şeyler hissediyordur.

ama bilmen gereken bir şey var, yaş itibariyle bilmediğini düşünüyorum: bir erkek bir kızı isterse her şeyi göze alır.
her şeyi.
her yolu.

yani sizin ilişkide roller yanlış.
sen kendini naza çeken, aramızda engeller var yapamayız diyen taraf olmalısın, o da gözünü karartan taraf...
madem senin için bir şeyleri göze alamıyor, madem cesaretsiz... başka şeylere, gerekirse başkalarına odaklan. reel hayattan bulacağın ilk kişiye daha çok aşık olacaksın emin ol. chatte yazılanlardan çok güzeldir elini tutmak, öpüşmek falan.bi beş yıl daha böyle gitmez.

Hic görmedigin birine asIk olabilirsin.
Ama senin asIk oldugun bir erkek sonucta ve gelip bu 4 yil icinde görebilirdi isteseydi.
Bir kiz olarak ta kalktim yurtdisindan sevdigim icin Türkiyeye geldim, hayatta bunu yapacak bir kizmiydim, belki degildim, ama askim icin sevdigim icin herseyi yaparim, bütün engelleri asarim.
Bir erkekte bunu yapabilecek kadar cesaretli olmali bence. Nisanlimin imkani yoktu buna, ama olsa eminim yapardi. Hatta benden daha önce davranirdi.

a$ik olabilirsin canim tabii ki göremedigin birine....hemde o kadar kolay ve cabuk gelisirki, ne oldugunu bile anlayamazsin.
Hikayeni okuyunca söyle bir sey de aklima geldi: sen onun kendini geri cekmesini icine sindiremyiorsun. O kendni cekmedikce cok rahatsin, hic bi sorun yok. Ama o kendini cekince huzursuz oluyorsun....Arkaadaslara katiliyorum...seni eger cok seviyorsa, o da engelleri a$ar. A$kin acamadigi kapi yoktur. Insana hersey yaptirir cünki mantik denen birsey kalmaz a$ik bi insanin kafasinda

tatlım sana yorum yapmak istiyorum ama duyacakların irrite edebilir o yüzden biraz yüzeysel anlatıcam.
senin aşkına inanıyorum, o da muhtemelen bir şeyler hissediyordur.

ama bilmen gereken bir şey var, yaş itibariyle bilmediğini düşünüyorum: bir erkek bir kızı isterse her şeyi göze alır.
her şeyi.
her yolu.

yani sizin ilişkide roller yanlış.
sen kendini naza çeken, aramızda engeller var yapamayız diyen taraf olmalısın, o da gözünü karartan taraf...
madem senin için bir şeyleri göze alamıyor, madem cesaretsiz... başka şeylere, gerekirse başkalarına odaklan. reel hayattan bulacağın ilk kişiye daha çok aşık olacaksın emin ol. chatte yazılanlardan çok güzeldir elini tutmak, öpüşmek falan.bi beş yıl daha böyle gitmez.

++++++++++++

aynen söleymek istedıklerımı söylemişsin....

Bir erkek bir kızı istıyorsa ENGEL dıye bişi olmamalı....OLAMAZZZ

o bir erkekdır çunku zaten böle seyler söluyorsa sana aciz biridir o.....

seni mutlu edemez inan....

erkek dedıgın güvenılır olur cesaretli mert olur elini tuttun mu şöleee demelısın kı "O" herseyın üstesınden gelir..

anlıyormusun bizi canım?

sorun burda bosuna uzuluyorsun gerçekten kafanı kaldır etrafına bir bak mutlaka dikkatını çekecek senınle ılgılenen bırılerını görüceksın en azından farklı kişiler tanımaya çalış bir arkadasımız demiş orda en guzelı pc basında fazla durma....odana asla kapanma farklı seyler dene bak bu kadar ınsan aynı yorumu yapıyorsa oturup bir düşün bence en azından tavsıyelere kulak ver madem akıl almak için yazdın bak verıyoruz akılı sana...

kendıne yazık etme bugunlerın bırdaha geri gelmıcek....

hayır aşk kolay birşey değil ve ben aşkı kolaylaştırmıyorum da..asıl benim aşkım zor olann..aşkı zorlaştıranda hepimizin etrafında gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenler...

benim hattım kapandı...onun bende tüm numaraları var bazen konusurduk...gizliden araması erkek gururu denilen o sacma şey yüzünden. güya numarası belli olmuyacak ....

eğer benimle dalga gecseydi ; BENİMLE SIRF DALGA İÇİN BİR HAFTA BİLEMEDİN 1 AY ÇIKAR SONRA BIRAKIRDI..DALGA GECMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN ÖYLE BİRİ OLMADIĞI İÇİN,BÖYLE BİRŞEY YAPSA BENİM DAHADA MAHVOLACAĞIMI BİLDİĞİ İÇİN YAPMIYOR ZATEN.

SENCE BASKA BİR ERKEK KENDİSİNİ 5 YILDIR SEVEN BİRİYLE DALGADA OLSA CIKMAZMI ? YADA SEVMİŞ GİBİ GÖRNMEZ Mİ? O OKADAR CİDDYDİKİ BANA HEP ANLATIRDI DEDİĞİNİZ GİBİ ERKK MİLLETİ SEVDİĞİNİ YANINDA GÖRMEK İSTİYOR!!!!!!!!!

Offffff nasıl kanıyorsunuz bunlara???
Erkeklik gururu yüzünden telefon numarası gizlemek de güzelmiş doğrusu..
Bunu da duydum ya burada..
Ne diyeyim???
Sizinle çıktığınızı düşünüyorsunuz da bir erkekle bir kızın çıkması ne demektir size göre?
Bir an önce kendinize gelin!
Dışarıda hayat o kadar hızlı akıp gidiyor ki..

Sevgili rKn;
Okudukça inan tebessüm edesim geldi...
Sen hala çocuk olduğunu, hayalinde büyüttüğün birini sevdiğini, aşkın 4,5 senelik süre zarfında emek isteyeceğini.... bunları anlatacağım sana.
Olumsuz yorumlara ise sevinmen lazım.
Dostuz ki, sana doğru yolu gösteriyoruz.
Dostuz ki, acı konuşuyoruz.
Hala yol yakın!
Gerçekten hala yol yakın...
Yol yakınken kurtar kendini...
Aşk fedakarlık ister!
Her gün 2 TL biriktirse kaç yüz defa yanına gelmişti???
Bunu düşünsene bir...
Hem, seni sevse cidden sevse gelip isterdi değil mi?
O ne demiş: ''Vermezler seni bana.'' Ya bir dene! Gözünü karart...
Senin gözünü kararttığının yarısı kadar o gözünü karartamıyor...
Ama bunları, tüm bunları düşünmezsin değil mi?
Kör olmuşsun hayalindeki adam yüzünden....
Farkedeceksin de bakalım o zaman ne kadar geç olacak???

Back
X