sanal alemde tanismaya karsi degilim ama senin yasin kücük canim hem görmedigin birini canin kadar sevemezsin senin su an aradigin sadece onunla konusma aliskanligi sevgi olabilicegini hic sanmiyorum birini sevebilmek icin az cok bir seyler paylasman lazim unutursun insallah ciktigim dedigin insanin elinden tutar sinemaya cafeye gidersin gözlerine bakarsin hem sadece kameradan degil... kamera resim insani yaniltabilir hem o insan termi kokuyor parfümü nasil ?nasil öpüsüyor yolda yürürken elini tutarmi seni baskalarindan korurmu, birlikte oldugunuz zaman birbirinize uyuyormusunuz, bunlari hic bilmeden sen o kisiyi sevemezsin umarim karsina iyi biri cikar ve sende gercek sevgiyi tadarsin bosver aglama hic görmedigin biri icin aglamaya deymez unutursun hemde sende zerresi bile kalmaz inan bana....
teşekkr ederim yoruumn için ama paylaştıklarımla sevdim zaten ben onu.neden hep yaşın küçük diyorsunuz?akıl yaşda değil bştadır.zaten yaşım küçük olsaydı suan sırf beni "sevmedi" diyee intikamını tüm erkklerden almaya calışmazmıydım? hani günübirlik sevgili edinenlerin hep böyle bir acısı olmuştur ya aynen öyle!
neden sevemem peki? yada aynı şehirde olsak parfümünü bilsem elimi tutacağını bilsem ne kadar çok severdim? işte benim aşkım karşılık bekleyen bir aşk değil..
sırf beni sevsin diye değil..o olduğu için seviyorum onu..beni sevmeme ihtimaliini bile bile...karşılık beklemiyorum...beklesydim karşılıksız aşk acısı çekiyorum derdim..
lütfen beni anlayınnnn böyleee benm sevgime terss yorumlar yapmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn